• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

oglusumun teyzeleri hepinize merhabalar
yarin kontrolumuz var saat 11 de dualarinizi eksik etmeyin bakalim su orani yukseldi mi ama hareketlerimiz cok iyi masallah gun gectikce daha baskin hissediyorum.
birde bizim evin catisina martilar yuva yapmis yaa gorseniz marti annenin iki tane bebegi var sesleri tipki civciv gibi ya gordum minnaciklar anneleri yemek getiriyor onlarda kosa kosa annelerine gidip agizlarindan alip yiyiyorlar cok ciciler :)
ikiz annesi marti anne yemek getirince diger bebek marti geride olunca kosarak yemege yetismeye geliyor cok duygusal. Buarada netten civilimden siparisler verdim bin pisman oldum 5 gundur kargo gelmesini bekliyorum. bilginiz olsun ayni illerdeyiz ama sorun oluyor kirkkere aradim ctesi evde yokum cumaya kadar ulastirin diye ama stokta bir urun yokmus ozaman ara soyle ayni rakamdan baska bir urun istiyim yada iade yap.
neyse yarin yazarim opuyorum herkesleriii:KK60: byebye :KK25:

Kızlar burda yazılanları okumasam 2. doz aşıyı kaçırıyordum az daha. Gittim hemen yaptırdım sağlık ocağı çok yakında Allahtan :KK48:. Gece tuvalete 2-3 kere kalkıyorum ama her kalktığımda da su içiyorum.
Evde yoğurt mayalamayı deniyorum ilk olacak bu inşallah tutar.

Selam kızlar,
Geceleri kaç kez tuvalete kalkıyorsunuz? Ben günde en fazla 1 tl su içebildiğim halde 8-9 kez kalkıyorum. Çok değil mi ya? Resmen 2 saatte bir süt vermek için kalkmanın provası gibi. Oramda buramda yastıklar kalkmak da çok zor. Tabii sabah 6 ya kadar falan uyku denen birşey yok. 35. haftalardadan sonra nasıl olacak şimdiden böyleyse, yandık valla.

cnm ben gece hic lavaboya gitmem gunde iki litre su iciyorum bazi arkadaslarim diyorki wcnin onunden ayrilamiyorum ama bilmiyorum bende oyle bir durum olmuyor enteresan mi sizce dr danisim mi? ama gun icinde yada gun bazinda toplamda 5 kez giderim rahat. Ama 1litre su cok az canim ya :KK35:biraz daha ic su bebege kilo aldirir hem su sagliktir lutfen enaz iki litre yap canim

Kızlar burda yazılanları okumasam 2. doz aşıyı kaçırıyordum az daha. Gittim hemen yaptırdım sağlık ocağı çok yakında Allahtan :KK48:. Gece tuvalete 2-3 kere kalkıyorum ama her kalktığımda da su içiyorum.
Evde yoğurt mayalamayı deniyorum ilk olacak bu inşallah tutar.

canim 3.doz icin birsey dedi mi bana kasima gel dedi ama mecburi mi ki gidecek miyiz bilemedim

canim 3.doz icin birsey dedi mi bana kasima gel dedi ama mecburi mi ki gidecek miyiz bilemedim
3.doz için banada kasımda gel dedi.
iki doz 3 sene koruma sağlıyormuş.3 doz 5sene koruma sağlıyormuş.o yüzden kasımda gitmek mecburi değil ama gidip yaptırırsak en azından 5 sene koruma sağlar mantıklı bence.
bu arada yarınki kontrolün güzel geçer inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.

3.doz için banada kasımda gel dedi.
iki doz 3 sene koruma sağlıyormuş.3 doz 5sene koruma sağlıyormuş.o yüzden kasımda gitmek mecburi değil ama gidip yaptırırsak en azından 5 sene koruma sağlar mantıklı bence.
bu arada yarınki kontrolün güzel geçer inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.
3. Doza gerek görmedi bu seni 10 sene korur dedi. 2 doz yeterliymiş. Hemşire abarttı biraz. Neyse doktor yaptırmana gerek yok sen bilirsin demişti.

sagolun kizlar birde yarin ozaman ben sorayim doktoruma insallah bebegimi gorup heyecandan unutmazsam tabi :)

Benim de cildime biseyler oluyo yaa gogsum gogus altim falan soyulmaya basladi dokuluyo resmen gobegimde de minik kirmizi noktalr cikiyo kasiniyo noluyo banaaa varmi benzer seyler yasayan???
Ben de kaşıntı yok ama aynı bölgelere sivilce basmış durumda. Sürekli yağ ve jel sürmekten herhalde.

