• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Aynen ben de son trimesteri hic begenmedim. Tek eglenceli yani oglanin fikirdamalarinin artik diasdan da gorulebilmesi.. cok komik..
mide yanmasina buldugum en iyi cozum sekersiz sakiz cogenemek oldu.. hergun bir falim, yanginsiz midem..

Bende mide yanması olmuyor ama kasık ve bel ağrım çok özellikle gece 4 gibi Başlıyor 7-8 e kadar Sürüyor , geçiyor . Gün içinde de karnım ağır ve sert oluyor ara ara , doktora gittim 3 kere normal dedi . Hakkaten bu son trimester zormuş ! Ki bu daha ilk zamanları , sağlıkla bi doğsalar inşallah

gunaydin bayanlar :) gunde bi iki kere pit pitlari hisseden bn de diyrmki su gumbur gumbur tekme hissedecegim gunler gelse ya artik

Kızlar sakarlıkta devrim yapıyorum reçel tabağını düşürdüm mutfakta zemin berbat durumda moralim o kadar bozuldu ki temizlemek yerine oturdum internette geziyorum.
Dün doktora doğumu sordum minyon olduğum için normal doğum zor diyo eğer son haftalarda bebek toroman olmazsa duruma göre normal doğum yapabilirmişim. İnşallah sezeryan olmam o dikişlerin acısı bi dert görüntüsü ayrı bi dert.

gunaydin bayanlar :) gunde bi iki kere pit pitlari hisseden bn de diyrmki su gumbur gumbur tekme hissedecegim gunler gelse ya artik
İnşallah o günlerde gelir. Benim ilk zamanlar sadece sırt üstü yatınca 2 dk hissediyordum. Şimdi coştu maşallah bazen zıplatıyo yerimden bazende uslu uslu kımıldanıyo.

Selam kızlar,
Geceleri kaç kez tuvalete kalkıyorsunuz? Ben günde en fazla 1 tl su içebildiğim halde 8-9 kez kalkıyorum. Çok değil mi ya? Resmen 2 saatte bir süt vermek için kalkmanın provası gibi. Oramda buramda yastıklar kalkmak da çok zor. Tabii sabah 6 ya kadar falan uyku denen birşey yok. 35. haftalardadan sonra nasıl olacak şimdiden böyleyse, yandık valla.

selam arkadaşlar dün tetanoz aşısını yaptrdım ve kolum cok ağrıyo geceden beri çok fenayım nasıl gececek ne kadar sürecek bu böle :(

Selam kızlar,
Geceleri kaç kez tuvalete kalkıyorsunuz? Ben günde en fazla 1 tl su içebildiğim halde 8-9 kez kalkıyorum. Çok değil mi ya? Resmen 2 saatte bir süt vermek için kalkmanın provası gibi. Oramda buramda yastıklar kalkmak da çok zor. Tabii sabah 6 ya kadar falan uyku denen birşey yok. 35. haftalardadan sonra nasıl olacak şimdiden böyleyse, yandık valla.
benim haftam senden geri olduğu için muhtemelen daha az kalkıyorum daha ama hamile arkadaşlarım bu tuvalet sorununu söylüyolardı.bende günde 1 en fazla 1.5 lt su içiyorum. gece 12-1 gibi uyuyorum sabah 8.30da kalkıyorum.
2-3 sefer kalkıyorum şimdilik ama haftalar ilerledikçe tuvalete gitme sıklığıda artıcak diye biliyorum

Selam kızlar,
ben 2,5 lt içiyorumdur gündüz, ama o halde bile günde 3-4 kere gidiyorsan gece bir kere falan kalkıyorum ki her gece değil o da, yatmadan önce çok su içersem kalkıyorum,
ama suyu az içiyorsun zorla bende 2 litreye falan,
en iyi süt yapıcı şey sudur biliyorsun,

Selam kızlar,
Ben gece yattiktan sonra da su icmeye devam ediyorum 3,4 defa kalkiyorum. Yalniz bir şeyi kesfettim gobegimi elimle yukari dogru kaldirdigimda cişim geciyo.. bebek baskisi iste.. kalcamin altina ince bi yastik mesaneyi rahatlatiyo. Bi dene istersen..

