Selam kızlar,
Geceleri kaç kez tuvalete kalkıyorsunuz? Ben günde en fazla 1 tl su içebildiğim halde 8-9 kez kalkıyorum. Çok değil mi ya? Resmen 2 saatte bir süt vermek için kalkmanın provası gibi. Oramda buramda yastıklar kalkmak da çok zor. Tabii sabah 6 ya kadar falan uyku denen birşey yok. 35. haftalardadan sonra nasıl olacak şimdiden böyleyse, yandık valla.
Kızlar burda yazılanları okumasam 2. doz aşıyı kaçırıyordum az daha. Gittim hemen yaptırdım sağlık ocağı çok yakında Allahtan. Gece tuvalete 2-3 kere kalkıyorum ama her kalktığımda da su içiyorum.
Evde yoğurt mayalamayı deniyorum ilk olacak bu inşallah tutar.
3.doz için banada kasımda gel dedi.canim 3.doz icin birsey dedi mi bana kasima gel dedi ama mecburi mi ki gidecek miyiz bilemedim
3. Doza gerek görmedi bu seni 10 sene korur dedi. 2 doz yeterliymiş. Hemşire abarttı biraz. Neyse doktor yaptırmana gerek yok sen bilirsin demişti.canim 3.doz icin birsey dedi mi bana kasima gel dedi ama mecburi mi ki gidecek miyiz bilemedim
3.doz için banada kasımda gel dedi.
iki doz 3 sene koruma sağlıyormuş.3 doz 5sene koruma sağlıyormuş.o yüzden kasımda gitmek mecburi değil ama gidip yaptırırsak en azından 5 sene koruma sağlar mantıklı bence.
bu arada yarınki kontrolün güzel geçer inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.
3. Doza gerek görmedi bu seni 10 sene korur dedi. 2 doz yeterliymiş. Hemşire abarttı biraz. Neyse doktor yaptırmana gerek yok sen bilirsin demişti.
Aynen.. Benim doktorum hesapladi, 8 haziranda gitmelisin dedi.. devlet hastanesinden randevu alicam bakalim..asmakilit cnm ya biz dr dan calisabilir raporunu 8 haziranda alicaz dimi kismetse
Ben de kaşıntı yok ama aynı bölgelere sivilce basmış durumda. Sürekli yağ ve jel sürmekten herhalde.Benim de cildime biseyler oluyo yaa gogsum gogus altim falan soyulmaya basladi dokuluyo resmen gobegimde de minik kirmizi noktalr cikiyo kasiniyo noluyo banaaa varmi benzer seyler yasayan???
Canım idrar tahlili yaptırdım. Birşey çıkmadı. Benim oğlan mesanenin tepesinde sanırım:)Lulinda sistit olmayasin sakin.. doktoruna bi sorsana..
olabilir onlarda bi nevi sıvı zaten, su fazla içemiyorsan tabi yapacak birşey yok,Yok canım zorladım olmuyor. Yapamıyorum. Bu konuda bariştım kendimle. Eskiden haftada 1-2 bardak içerdim ben taş çatlasın. O Yüzden 1 litre mucize bana. Ben böyle kabul ettim kendimi. Vücut istese içerdim. Süt verme kısmına gelince düşünürüz. Zaten sıcakta emzirirken kendiliğimden isterim diye düşünüyorum.
Bu arada su harici başka sıvılar alıyorum ama. Ayran, süt, soda gibi. Onlar da totalde 1 litre eder.
devlet hastanesinden mi alınıyormuş çalışabilir raporu özel hastanedeki doktorumuz veremiyor mu? Birde hesaplama olarak tam 32.hafta oluyor dimi yani 31+6dan bir gün sonraAynen.. Benim doktorum hesapladi, 8 haziranda gitmelisin dedi.. devlet hastanesinden randevu alicam bakalim..
canim ya aman sen koy ne istiyorsan bende de kayinpederin ismini koymamiz icin esimin akrabalari soylenmeye baslanmislar ki isim cok eski cagin ismi kimne derse desin benim ve esimin istedigi isim oldu benden furkan ki bu isim ruyalarima girmisti melikte esimden bosver uzme kendini o bebekler bizim :)Cok sinirim bozuk yaa kayinvalidem kiza ne isim koycaksinz diye sordu meyra dedim bende ay ben onu soyleyemem meyre derim bilmem ne sacma sapan konusmalar hümeyra olsunmuş ee dedim humeyra yu soyluyosn da meyra yimi soyleyemiyosun allah askina meyra nin nesi zor yaa bide guluyo dalga geciyo aglicaktm yaa ona inat koymicam varsa da koyucam inadina
Aynen.. Benim doktorum hesapladi, 8 haziranda gitmelisin dedi.. devlet hastanesinden randevu alicam bakalim..
Benimde yüzümde sivilceler oldu ve meme ucum soyuluyorBenim de cildime biseyler oluyo yaa gogsum gogus altim falan soyulmaya basladi dokuluyo resmen gobegimde de minik kirmizi noktalr cikiyo kasiniyo noluyo banaaa varmi benzer seyler yasayan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?