Yok canım zorladım olmuyor. Yapamıyorum. Bu konuda bariştım kendimle. Eskiden haftada 1-2 bardak içerdim ben taş çatlasın. O Yüzden 1 litre mucize bana. Ben böyle kabul ettim kendimi. Vücut istese içerdim. Süt verme kısmına gelince düşünürüz. Zaten sıcakta emzirirken kendiliğimden isterim diye düşünüyorum.
Bu arada su harici başka sıvılar alıyorum ama. Ayran, süt, soda gibi. Onlar da totalde 1 litre eder.
olabilir onlarda bi nevi sıvı zaten, su fazla içemiyorsan tabi yapacak birşey yok,

Aynen.. Benim doktorum hesapladi, 8 haziranda gitmelisin dedi.. devlet hastanesinden randevu alicam bakalim..
devlet hastanesinden mi alınıyormuş çalışabilir raporu özel hastanedeki doktorumuz veremiyor mu? Birde hesaplama olarak tam 32.hafta oluyor dimi yani 31+6dan bir gün sonra

Cok sinirim bozuk yaa kayinvalidem kiza ne isim koycaksinz diye sordu meyra dedim bende ay ben onu soyleyemem meyre derim bilmem ne sacma sapan konusmalar hümeyra olsunmuş ee dedim humeyra yu soyluyosn da meyra yimi soyleyemiyosun allah askina meyra nin nesi zor yaa bide guluyo dalga geciyo aglicaktm yaa ona inat koymicam varsa da koyucam inadina

merhaaba kızlarr ;

yazışmaları oku oku sonunda sona geldim..bende taşındım anneme daha yakınım.. ;) 4 mayıstan beri işe gitmiyorum heyet raporu çıkardık..işe gitmediğim beri ağrılaım baskılar azaldı..gerçekten zorlanıyormuşum..

arkadaşlar biberon kaldı aklımda okurken avent i arkadaşım aldı bebe içemedi yenidoğan çok hızlı gidiyor ve gaz yapıyormuş.. ben dr brown s aldım ona da tavsiye etmiştim..şimdilerde onu kullanıyormuş çok memnunmuş..

benimde mide yanmalarım başladı..özellikle akşam saatlerinde oluyor :(

asmakilit asmakilit 2 kilo aldım 3 kilo hakkım vardı :))) yarın kontrol oğlan önde gidiyordu 2 hafta inşallah eşitlenmiş ikiside ssağlıklı ve büyümüşlerdir.. ;)

bebeler için müslin bez li ağız mendili omuz mendili ve battaniyelerini aldım..hastane çıkışlarınıda annem termal olanlardan idil baby den almış yaz bebeleri bunlar tam onlar için ;)

Cok sinirim bozuk yaa kayinvalidem kiza ne isim koycaksinz diye sordu meyra dedim bende ay ben onu soyleyemem meyre derim bilmem ne sacma sapan konusmalar hümeyra olsunmuş ee dedim humeyra yu soyluyosn da meyra yimi soyleyemiyosun allah askina meyra nin nesi zor yaa bide guluyo dalga geciyo aglicaktm yaa ona inat koymicam varsa da koyucam inadina
canim ya aman sen koy ne istiyorsan bende de kayinpederin ismini koymamiz icin esimin akrabalari soylenmeye baslanmislar ki isim cok eski cagin ismi kimne derse desin benim ve esimin istedigi isim oldu benden furkan ki bu isim ruyalarima girmisti melikte esimden bosver uzme kendini o bebekler bizim :)

Calisabilir raporu devlet hastanelerinden ya da sgk ile anlasmali ozel hastanelerden aliniyor diye biliyorum.. benim doktorum hastanede calismadigindan direk devlete git dedi..
D _defne_ cok acimasizca olacak belki ama ben olsam, sen zaten surda yaşasan yaşasan 10 sene daha yaşarsın.. o arada da soylemeyi ver olur biter.. torun diye çağırırsın.. Allah omur versin, evladim uzun yillar bu adi kullanacak.. derdim..

Merhaba kızlar vala keseydi kalp atışıydi yok o test yok bu test derken bu günlere geldik ya çok şükür beşik kıyafet şampuan vs. Konuşuyoruz bazen hayal mı bunlar diye düşünüyorum yeminle ama sonra minnakim bi tekme atıyor annis ben burdayım diyor kendime geliyorum hahahaa ;) bu ay sonu doktor kontrolümuz var Teyzos lar haziranın 2. Haftasına kadar her seyimizi hazır etmemiz lazım bakalm sizler naptinz bu konuda ne dusunuyorsunuz kizlar tamamen ne zman hazir olmaliyiz acaba erken mi ??? zaman cabucak geçsin istiyorum kizima kavuşmak istiyorum artikkk....

Back
X