Ben gece yattiktan sonra da su icmeye devam ediyorum 3,4 defa kalkiyorum. Yalniz bir şeyi kesfettim gobegimi elimle yukari dogru kaldirdigimda cişim geciyo.. bebek baskisi iste.. kalcamin altina ince bi yastik mesaneyi rahatlatiyo. Bi dene istersen..
Heryerim yastık şekerim ya:) Herşeyi denedim. Hayır tuvalette de çıkan birşey olsa. Bir damla ama sanırsın 2 saattir tutuyorum.

ben 2,5 lt içiyorumdur gündüz, ama o halde bile günde 3-4 kere gidiyorsan gece bir kere falan kalkıyorum ki her gece değil o da, yatmadan önce çok su içersem kalkıyorum,
ama suyu az içiyorsun zorla bende 2 litreye falan,
en iyi süt yapıcı şey sudur biliyorsun,
Yok canım zorladım olmuyor. Yapamıyorum. Bu konuda bariştım kendimle. Eskiden haftada 1-2 bardak içerdim ben taş çatlasın. O Yüzden 1 litre mucize bana. Ben böyle kabul ettim kendimi. Vücut istese içerdim. Süt verme kısmına gelince düşünürüz. Zaten sıcakta emzirirken kendiliğimden isterim diye düşünüyorum.
Bu arada su harici başka sıvılar alıyorum ama. Ayran, süt, soda gibi. Onlar da totalde 1 litre eder.

Benim de cildime biseyler oluyo yaa gogsum gogus altim falan soyulmaya basladi dokuluyo resmen gobegimde de minik kirmizi noktalr cikiyo kasiniyo noluyo banaaa varmi benzer seyler yasayan???

Lulinda Lulinda Bende 1.5 litre su iciyorm fazlasi yok malesef gunduz sık cikiyorm ama gece 1 kere sabit ayni saatte hep... M mhtpfth ben 2 doz asimi da oldum hic kolum agrimadi demek herkes de ayni olmuyo..

selam arkadaşlar dün tetanoz aşısını yaptrdım ve kolum cok ağrıyo geceden beri çok fenayım nasıl gececek ne kadar sürecek bu böle :KK43:
ben iki doz aşımı da oldum.ilk dozu olduğumda vurulduğum gün ve ertesi gün ağrıdı.ikinci doz da az bi ağrı oldu geçti.ama hemşire iki üç gün ağrı olabilir demişti.endişe etme

dün aşıyı oldum ağrıyı gectım bebeklerın hareketını hissedemedım bugün hiç bi zararı yoktur dımı aşının herkes yaptırıyo ama insan koruyo inş bişey yoktur endişelendırıyo insanı..

dün aşıyı oldum ağrıyı gectım bebeklerın hareketını hissedemedım bugün hiç bi zararı yoktur dımı aşının herkes yaptırıyo ama insan koruyo inş bişey yoktur endişelendırıyo insanı..
yoktur canım telaş yapma.bebekler hareket eder arada öle yapıp korkutuyolar bizi ama aşıyla ilgili değildir.Dediğin gibi hamilelerin çoğu yaptırıyo bu aşıyı

kızlar bugün bebişi momseasy müslin bezi aldım. yumuşacık çok hoşuma gitti tavsiye ediyorum. kundak için 120x120 ebatlarında var ki bunlar banyodan sonra havlu üstünde de kullanılabiliyor. Ağız mendilleri falan da var aynı markanın. Sanırım en çok kullanacağım şeylerden biri olacak. mothercare mağazalarında satılıyor.

Back
X