Aaa peg perego yu bende cok begenmistim internetten inceledim de yakindan bakmadn karar vermek istemedim guzele benziyo ama
ben iş yerinin muhasebecisine sormuştum doktordan rapor alacaksınız doğumdan sonra da işbaşı için rapor verecek doktor bize getirceksiniz demişti.Ssk lılara birşey sormak istiyorum. Ben 30. Haftada izin almak istiyorum. Nasıl olacak o iş? Devlet hastanesinden kağıt alıp ssk ya mı götürmek gerekiyor, yoksa işyeri mi hallediyor bizim adımıza?
bende staj yapıyordum ama allahtan mayıs başlangıçlıydı benimki ve mayısta bitti, ama sınavlara giremicem tabiki,bende çalışıyorum canım mali müşavirlik için staj yapıyorum normalde ocak ayında bıten stajım dogum izni yüzünden mayısta bitecek ve mecburen dogum sonrası işe dönmek zorunda kalıcam bi kaç aylıgına bıter bıtmezde bırakıcam..
aynı ben gibi işte :) mide bulantım olmadı iştah kesilmedi olmadı, her doktora gittiğimde 2 kg alıyordum,Kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum, bende ikiz bebek bekliyorum. 9. Haftanın içindeyim ve 2 kg aldım. Tupbebek ile hamile kaldım. Bu hızla gidersem çok kilo alırmıyım. İştahım normal ve midem bulantım da yok, yürüyüse başlamak içinerkenmi acaba . 12. Haftadan sonra başlayayım mı. Sizler naptınız.
bu çok güzel bişeymiş yaa,Yaa bitane bundan alsam diyorum gunduzleri hep yanimda olurlar oldugum odada hep yatak odasinda duramayz sonucta yatak odasina bi karyola koysam ilk etapta 2 3 ay bi yatakta yatarlar zaten gunduzleride bu sepetlerde yatarlar sigana kadar sonra odalarina geciririm diye dusunuyorm ayyy fenalik gecircem bu kararsizliktannn
senin tek mi ikiz mi, ikizse bir ay daha zor çalışırsın ,Valla bende hala çalışıyorum canım ve daha bir ay çalışacağım galiba şuan 26. Haftamdayım
Canim insallah hepimize Rabbim saglikli dogumlar nasip eylesin sen corasprim yaninda kan sulandirici igne de kullaniyomusun daha ne kadar corasprin kullanicaksin?ben de kullaniyorum da bu arada senin kasilmalar nasil oluyi ben de biseer yasiyirum bicak saplar gibi karnima bi giriyo bi kac dk cok kotu korkutuyo insanicoraspini kullanıyorum ben hergün, kasılmalar bende çoktan başladı, doktor açılman yok o yüzden kasılmalarında tehlikeli bişey yok zaten gitgide sıklaşacak kasılmalar dedi, öyle 10 dk bir 5 dk da bir düzenli gelmezse problem değil zaten,
benim bazen 10 dk bir gelsede bazen 2-3 saatte bir geliyor, önemsemiyorum o yüzden, yatakta dönmelerim bile zorlaştı artık, iyiki bu hafta izne çıkıcam, haziranda çalışayım desem kendimi yıpratıcaktım, artık gücüm yok yani, son ayımdayım ben zaten düşünün
am,n cnm inşallah, kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum ben, bende kan pıhtılaşması sorunu olmadığı için sanırım,Canim insallah hepimize Rabbim saglikli dogumlar nasip eylesin sen corasprim yaninda kan sulandirici igne de kullaniyomusun daha ne kadar corasprin kullanicaksin?ben de kullaniyorum da bu arada senin kasilmalar nasil oluyi ben de biseer yasiyirum bicak saplar gibi karnima bi giriyo bi kac dk cok kotu korkutuyo insani
Hakkımızda hayırlısı olsun. Dpğumdan sonra inşallah veririz kiloları cnm:) saglıklı olsun bebişler en öenmlisi o.aynı ben gibi işte :) mide bulantım olmadı iştah kesilmedi olmadı, her doktora gittiğimde 2 kg alıyordum,
şu anda toplamda 17 kg aldım bir ay vaktim kaldı, herhalde 22 23 le bitireceğim bu işi ama gayet normal bence ikize göre,
yürüyüş yapmadım ben cnm doktor uzun yürüyüşler yasak dedi,
hareketsizdim yani
Lulinda 30. Haftada ne raporu alacaksin?? Dogum izni raporu tek gebelikte 32. Haftadan basliyo.. ucaga biner raporunu ozelden de alabilirsin..
valla iki tane çocukla tığ gibi kalırız bence :)Hakkımızda hayırlısı olsun. Dpğumdan sonra inşallah veririz kiloları cnm:) saglıklı olsun bebişler en öenmlisi o.
Ben çalışmıyorum Mayıs'ın başından beri heyet raporu aldım.. 17 haziranda raporum bitiyor 18 inde 30 hafta raporum iş görmezliği hak ediyorum onu alıcam..bu arada ikiz anneleri siz çalışıyor musunuz, yoksa bi tek çalışan ben miyim?
doğumdan sonra da izinler bitince çalışmaya devam mı edeceksiniz,
bende staj yapıyordum ama allahtan mayıs başlangıçlıydı benimki ve mayısta bitti, ama sınavlara giremicem tabiki,
izne ne zaman çıkacaksın sen peki
32. Haftada burda degilim. Onun icin dogum iznini once alayim diye dusunmustim. Burda olup kendim mi basvurmam lazim??Lulinda 30. Haftada ne raporu alacaksin?? Dogum izni raporu tek gebelikte 32. Haftadan basliyo.. ucaga biner raporunu ozelden de alabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?