Benim kızda geçenlerde nerdeyse yarım gün oynamadı çok korktum bir yerde araştırırken gördüm dondurma ye faydası oluyordün aşıyı oldum ağrıyı gectım bebeklerın hareketını hissedemedım bugün hiç bi zararı yoktur dımı aşının herkes yaptırıyo ama insan koruyo inş bişey yoktur endişelendırıyo insanı..
Calisabilir raporu devlet hastanelerinden ya da sgk ile anlasmali ozel hastanelerden aliniyor diye biliyorum.. benim doktorum hastanede calismadigindan direk devlete git dedi..
D _defne_ cok acimasizca olacak belki ama ben olsam, sen zaten surda yaşasan yaşasan 10 sene daha yaşarsın.. o arada da soylemeyi ver olur biter.. torun diye çağırırsın.. Allah omur versin, evladim uzun yillar bu adi kullanacak.. derdim..
Sen cok yasa guldurdun valla beniCalisabilir raporu devlet hastanelerinden ya da sgk ile anlasmali ozel hastanelerden aliniyor diye biliyorum.. benim doktorum hastanede calismadigindan direk devlete git dedi..
D _defne_ cok acimasizca olacak belki ama ben olsam, sen zaten surda yaşasan yaşasan 10 sene daha yaşarsın.. o arada da soylemeyi ver olur biter.. torun diye çağırırsın.. Allah omur versin, evladim uzun yillar bu adi kullanacak.. derdim..
is bankasindan bi arkadasim bankanin anlasmali oldugu hastaneden aldi.. ozel bankalarda sıkıntı olmuyordur belki.. devleti işini devlete yaptiriyo..benim dr da özel muaynehanede ama anlasmali haatane var ordan veriyo raporu bizim banka arkadaslarin aldiklarini kabul etti bu zaman kadar
Calisabilir raporu devlet hastanelerinden ya da sgk ile anlasmali ozel hastanelerden aliniyor diye biliyorum.. benim doktorum hastanede calismadigindan direk devlete git dedi..
Merhaba kızlar vala keseydi kalp atışıydi yok o test yok bu test derken bu günlere geldik ya çok şükür beşik kıyafet şampuan vs. Konuşuyoruz bazen hayal mı bunlar diye düşünüyorum yeminle ama sonra minnakim bi tekme atıyor annis ben burdayım diyor kendime geliyorum hahahaabu ay sonu doktor kontrolümuz var Teyzos lar haziranın 2. Haftasına kadar her seyimizi hazır etmemiz lazım bakalm sizler naptinz bu konuda ne dusunuyorsunuz kizlar tamamen ne zman hazir olmaliyiz acaba erken mi ??? zaman cabucak geçsin istiyorum kizima kavuşmak istiyorum artikkk....
Kizlar ben simdiy kadar agdami kendim yapiyordum hep ama artikgobusten oralari goremiyorum bile. Kuaforde aldirsam bisey olmaz di mi? Bana yeni bir sir kutusu acacaklar, steril olcak her sey.
bir de saclarimin kiriklari coktu dun kuafore zorla duzelttirdim, hamileyken sac kesilmez ben kesmem diye tutturdu
sorma canim yarin konrtol var diye bende agdaya baslayim dedim ama ne mumkun ne egilebiliyorum ne görebiliyorum fenalik geldi aldim jileti elime ama onuda beceremedim kestim heryerimi
Bende disarda yaptiriyorum agdami surekli yaptirdigim bi yer.hamilelikten itibaren bnde ozel sir kutusu actiriyorum bir sıkıntı olmadı cok sukurKizlar ben simdiy kadar agdami kendim yapiyordum hep ama artikgobusten oralari goremiyorum bile. Kuaforde aldirsam bisey olmaz di mi? Bana yeni bir sir kutusu acacaklar, steril olcak her sey.
bir de saclarimin kiriklari coktu dun kuafore zorla duzelttirdim, hamileyken sac kesilmez ben kesmem diye tutturdu
Ben de izmire gitmeden jilet yapayim dedim ama hic beceremedim. Valla gidicem agdaya 3-4 hafta rahat ederim en azindan bu sicaklarda..
kizlar peki özel hayat ne alemde yaa hem istiyorum hem tirsiyorummmm
sevcanf grupta bu işi yapmayi tek isteyen benim saniyordum.. 1 ay oncesine kadar yapiyordum da haftada 1-2.. simdi benimki korkuyo, denk getiremedim bi türlü.. Bi de horladigindan ben kovdum salona.. ama bi denk getirirsem affetmicem.. cok okudum cok araştırdım.. Sıkıntı olmayacagina kanaat getirdim
Ben hiç bırakmadım ağda yı sürekli gittim kendini sıkmadığın sürece rahat oluyor jilet zor kullandığımız ilaçlar yüzünden herhalde tüyler öncekinden daha çabuk uzuyor jilet birde kökleştiriyor benim ağda yı yapan kişi özel kutu açıyor birde tanıdık daha itinalı davranıyor en son yaptığında benim göbek te de tüyler çoğaldı abla bunları alalım sezeryanda tüylü olunca göbeği jiletliyorlar dediBen de izmire gitmeden jilet yapayim dedim ama hic beceremedim. Valla gidicem agdaya 3-4 hafta rahat ederim en azindan bu sicaklarda..
kizlar peki özel hayat ne alemde yaa hem istiyorum hem tirsiyorummmm
Ben hiç bırakmadım ağda yı sürekli gittim kendini sıkmadığın sürece rahat oluyor jilet zor kullandığımız ilaçlar yüzünden herhalde tüyler öncekinden daha çabuk uzuyor jilet birde kökleştiriyor benim ağda yı yapan kişi özel kutu açıyor birde tanıdık daha itinalı davranıyor en son yaptığında benim göbek te de tüyler çoğaldı abla bunları alalım sezeryanda tüylü olunca göbeği jiletliyorlar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?