Çok zor çok canı acıtıyor nefes bile alamadım gece uyuyamadım.. Krem bildiğin var mı isim olarakKesinlikle katılıyorum.. hukumet gibi kadin dedikleri iste biziz..
86umut86 tatlim bende de var aynisindan.. bundan sonra da hep olacak sanirim..
kizlar bu agriyi kuzene sordum, bu kas ağrıları icin surulen ilaclar var ya.. onlar ise yarar dedi.. dun gece denedim gerçekten fark etti.. kaburgasinda agrinolanlar deneyebilir.
Ben de gecen yazmistim ya.. bi hapsurdum felegim şaştı diye.. bebeler artik kaburgaya calismaya basladi hepimizde anlasilan.. evde reparil-gel N diye bi krem vadi valla onu sürdüm.Çok zor çok canı acıtıyor nefes bile alamadım gece uyuyamadım.. Krem bildiğin var mı isim olarak
Canım özel bölgen için mi gittin? Ben de ağda yaptırıyorum inş doğuma kadar da rahatça yaptırırız da rahat ederiz.
günaydın kızlar. haftasonu girememiştim üşenmedim 10 sayfanın hepsini okudum.
Önceliklegulsennnn cim hiç moralini bozma. biz neler atlattık bugünlere gelene kadar. Allah yardım edecektir. Doktorum 34. haftadan itibaren doğanların küveze bile girmediğini söyledi. bebişin işini bilir, ne zaman geleceğini kendisine bırak, o en doğru seçimi yapacaktır annesi. bol bol konuş onunla... bugün iyi haberlerini bekliyoruz.
Biz de cumartesi günü bebiş odasının mobilyalarını bekledik. teslimat için 09.00-19.00 aralığını verdiler sağolsunlar. 19.30 da geldiler. çıldırmak üzerydik artık. dışarda arkadaşlar bekliyo. 1,5 saat de montajı sürüyomuş. telefondan kimseye de ulaşamıyosun falan. nese bunlar lütfedip geldiler ama dediler ki karyola yok. nedenini kimse bilmiyor, sonra gelecekmiş. gelenlerle bir güzel tartışıp gönderdik. montaj da yaptırmadık, karyolayı da iki gün içinde getirin hepsini bir montaj yapın dedik. İnsanı hasta ederler valla yaa.
opera cım kuaför konusunu benim de halletmem lazım da bizimki son aylarda korkup yapmıyomuş. geçen sfeer maksimum bi kere daha yaparım sonra yapmam dedi başka güvenilir bi yer bulucam artık. bebebk kıyafetleri için deterjanı da momsgreenden sipariş verdim, ertesi gün geldi. daha denemedim. ama tamamen bitkisel içerikli olduğu yazıyo. patates, hindistan cevizi falan vardı içinde:)
özel hayatı da 1 mayıs tatilinden sora rafa kaldırdık biz de amca çocuğuna bağladık. bakalım hayırlısı.. bu saatten sora hepten zor sağdan sola dönerken bile zorlanıyoruz.. off çok uzun yazmışım kusura bakmayın
senin kuaför de benim saç kesimi için gittiğim kuaför gibi.. adam tutturdu ben hamileyken saç kesmem diye neyse ki, kesim değil kırık alma işlemi yaptıgına kendini inandırıp düzeltti saçlarımı
bebek odasını nereden ve ne kadara almıştınız? ben de dolap bakıcam ama o arada denk gelirse oda da alabilirim.
özel hayat konusunda 1 mayıs dediğin nedir yaa?? biz kasım ayında kontağı kapattık diyoruz. ana bacı kardaş sarmalındayız
Günaydınn
gypsy84 hayırlı olsun bebek odanız karyolasıda iki gün içinde sorunsuz gelir inşallah
gulsennnn güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah
opera ağda gibisi yok valla ya benim sürekli yaptırdığım bi yer vardı ilk 4 ay korktum ama jiletle yaptım şmdi ayda bi kere gidiyorum.geçen sefer 5 haftaydı gittiğimde.normalde bende polikistik vardı çok çabuk çıkıyodu şimdi ilaç kullanmayınca kıllarda daha geç çıkıyo çok süper bişey :)
özel hayat bizdede transferden itibaren yok yani aralık ayından beri
Erkek bebek bekleyenler, sünneti hemen yaptırmayı düşünüyor musunuz?
rüyandaki gibi acısız normal doğum yapabilirsin inşallah :) bu ara bu tarz rüyalar daha sık görmeye başlıcaz sanırsam,bende sık sık doğumla ilgili bebekle ilgili enteresan şeyler görüyorumGece ruyamda wc ye gidiyorum, ikiniyorum ikiniyorum bi bakiyorum bebegin kafasi.. boyle siyah sacli.. ( ki ben sacsiz bi bebe bekliyorum) sonra sıkıyorum, geri iceri giriyor.. hic sancim yok, bi yandan diyorum oh ne guzel acisiz dogurcam, bi yandan doktora yetismeye calisiyorum.. canta hazir degil, bi corap alsam yeter diyorum..
kan ter icinde uyandim.. cok fena.. ama acisiz dogum harikaydi..
Coraspini ben birakali cok oldu. Doktora dedim ben unutuyorum diye, birakmis sayilirsin icme madem dedi.. 15. Hafta miydi neydi..ben de cabuk yoruluyorum, karnım gerilip kaskatı oluyor. evde de yatmıyorum hiç sürekli ya çalışma masasında ya ayaktayım ama kasılmalar başlayınca korkup uzanıyorum 5 dakika. o yüzden de dışarı çıkmaya korkar oldum
daha rüya olayına giremedim ben, rüyamda hamile geceliği almaya çalıştıgımı ama ben alana kadar dükkanların kapandıgını gördüm sadece. ama kabuslar, bebekle ilgili korkunç şeylerin rüyada görülmesi normalmiş bu dönemde.
bir de ben 5 günde sadece 1 coraspin içtim, yatmaya yakın iç demişti doktor, hep unutuyorum ya.
sizler kullanmaya devam ediyorsunuz di mi?
cnm ben ilk etapta masraflı olmasın dedim, 600 tl ye dolap aldım 3 kapılı, şifonyer 200 tl,Guzel haftalar herkese dun bi disari cikalm dedik besik bakalim yok anam 10 dk dolastim pert oldum artik kendime sokaga cikma yasagi ilan ettim ben ki gez gez yorulmak bilmezdim hey gidi hey besik konusunda hala kararsisiz yaa galiba esim begendigimiz modeli mobilyaciya yaptiricak ozel hazirlari begenmiyo saglam olsun diyo nebilim yaa cok kucuk yaptirmayalm diyoruz 70×130 olsun ama 2 besik yatak odama sigmiyo odalarinida hazirlicam dolap sifinyer falan hemen de ayirmak istemiyorm ama aramizdaki ikiz anneleri siz neyapmayi dusunuyosunuz
Guzel haftalar herkese dun bi disari cikalm dedik besik bakalim yok anam 10 dk dolastim pert oldum artik kendime sokaga cikma yasagi ilan ettim ben ki gez gez yorulmak bilmezdim hey gidi hey besik konusunda hala kararsisiz yaa galiba esim begendigimiz modeli mobilyaciya yaptiricak ozel hazirlari begenmiyo saglam olsun diyo nebilim yaa cok kucuk yaptirmayalm diyoruz 70×130 olsun ama 2 besik yatak odama sigmiyo odalarinida hazirlicam dolap sifinyer falan hemen de ayirmak istemiyorm ama aramizdaki ikiz anneleri siz neyapmayi dusunuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?