- 24 Haziran 2013
- 455
- 431
- 108
coraspini kullanıyorum ben hergün, kasılmalar bende çoktan başladı, doktor açılman yok o yüzden kasılmalarında tehlikeli bişey yok zaten gitgide sıklaşacak kasılmalar dedi, öyle 10 dk bir 5 dk da bir düzenli gelmezse problem değil zaten,ben de cabuk yoruluyorum, karnım gerilip kaskatı oluyor. evde de yatmıyorum hiç sürekli ya çalışma masasında ya ayaktayım ama kasılmalar başlayınca korkup uzanıyorum 5 dakika. o yüzden de dışarı çıkmaya korkar oldum
daha rüya olayına giremedim ben, rüyamda hamile geceliği almaya çalıştıgımı ama ben alana kadar dükkanların kapandıgını gördüm sadece. ama kabuslar, bebekle ilgili korkunç şeylerin rüyada görülmesi normalmiş bu dönemde.
bir de ben 5 günde sadece 1 coraspin içtim, yatmaya yakın iç demişti doktor, hep unutuyorum ya.
sizler kullanmaya devam ediyorsunuz di mi?
benim bazen 10 dk bir gelsede bazen 2-3 saatte bir geliyor, önemsemiyorum o yüzden, yatakta dönmelerim bile zorlaştı artık, iyiki bu hafta izne çıkıcam, haziranda çalışayım desem kendimi yıpratıcaktım, artık gücüm yok yani, son ayımdayım ben zaten düşünün