coraspini kullanıyorum ben hergün, kasılmalar bende çoktan başladı, doktor açılman yok o yüzden kasılmalarında tehlikeli bişey yok zaten gitgide sıklaşacak kasılmalar dedi, öyle 10 dk bir 5 dk da bir düzenli gelmezse problem değil zaten,ben de cabuk yoruluyorum, karnım gerilip kaskatı oluyor. evde de yatmıyorum hiç sürekli ya çalışma masasında ya ayaktayım ama kasılmalar başlayınca korkup uzanıyorum 5 dakika. o yüzden de dışarı çıkmaya korkar oldum
daha rüya olayına giremedim ben, rüyamda hamile geceliği almaya çalıştıgımı ama ben alana kadar dükkanların kapandıgını gördüm sadece. ama kabuslar, bebekle ilgili korkunç şeylerin rüyada görülmesi normalmiş bu dönemde.
bir de ben 5 günde sadece 1 coraspin içtim, yatmaya yakın iç demişti doktor, hep unutuyorum ya.
sizler kullanmaya devam ediyorsunuz di mi?
ikisini bir yatakta yatırmak bana çok ütopik geliyoryaa bu oda konusu benımde cok kafamı kurcalıyor hala karar veremedım ama sımdılık bı tane park yatak alıp ıkısını bır yatırmayı dusunuyorum aslında odaları buyuk ıkı tane buyuyen beşik bir tane 3 kapılı dolap birde şifonyer alıcam odalarına 6 7 aylıkken de odalarına gecerız artık mobılyayıda newjoydan almayı düşünüyorum..
o zamanda onların odasına tasınırız artık bilemıyorum canım karar vermek çok güç..ikisini bir yatakta yatırmak bana çok ütopik geliyorbiri uyur diğeri ağlarsa ne yapıcan, en iyisi 2 park yatak alman
bu arada ikiz anneleri siz çalışıyor musunuz, yoksa bi tek çalışan ben miyim?
doğumdan sonra da izinler bitince çalışmaya devam mı edeceksiniz,
Kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum, bende ikiz bebek bekliyorum. 9. Haftanın içindeyim ve 2 kg aldım. Tupbebek ile hamile kaldım. Bu hızla gidersem çok kilo alırmıyım. İştahım normal ve midem bulantım da yok, yürüyüse başlamak içinerkenmi acaba . 12. Haftadan sonra başlayayım mı. Sizler naptınız.bu arada ikiz anneleri siz çalışıyor musunuz, yoksa bi tek çalışan ben miyim?
cnm ben ilk etapta masraflı olmasın dedim, 600 tl ye dolap aldım 3 kapılı, şifonyer 200 tl,
ikeanın karyolaları varya 60-120 ölçülerinde, eltimde vardı birini ondan aldım diğeri de hediye geldi bize, ilk önce onları kullanıcam, çünkü 3 yaşından sonra falan daha iyilerini alırım daha dayanıklı daha uzun süre kullanacakları bi oda yaptırırım diye düşündüm, yatak odama iki beşik sığmaz benimde,
ablamda park yatak var olmazsa onu alırım yatak odasına , ikisi aynı anda uyursa yatırırısın, ya da birini yatağa diğeri beşiğe, yada biri yatak odasında diğeri kendi odasında vs vs
başımıza ne gelceğini de bilmediğimiz için şuan kestiremiyorum bişileri, ama yanımdan hemen ayıramam biri sussa biri ağlayacak, sürekli emzirme modunda olacağız zaten, artık allah büyük bakalım nasıl olcak, hemen ayırma gibi bişey zaten biz yapamayız, artık onların uyku ve emme düzenine göre hareket edeceğiz, şimdilik uyguna kaç sende bence, daha sonra düzene girince 2-3sene sonra bakarsın artık
Yaa bitane bundan alsam diyorum gunduzleri hep yanimda olurlar oldugum odada hep yatak odasinda duramayz sonucta yatak odasina bi karyola koysam ilk etapta 2 3 ay bi yatakta yatarlar zaten gunduzleride bu sepetlerde yatarlar sigana kadar sonra odalarina geciririm diye dusunuyorm ayyy fenalik gecircem bu kararsizliktannnyaa bu oda konusu benımde cok kafamı kurcalıyor hala karar veremedım ama sımdılık bı tane park yatak alıp ıkısını bır yatırmayı dusunuyorum aslında odaları buyuk ıkı tane buyuyen beşik bir tane 3 kapılı dolap birde şifonyer alıcam odalarına 6 7 aylıkken de odalarına gecerız artık mobılyayıda newjoydan almayı düşünüyorum..
Hayirli olsun bebislerin bende ikiz annesi olucam insalah yuruyus yapmakmi? Valla ben mumkun oldugunca istiharat ettim hep doktorm ayakta kalmicaksn dedi ikiz gebelikler riskli gruba giriyor cunku doktornla gorus ne derse o bence...Kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum, bende ikiz bebek bekliyorum. 9. Haftanın içindeyim ve 2 kg aldım. Tupbebek ile hamile kaldım. Bu hızla gidersem çok kilo alırmıyım. İştahım normal ve midem bulantım da yok, yürüyüse başlamak içinerkenmi acaba . 12. Haftadan sonra başlayayım mı. Sizler naptınız.
Yaa bitane bundan alsam diyorum gunduzleri hep yanimda olurlar oldugum odada hep yatak odasinda duramayz sonucta yatak odasina bi karyola koysam ilk etapta 2 3 ay bi yatakta yatarlar zaten gunduzleride bu sepetlerde yatarlar sigana kadar sonra odalarina geciririm diye dusunuyorm ayyy fenalik gecircem bu kararsizliktannn
Ben calismiyorum canim zaten calismiyodum yani evde yatistayim allah yardimcin olsun yaa ben 10 dk dolasmaya dayanamiyorm calissam neolurdum acaba..bu arada ikiz anneleri siz çalışıyor musunuz, yoksa bi tek çalışan ben miyim?
