2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Merhaba arkadaşlar
Bugün kontrol vardı çok güzel haberler Vermek isterdim
Bebeğim 4gun geriden geliyor ve suyu hala sınırda doğum 7temmuz olabilirmiş çok Üzgünüm çünkü çok erken kilomuz bile 995gr boy 38cm bana dua edin uzman bir peritalog buldum Kadıköy'de ahmet semih tugrul birazdan ona gideceğiz bakalım o ne diyecek. Kendi doktorum riskli gebelik dedi :'( çok Üzgünüm Rabbim zamanin da dogmayi nasip etsin insallah

Canim uzulmekte haklisin ama uzulmenin sana su an faydadan cok zarari var. Aslinda bugun bile dogum yapsak bebeklerimiz yasama tutunacak durumda. Senin icin de daha onunde 7 temmuza kada bile 6-7 hafta var. Bebeginin ne zaman gelecegine biz mudahele edemiyoruz malesef. sen baska bir uzman gorusu alarak iyi ediyorsun, her seyi akisina birak, bebeginle konus, ona stresini degil sevgini empoze et.

Cok uzuldum canim allah yardimcin olsun hic belli olmaz insalah duzelir durumunuz..

Canımm , nolur üzme kendini de bebişini de , bana da doktorum dün 34. Ü Doldur bi ohh diycem dedi ağrım çok oluyor diye . Seninle günümüz aynı 1 gün fark var , 7 Temmuz dese bile 34. Hafta dolmuş oluyor .. İçini ferah tut , Rabbim bilir zamanını , bir arkadaşıma da erken olacak doğumun dediler 33.34 gibi , 38. Haftada doğum yaptı . Riskli gebelikten neyi kastetti ?

Cok uzuldum canim allah yardimcin olsun hic belli olmaz insalah duzelir durumunuz..

Sagolun kızlar Allah razi olsun sizden başka bir doktora gideceğim dedim ya oda muayenehanesinde değilmiş ptesi gelin dedi zkamil bana suyumun azoldugunu ve perinatologa gitmem için randevu almamı söylemişti ptesiye aldım randevuyu 14:10da lütfen dualariniza beni de katın inşallah güzel haberlerle gelirim. Suyumun az olmasi ve karin cevresi 25hafta oldugu icin riskli dedi tralleria . size çok teşekkür ederim hepinize destekleriniz için bin kere Allah razi olsun sizlerden

Kizlar bu braxton hicks kasilmasi midir nedir benkm cok sik olmaya basladi. Azicik yuruyeyim hemen tas gibi oluyor karnim. Uzaninca geciyor.
Siz de durum ne?

Canım üzme kendini bolca yat ve dinlen su iç şu havuç suyunu dene muz ye strese girme Rabbimin izniyle herşey düzelecek bak benimde erken doğum riskim var dün ve bugün ciğer geliştirici iğne vuruldum Rabbim bize bir mucize verdi gene onun izniyle onları kucağımıza alacağız inşallah allaha emanet onlar Rabbim senden de razı olsun üzülme lütfen

Kizlar bu braxton hicks kasilmasi midir nedir benkm cok sik olmaya basladi. Azicik yuruyeyim hemen tas gibi oluyor karnim. Uzaninca geciyor.
Siz de durum ne?
Benim akşamları sıklaşmaya başladı o karnımın sertleşmesi ben resmen ruhlar aleminin gece bekçisi gibi oldum bugün sabah 9 uyudum kadınlar kulübünün konularını gezip duruyorum dün de kaynanalarından çeken gelinlerin bölümüne baktım sabaha kadar allah sonumu hayır etsin sen gittinmi kuaföre

gulsennnn cnm Allah korusun şimdi dogsa bile yaşama tutunabilir..sakın stres yapma..sende tetiklersin erken dogumu..yat dinlen ve dogsa bile yasayacagini unutma..inşallah zamaninda gelir..nerdeyse 1 kg olmuş maşallah. .kötü değil bence..bi arkadaşımın 700 800 gr doğmuştu. .simdi gorsen tosun paşa saçlar kivir kivir..gayette sağlıklı. .Allah yardimcin olsun

Siz de durum ne?
geçen hafta bendede çok oluyodu..ama zannediyor um biraz yorulunca daha çok oluyo..kendini çok yorma..

cnm benim gebeligimde basindan beri riskli kanimda pihtilasma farkedilemedigi icin 2 sene once erken dogumla bebegimi kaybettim bundada en basindan beri ayni şeyler olurmuki korkusuyla bak cok sukur 30 hafyalara geldik insallah guzel olacak hersey dr dediklerini yap kendine dikkat et yeter

Dualarım seninle .. Inşallah sağlıkla zamanında alacaksın kucağına .. İnşirah Suresi okuyorum ben hergün , sen de oku olur mu .

Siz de durum ne?
Aynı .. 2 haftadır var bende ve 3 kere doktora gittim , 2 kere aşağıdan rahim Ağzına bakıldı açılma var mı diye , yok. Bende bel ve kasık ağrısı da oluyor regl ağrısı gibi , sende de oluyor mu ? Suyu 3 litreye çıkardılar günde ve 1 saatten fazla ayakta kalmam yasak .. Sen de dikkat et canım

S sevimli26 Sağol cnm yarın eşim almaya gidecek. Çok teşekkür ederim ilgine
talkative_844 inan canım elimde değil üzülmek kist bitti şimdi de suyumuz az busefer de bu üzüyor beni rabbim inşallah zamanin da doğmasıni nasip eder cumlemize. Teşekkür ederim canim

Bugun kuafor kalabalik olur diye gitmedim, yarin sabah ya da pzts gidicem.

geçen hafta bendede çok oluyodu..ama zannediyor um biraz yorulunca daha çok oluyo..kendini çok yorma..

bende bel agrisi falan olmuyor sadece kasilma gerilme, sag kasigima agri giriyor bir de.. ama dun sutluce eminonu sisli butun gun dolastim, aksam da cevahire gittim. bu sabah pazara gittim yemek vs yap derken ayakta cok kaldm.sanirim dikkat edersem azalabilir.

Kizlar bebek kiyafetleri icin end. Muh. Bir annenin yaptigi organik bir deterjandan bahsetmistiniz. Adi neydi onun?

Canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıklı doğar büyür. Erken diye doğacak diye üzülme Rabbim bu mübarek ayların hürmetine yavrunu sağlıkla sana bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…