2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

gucci85 aynen bende oyle dusunuyorum canim tabi esim hemen ne gerek var buna moduna girmezse bide ona anlatmakla ugrasiyorum herseyi

32. Haftada burda degilim. Onun icin dogum iznini once alayim diye dusunmustim. Burda olup kendim mi basvurmam lazim??
Benim bildiğim bizzat başvuruluyor. Aslinda sgk ile gorusmek lazim. Sonucta sen yurtdisinda dogum yapacaksin.. belki bi baska prosedür vardir bu tip durumlar icin.

Canım şifonyerin resmini atabilir misin? Nerden aldın bi de? Ben de yatak odası için bi kaç aylığına alacam da böyle uygun birşey arıyorum.

Sen rabbime güven merak etme hayırlısıyla sağ salim alacaksın kucağına sen strese girme beslenme ne dikkat et Yavrunla konuş sürekli ikinizde allaha emanet olun kafanı güzel şeylerle meşgul et ve bolca dinlen

Kontrolden geldik. Ali bey resmen pasaport için bir portre fotoğrafı verdi:) Kilo 1350, boy 38,5cm olmuş. Herşey yolunda. Yolculuk onayı da verdi.
Gelen sıvının idrar olduğunu söyledi. Ben de değil dedim. Olmasaydı şuan seviyor olurdun bebeğini deyip, ayar verip yolladı:)

Ya aslinda şu peynirlisinden çekti canim.. 3 lu n palet satiyorlarmis.. mecbur kaldim yani almaya.. sinra da hizimi alamadim.. neyse ki düşük tansiyornlu bir insanim S sevimli26 en fazla 11 olur buyuk tansiyonum.. Lulinda ah o diyetler ah...

Gozun aydin canim.. o fotoyu gormek isteriz

Oglan analari DIKKAT.. az önce cocuk urologu docent bi abimle görüştüm sunnet işini.. 2 yastan once 7 yaştan sonra yaptir, 1 yas en iyisi, yeni dogan sunnetini tavsiye etmem dedi.. face uzerinden sordugum icin ayrintiya giremedim.. yazin onu memlekette yakalar annem ayrintili bilgi aliriz.. paylasayim dedim..

gözün aydın...idrar olma ihtimali de olabilir aslinda..sonucta usaklar yukardan basinca normal yani

ne yaptin bütün planlarimi bozdun su an iyice bi arastiriim ozaman. .ben dogar dogmaz yapcaktim..buyugude seneye diodum...bide düğün patlatiriz arkasina derken olayi kapatacaktim..

ayrica citos için afiyet olsun..kendini kasma canin ne cekiosa ye..sonucta hergün yediğin sey degil..ben hic sakinmiyorum valla...kayin valdem yemwzsen cocugun bi yeri eksik kalir der hep..hurafe ama işime gelen hurafe

asmakilit ayrıntılı bilgi alırsan bize mutlaka yaz canım eşimin ailesinden her kafadan bi ses çıkıyo kararsız kalmıştım.
Ben de cok kararsizim.. annem yaptirmayalim, kaynanam 40 ı cikmadan yaptiralim diyor.. bizde cok gec yapilir, 6 yas sonrasi.. düğün falan gelenegi de var.. annem de yazik cocuga cok erken diyo.. 1 yaş da zor olur gibi geldi düşününce.. en hareketli zamani.. bir kac görüş daha alicam.. bi de cocuk doktoru kuzene sorayim, bi de estetik cerrah kuzene.. kendi doktoruma da soracam.. icimden bir ses de 40ı cikmadan yaptir diyo.. amerikan pediyatri dernegi mi ne onlar da yeni dogan sunneti oneriyo.. pipi işi muhim iş.. cok arastirmak lazim

Amerikalılar yakışıklı delikanlı görsün demiştir annesi maşallah Ali ye çiş olsun ne ısrar ediyorsun su olursa unut yolculuğu

gulsennnn cok sevindim bak her sey yolundaymış. bugün bakan perinatologtu değil mi? tabi ki, perinatologun dediğine bakacaksın. sen yine de kendini yorma, bol bol dinlen ve hamileliğin tadını çıkart..
asmakilit koptum chetos olayina, birini yedin anladik da 3 paket nedir
biz de ebebek magazasina gittik, lansinoh gogus pedi, camasir deterjani, tirnak makasi, uni babay 12li islak mendil, bir tane body aldik geldik.
Sunnet icin biz 9. Gun dusunuyoruz yahudi usulu, bak binlerce yildir zararini goren olmamis :) gecen gun de ilk 1 ay icinde yaptiran biriyle konustum, ben de inanmiyordum ama bir gunde iyilesti, anestezi de almamis oldu cok memnunjm dedi.

Sağol operacim evet perinatolog.hep yanimdasin çok teşekkür ederim bugün yazarken opera nerde ya o hemen bana cevap yazardı dedim
Buarada sünnet işini bende doktora sordum doğduktan bir hafta sonra olabilir dedi ama minicik bir pipi ben onun nesini kestircem öpücek yeri kalmiycak bebeğimin yerim öperim onun heryerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…