2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Selam kızlar,
Ben sabah 8.30 da azıcık dalabildim. Ama hiç yorgunluk, uykusuzluk hissetmiyorum bu kadar uykusuzluğa. Bugün 18.00 de kontrolümüz var. O zamana kadar bir Eminönü yapıp geleyim diyorum. Aldığım gecelik büyük geldi. Onu değiştireyim.
gulsennnn Senden de güzel haberler bekliyoruz canım.
Siden80 Sen de aramıza hoşgeldin. İnşallah kolay, endişesiz bir hamilelikte kucaklarsın bebeklerini.

Ssk lılara birşey sormak istiyorum. Ben 30. Haftada izin almak istiyorum. Nasıl olacak o iş? Devlet hastanesinden kağıt alıp ssk ya mı götürmek gerekiyor, yoksa işyeri mi hallediyor bizim adımıza?

Aaa peg perego yu bende cok begenmistim internetten inceledim de yakindan bakmadn karar vermek istemedim guzele benziyo ama

evet cnm bende yakından bakmak istedım ama hiç bir magazada yok yanı ben izmirde bulamadım inceleyemedım ama netten cok güzel özellıklerı falan..

Ssk lılara birşey sormak istiyorum. Ben 30. Haftada izin almak istiyorum. Nasıl olacak o iş? Devlet hastanesinden kağıt alıp ssk ya mı götürmek gerekiyor, yoksa işyeri mi hallediyor bizim adımıza?
ben iş yerinin muhasebecisine sormuştum doktordan rapor alacaksınız doğumdan sonra da işbaşı için rapor verecek doktor bize getirceksiniz demişti.

bende staj yapıyordum ama allahtan mayıs başlangıçlıydı benimki ve mayısta bitti, ama sınavlara giremicem tabiki,
izne ne zaman çıkacaksın sen peki

Kızlar geldim
Ben anladım bugün haftasiyla tam uyumlu 28+0 çıktı 1161 gr dedi iki gün önce 27+1 995 gr çıkmıştı şimdi ben az ölçen ozele mi yoksa çok tartan devlete mi inanim. Herneyse su için afi 6, 5cm çıktı iki haftada bir kontrole çağırdı. Burdada tek olumsuz yön sorularima cevap alamamam. Dr erken almak zorunda kalabiliriz diyor dedim iki haftada bir kontrole göre dedi. Eve geçiyorum şimdi ben sanki hicbirsey yokmuş gibi hayatıma devan edeceğim kısa sürede atlatirim inşallah

aynı ben gibi işte :) mide bulantım olmadı iştah kesilmedi olmadı, her doktora gittiğimde 2 kg alıyordum,
şu anda toplamda 17 kg aldım bir ay vaktim kaldı, herhalde 22 23 le bitireceğim bu işi ama gayet normal bence ikize göre,
yürüyüş yapmadım ben cnm doktor uzun yürüyüşler yasak dedi,
hareketsizdim yani

bu çok güzel bişeymiş yaa,
ya bu kadar düşünmene gerek yok bi bundan alırsın ucuz nasılolsa, bunu yatak odana koyarsın, odalarına da artık karyola mı parak yatak mı ne alacaksan onlardan alırsın birer tane,
gece bu ikilide yatarlar gündüz artık uyku düzenlerine göre yataklara paylaştırırsın :)

Valla bende hala çalışıyorum canım ve daha bir ay çalışacağım galiba şuan 26. Haftamdayım
senin tek mi ikiz mi, ikizse bir ay daha zor çalışırsın ,
haziranda çalışayım bi hafta daha demiştim ama bu hafta artık iyice ağırlaşınca iyiki doktor izin vermedi de bu hafta izne çıkıyorum diyorum içimden, bana ve çocuklara hem eziyet olcaktı ama büyük bi risk almış olcaktım,
en iyisi evde son bir ay yatmak

Canim insallah hepimize Rabbim saglikli dogumlar nasip eylesin sen corasprim yaninda kan sulandirici igne de kullaniyomusun daha ne kadar corasprin kullanicaksin?ben de kullaniyorum da bu arada senin kasilmalar nasil oluyi ben de biseer yasiyirum bicak saplar gibi karnima bi giriyo bi kac dk cok kotu korkutuyo insani

am,n cnm inşallah, kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum ben, bende kan pıhtılaşması sorunu olmadığı için sanırım,
coraspine hala devam bildiğim kadarıyla doğuma 2 hafta kalaya kadar mı ne kullanacağız,
kasılma dediği hafiften regl sancısıyla beraber yada regl sancısı gibi olmayabilirde, karnımda sertleşme oluyor 1 dk sürmüyo, saniyeler sürüp daha sonra eski haline dönüyor, sertleşme oluyorsa kasılmadır onlar ve sende başlaması da normal çünkü bende bayadır var onlar, korkulacak bişrşey yok açılma olmadığı sürece,

Hakkımızda hayırlısı olsun. Dpğumdan sonra inşallah veririz kiloları cnm:) saglıklı olsun bebişler en öenmlisi o.

Lulinda 30. Haftada ne raporu alacaksin?? Dogum izni raporu tek gebelikte 32. Haftadan basliyo.. ucaga biner raporunu ozelden de alabilirsin..

Siden80 hayırlı olsun ikizlerin.. hareket icin 12. Haftayi bekle bence de.. sonrasi doktorun onerisini yapar zaten.. kilona dikkat et.. benim gibi buldugunu agzina atma.. sonra diyet veriyorlar cok mutsuz oluyor insan

bu arada ikiz anneleri siz çalışıyor musunuz, yoksa bi tek çalışan ben miyim?
doğumdan sonra da izinler bitince çalışmaya devam mı edeceksiniz,
Ben çalışmıyorum Mayıs'ın başından beri heyet raporu aldım.. 17 haziranda raporum bitiyor 18 inde 30 hafta raporum iş görmezliği hak ediyorum onu alıcam..

bende staj yapıyordum ama allahtan mayıs başlangıçlıydı benimki ve mayısta bitti, ama sınavlara giremicem tabiki,
izne ne zaman çıkacaksın sen peki

O ÇOK İYİ SEN O KONUDA YIRTMIŞSIN GERCEKTEN BENI YAKALADI UCUNDAN 30 . HAFTADA ÇIKACAGIM ALLAH İZİN VERIRSE 10 AR HAFTADAN 5 AY UZAYACAK STAJ ASLINDA RAPORU KISALTMA İMKANIM OLURSA ÇOK İSTIYORUM DOKTOR ÇALIŞIR RAPORU VERIRSE BIRAZ DAHA CALIŞABILIRIM..

Kizlar bugün dr bu raporu verdi bana yorumlayabilir misiniz rica etsem?

Eklentiler

• 20150525_173604.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…