Yaa zaten anakucagi ile bu sepetler arasinda kararsiz kalmistim ama iyi bir ana kucagi alsam 2 tane fiyat pahaliya geliyo ucuzlarida cok ise yarar diye dusunmuyorm sanki bu sepetler uyku icin daha iyi gibi geldi ne biliyim yaa galiba bundan alicam fiyatda uygun baktim olmuyo aliriz bi ana kucagida napalim batti balik yan giderevet sanırım aynı kararsızlık herkeste var gündüzleri yanında ana kucagında yatırsan olmaz mı ki ben öle düşündüm boşuna bıde diğer odalarda kullanmak için birsey almaya gerek yok sanki..
Valla bende hala çalışıyorum canım ve daha bir ay çalışacağım galiba şuan 26. Haftamdayımbu arada ikiz anneleri siz çalışıyor musunuz, yoksa bi tek çalışan ben miyim?
Yaa zaten anakucagi ile bu sepetler arasinda kararsiz kalmistim ama iyi bir ana kucagi alsam 2 tane fiyat pahaliya geliyo ucuzlarida cok ise yarar diye dusunmuyorm sanki bu sepetler uyku icin daha iyi gibi geldi ne biliyim yaa galiba bundan alicam fiyatda uygun baktim olmuyo aliriz bi ana kucagida napalim batti balik yan gider
Anakucagi derken puset diyolar onu kastediyosn galiba ev tipi olanlardan degil dimi. Puset gelicek bana birisinden iki tane onun masrafindan kurtldm yani bebek arabasida ikiz bebek arabasi alicam ilk basta ayri ayri mi alsak diye dusunmustuk ama ikiz arabasina karar verdik daha marka karar vermedk amaben ana kucagı alıcam zaten ıkı tane hem oto koltugu olarakta kullanılıyo artık bakıcaz bi çaresine bu arada bebek arabası ne düşünüyorsun oda cok can sıkıcı..
Gece ruyamda wc ye gidiyorum, ikiniyorum ikiniyorum bi bakiyorum bebegin kafasi.. boyle siyah sacli.. ( ki ben sacsiz bi bebe bekliyorum) sonra sıkıyorum, geri iceri giriyor.. hic sancim yok, bi yandan diyorum oh ne guzel acisiz dogurcam, bi yandan doktora yetismeye calisiyorum.. canta hazir degil, bi corap alsam yeter diyorum..
kan ter icinde uyandim.. cok fena.. ama acisiz dogum harikaydi..
Anakucagi derken puset diyolar onu kastediyosn galiba ev tipi olanlardan degil dimi. Puset gelicek bana birisinden iki tane onun masrafindan kurtldm yani bebek arabasida ikiz bebek arabasi alicam ilk basta ayri ayri mi alsak diye dusunmustuk ama ikiz arabasina karar verdik daha marka karar vermedk ama
Kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum, bende ikiz bebek bekliyorum. 9. Haftanın içindeyim ve 2 kg aldım. Tupbebek ile hamile kaldım. Bu hızla gidersem çok kilo alırmıyım. İştahım normal ve midem bulantım da yok, yürüyüse başlamak içinerkenmi acaba . 12. Haftadan sonra başlayayım mı. Sizler naptınız.
Cok tesekkur ederim cnm cevabın için.bende dikkat etmeye calışacagım. Tedaviden önce pilates yapıordum. Şimdi ikiz gebrlik oldugu için druna sorucam ileri haftalarda yapabilirmiyim diye.aramıza hoşgeldin cnm. tüp bebek annelerinde ilk etapta kilo alma hızı biraz fazla olabiliyor malum birsürü hormon ilacı kullanıyoruz. sen onu kafana takma. ben tedavi sürecnden dolayı normal kilomda 3-4 kilo fazlayla hamile kaldım. şimdi 29. haftamdayım 9,5 kilo falan aldım. dikkat etmeye çalışıyorum ama artık ne kadar olursa. doktorun yardımcı olacaktır zaten. mide bulantın olmadığı için çok şanslısın, keyfini çıkar, kiloya takılıp kendine dert edinme. Ben ilk üç ay daha fazla dikkat ettim. pilatese yogaya 14. haftada başladım. sen yine de doktoruna danış.
Aaa peg perego yu bende cok begenmistim internetten inceledim de yakindan bakmadn karar vermek istemedim guzele benziyo amaevet canım ev tipi olanlardan değil oto koltugu olan ana kucagından alıcam bende ikiz arabası alıcam marka konusunda bende kararsızım ama buyuk ıhtımal ya peg perego arıia twin olacak yada brıtax römer ikiz arabası netten sipariş vericem..
Valla canım Yahudiler de 8. Gün yaptırıyor. Bir bildikleri vardır herhalde. Ben de 8. Gün düşünüyorum:) Ama Amerika da düzgün bir doktor bulursam. Yoksa dönüşte 1.5 aylıkken falan yaptırırım burda.Ben düşünüyorum canım :) idrar yolu enfeksiyonu vs gibi bir çok hastalıktan korumasının yanı sıra yeni doğanda iyileşme çok hızlı oluyor enfeksiyon riskide çok azalıyormuş ve tabi çocuğun ilerde yaşayacağı travmada önleniyor. Fakat dün bi yazı okudum 7. günden sonra yaptırın diyordu daha doktorumla konuşmadım gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?