2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Benim kızda geçenlerde nerdeyse yarım gün oynamadı çok korktum bir yerde araştırırken gördüm dondurma ye faydası oluyor

benim dr da özel muaynehanede ama anlasmali haatane var ordan veriyo raporu bizim banka arkadaslarin aldiklarini kabul etti bu zaman kadar

Sen cok yasa guldurdun valla beni esimde kiziyo sen ona ne bakiyosn ne derse desin bosver diyo da iste elimde olmuyo cok sinirlendim patavatsiz iste

benim dr da özel muaynehanede ama anlasmali haatane var ordan veriyo raporu bizim banka arkadaslarin aldiklarini kabul etti bu zaman kadar
is bankasindan bi arkadasim bankanin anlasmali oldugu hastaneden aldi.. ozel bankalarda sıkıntı olmuyordur belki.. devleti işini devlete yaptiriyo..

Kizlar evmanya.com da cok guzel bebek odasi perdeleri.. 3 boyut baskili falan.. bi goz atın derim..

Wuhuuuu... ben olsam hemen kaynanamin dedigini yapardim. Allah bana acimis da kaynana kayinpeder vermemis ama hepsine bedel bi abla vermis, onerilen tum isimlere kulp takabiliyor

valla ben haftaya yani 28. Haftda cantami hazirlamayi planliyorum. Icimde ya erken dogum olursa naparim endisesi olmasin. Yine haftaya falan bebek icin dolap bakmaya gidicez maskoya, uygun denk gelirse yatak dolap takim da alabilirim. Besik varnasilsa simdilik acelem yok yatak konusunda. Bebegin 3 aya kadaryeterince kiyafeti de var. Hazir olalim da cok da ayrintilara zaman icinde gireriz.

Kizlar ben simdiy kadar agdami kendim yapiyordum hep ama artikgobusten oralari goremiyorum bile. Kuaforde aldirsam bisey olmaz di mi? Bana yeni bir sir kutusu acacaklar, steril olcak her sey.
bir de saclarimin kiriklari coktu dun kuafore zorla duzelttirdim, hamileyken sac kesilmez ben kesmem diye tutturdu

sorma canim yarin konrtol var diye bende agdaya baslayim dedim ama ne mumkun ne egilebiliyorum ne görebiliyorum fenalik geldi aldim jileti elime ama onuda beceremedim kestim heryerimi

sorma canim yarin konrtol var diye bende agdaya baslayim dedim ama ne mumkun ne egilebiliyorum ne görebiliyorum fenalik geldi aldim jileti elime ama onuda beceremedim kestim heryerimi

Ben de izmire gitmeden jilet yapayim dedim ama hic beceremedim. Valla gidicem agdaya 3-4 hafta rahat ederim en azindan bu sicaklarda..

Bende disarda yaptiriyorum agdami surekli yaptirdigim bi yer.hamilelikten itibaren bnde ozel sir kutusu actiriyorum bir sıkıntı olmadı cok sukur

Ben de izmire gitmeden jilet yapayim dedim ama hic beceremedim. Valla gidicem agdaya 3-4 hafta rahat ederim en azindan bu sicaklarda..

ben ayak tırnaklarımı az önce kesmeye çalıştım karnımdan ayağıma ulaşamadım yamuk eğri kestim hep o da zorla

sevcanf grupta bu işi yapmayi tek isteyen benim saniyordum.. 1 ay oncesine kadar yapiyordum da haftada 1-2.. simdi benimki korkuyo, denk getiremedim bi türlü.. Bi de horladigindan ben kovdum salona.. ama bi denk getirirsem affetmicem.. cok okudum cok araştırdım.. Sıkıntı olmayacagina kanaat getirdim

yok cnm bizde yaptık hep 12. haftada sonra ama gobek büyüdükçe zorlasmaya basladi dr yok diyene kadar devam napalim ama kiz kiskaniyo simdiden yandik

Ben hiç bırakmadım ağda yı sürekli gittim kendini sıkmadığın sürece rahat oluyor jilet zor kullandığımız ilaçlar yüzünden herhalde tüyler öncekinden daha çabuk uzuyor jilet birde kökleştiriyor benim ağda yı yapan kişi özel kutu açıyor birde tanıdık daha itinalı davranıyor en son yaptığında benim göbek te de tüyler çoğaldı abla bunları alalım sezeryanda tüylü olunca göbeği jiletliyorlar dedi

kizlar peki özel hayat ne alemde yaa hem istiyorum hem tirsiyorummmm

Ben de hep istiyorum ama 24 kasimda kapattik biz dukkani, bir kere ikna ettim kocami onda da bizim oglen ilk tekmesini atti olaydan uzaklastik. Bir daha da tesebbus etmedik

yaa sorma benim gobegimde ince tuyler vardi zaten gecen gorebildigim kadariyla elime birkac tane uzun ve kalin sac gibi tuy geldi. Ay yok tuy degil bildigin kil onlari da aldiririm belki bakalim bi gideyim bari..

Benimde göbekte tüylenme çok fazla bi kere ağda bantıyla almayı denedim çok acıtıyor.
Eşimle 15. haftadan sonra kanka olduk uzak duruyo benden. Uzun bi zaman benimde canım istemedi ama şimdi istiyorum fakat eşim karnımla dalga geçtiği için sinir oluyorum ona bişey söylemiyorum. İstemediğini her haliyle belli ediyo özgüvenim yerlebir oldu valla

Biz de 26 kasımdan beri abi kardeşe bağladık ... Yasaktı hep , eşim de korkudan yaklaşamadı . Bana ağda da yapma dedi doktorum kanama geçirdiğim için, hamile kalana kadar hep ağda yapıyordum ama Şubat'tan beri jilet yapıyorum mecburen , ayna koyuyorum karşısına geçip yapıyorum son 1 aydır , göremiyorum çünkü ben de .

Oooo gene ozel mevzulara girilmis transferden beri devam eden kankaligimiz tam gaz devam ama bende acayip isteksizlik var o hic degismedi opmesini bile istemiyorum yaa niye boyle anlamadim kalici olmaz dimi dogumdan sonra korkuyom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…