Benim bildiğim bizzat başvuruluyor. Aslinda sgk ile gorusmek lazim. Sonucta sen yurtdisinda dogum yapacaksin.. belki bi baska prosedür vardir bu tip durumlar icin.32. Haftada burda degilim. Onun icin dogum iznini once alayim diye dusunmustim. Burda olup kendim mi basvurmam lazim??
Canım şifonyerin resmini atabilir misin? Nerden aldın bi de? Ben de yatak odası için bi kaç aylığına alacam da böyle uygun birşey arıyorum.cnm ben ilk etapta masraflı olmasın dedim, 600 tl ye dolap aldım 3 kapılı, şifonyer 200 tl,
ikeanın karyolaları varya 60-120 ölçülerinde, eltimde vardı birini ondan aldım diğeri de hediye geldi bize, ilk önce onları kullanıcam, çünkü 3 yaşından sonra falan daha iyilerini alırım daha dayanıklı daha uzun süre kullanacakları bi oda yaptırırım diye düşündüm, yatak odama iki beşik sığmaz benimde,
ablamda park yatak var olmazsa onu alırım yatak odasına , ikisi aynı anda uyursa yatırırısın, ya da birini yatağa diğeri beşiğe, yada biri yatak odasında diğeri kendi odasında vs vs
başımıza ne gelceğini de bilmediğimiz için şuan kestiremiyorum bişileri, ama yanımdan hemen ayıramam biri sussa biri ağlayacak, sürekli emzirme modunda olacağız zaten, artık allah büyük bakalım nasıl olcak, hemen ayırma gibi bişey zaten biz yapamayız, artık onların uyku ve emme düzenine göre hareket edeceğiz, şimdilik uyguna kaç sende bence, daha sonra düzene girince 2-3sene sonra bakarsın artık
Sen rabbime güven merak etme hayırlısıyla sağ salim alacaksın kucağına sen strese girme beslenme ne dikkat et Yavrunla konuş sürekli ikinizde allaha emanet olun kafanı güzel şeylerle meşgul et ve bolca dinlenKızlar geldim
Ben anladım bugün haftasiyla tam uyumlu 28+0 çıktı 1161 gr dedi iki gün önce 27+1 995 gr çıkmıştı şimdi ben az ölçen ozele mi yoksa çok tartan devlete mi inanim. Herneyse su için afi 6, 5cm çıktı iki haftada bir kontrole çağırdı. Burdada tek olumsuz yön sorularima cevap alamamam. Dr erken almak zorunda kalabiliriz diyor dedim iki haftada bir kontrole göre dedi. Eve geçiyorum şimdi ben sanki hicbirsey yokmuş gibi hayatıma devan edeceğim kısa sürede atlatirim inşallah
Bir pakette değil üç paketEve geldim ve 3 paket Cheetos u mideye indirdim.. cok pismanim..
Hep bu bağzı diyetlerin sonucu delirmeleri bunlar:)Eve geldim ve 3 paket Cheetos u mideye indirdim.. cok pismanim..
Evet ben bir arayayım SGK yı yarın.Benim bildiğim bizzat başvuruluyor. Aslinda sgk ile gorusmek lazim. Sonucta sen yurtdisinda dogum yapacaksin.. belki bi baska prosedür vardir bu tip durumlar icin.
Gozun aydin canim.. o fotoyu gormek isterizKontrolden geldik. Ali bey resmen pasaport için bir portre fotoğrafı verdi:) Kilo 1350, boy 38,5cm olmuş. Herşey yolunda. Yolculuk onayı da verdi.
Gelen sıvının idrar olduğunu söyledi. Ben de değil dedim. Olmasaydı şuan seviyor olurdun bebeğini deyip, ayar verip yolladı:)
gözün aydın...idrar olma ihtimali de olabilir aslinda..sonucta usaklar yukardan basinca normal yaniKontrolden geldik. Ali bey resmen pasaport için bir portre fotoğrafı verdi:) Kilo 1350, boy 38,5cm olmuş. Herşey yolunda. Yolculuk onayı da verdi.
Gelen sıvının idrar olduğunu söyledi. Ben de değil dedim. Olmasaydı şuan seviyor olurdun bebeğini deyip, ayar verip yolladı:)
ne yaptin bütün planlarimi bozdun su anOglan analari DIKKAT.. az önce cocuk urologu docent bi abimle görüştüm sunnet işini.. 2 yastan once 7 yaştan sonra yaptir, 1 yas en iyisi, yeni dogan sunnetini tavsiye etmem dedi.. face uzerinden sordugum icin ayrintiya giremedim.. yazin onu memlekette yakalar annemayrintili bilgi aliriz.. paylasayim dedim..
Ben de cok kararsizim.. annem yaptirmayalim, kaynanam 40 ı cikmadan yaptiralim diyor.. bizde cok gec yapilir, 6 yas sonrasi.. düğün falan gelenegi de var.. annem de yazik cocuga cok erken diyo.. 1 yaş da zor olur gibi geldi düşününce.. en hareketli zamani.. bir kac görüş daha alicam.. bi de cocuk doktoru kuzene sorayim, bi de estetik cerrah kuzene.. kendi doktoruma da soracam.. icimden bir ses de 40ı cikmadan yaptir diyo.. amerikan pediyatri dernegi mi ne onlar da yeni dogan sunneti oneriyo.. pipi işi muhim iş.. cok arastirmak lazimasmakilit ayrıntılı bilgi alırsan bize mutlaka yaz canım eşimin ailesinden her kafadan bi ses çıkıyo kararsız kalmıştım.
Amerikalılar yakışıklı delikanlı görsün demiştir annesi maşallah Ali ye çiş olsun ne ısrar ediyorsun su olursa unut yolculuğuKontrolden geldik. Ali bey resmen pasaport için bir portre fotoğrafı verdi:) Kilo 1350, boy 38,5cm olmuş. Herşey yolunda. Yolculuk onayı da verdi.
gulsennnn cok sevindim bak her sey yolundaymış. bugün bakan perinatologtu değil mi? tabi ki, perinatologun dediğine bakacaksın. sen yine de kendini yorma, bol bol dinlen ve hamileliğin tadını çıkart..
asmakilit koptum chetos olayina, birini yedin anladik da 3 paket nedir
biz de ebebek magazasina gittik, lansinoh gogus pedi, camasir deterjani, tirnak makasi, uni babay 12li islak mendil, bir tane body aldik geldik.
Sunnet icin biz 9. Gun dusunuyoruz yahudi usulu, bak binlerce yildir zararini goren olmamis :) gecen gun de ilk 1 ay icinde yaptiran biriyle konustum, ben de inanmiyordum ama bir gunde iyilesti, anestezi de almamis oldu cok memnunjm dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?