Sağol operacim evet perinatolog.hep yanimdasin çok teşekkür ederim bugün yazarken opera nerde ya o hemen bana cevap yazardı dedim
Buarada sünnet işini bende doktora sordum doğduktan bir hafta sonra olabilir dedi ama minicik bir pipi ben onun nesini kestircem öpücek yeri kalmiycak bebeğimin yerim öperim onun heryerini
Ben bugün hastalandım iyileştim, burnum gözüm aktı atesim cıktı sanırım uyudum terledim kalkıp kocamla alışverişe gittim sonra
Biz burda aile olduk resmen, hep buradayız. Sen de oğluşunla aynı bedende olmanın tadınıçıkart
gulsennnn Canım cok sevindim bebişin durumuna. Sen perinatoloğu dinle tabii ki de.
Gayet normal, gözün aydın. Benim ki 15. Gün 2066 idi. Tek gebelik üstelik.Selam kizlar Size Birsey danismak istiyorum , ben kan testi yaptim 1366 geldi 17 ci gun transferimden normal mi? Dis gebelik Gibi risk var mi ?
Gayet normal, gözün aydın. Benim ki 15. Gün 2066 idi. Tek gebelik üstelik.
Ben 6+5 te kalp atışı duymuştum. Kese için hiç gitmemiştim. Kasık ağrıları da normal. Hamilelik boyunca devam ediyor.Insallah ultrasonda ne zaman gorduler sizde?
Canim , muanede Birsey goremedi daha kucuk diye , siddetli sol kasik agrim var .. Bugun gittim muaneye Birsey demedi
Ben 6+5 te kalp atışı duymuştum. Kese için hiç gitmemiştim. Kasık ağrıları da normal. Hamilelik boyunca devam ediyor.
ben gibi 30 haftalıkken izne çıkacaksın yani, en mantıklısı buymuş zatenBen çalışmıyorum Mayıs'ın başından beri heyet raporu aldım.. 17 haziranda raporum bitiyor 18 inde 30 hafta raporum iş görmezliği hak ediyorum onu alıcam..
spotçu bi mağazaya girmiştik, kendileri yapıyorlardı mobilyaları, çok kaliteli bişey değil tabi, ama idare eder bi kaç sene,Canım şifonyerin resmini atabilir misin? Nerden aldın bi de? Ben de yatak odası için bi kaç aylığına alacam da böyle uygun birşey arıyorum.
Çok geçmiş olsun canım , hatta gözün aydın .. Sen gönlünü hep ferah tut , bugünlere kolay gelmedik sağlıkla zamanında doğacak bebişin inşallah :))Sağol operacim evet perinatolog.hep yanimdasin çok teşekkür ederim bugün yazarken opera nerde ya o hemen bana cevap yazardı dedim
Buarada sünnet işini bende doktora sordum doğduktan bir hafta sonra olabilir dedi ama minicik bir pipi ben onun nesini kestircem öpücek yeri kalmiycak bebeğimin yerim öperim onun heryerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?