2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ben bugün hastalandım iyileştim, burnum gözüm aktı atesim cıktı sanırım uyudum terledim kalkıp kocamla alışverişe gittim sonra
Biz burda aile olduk resmen, hep buradayız. Sen de oğluşunla aynı bedende olmanın tadınıçıkart

Çok geçmiş olsun operacim. Çok teşekkür ederim. Gerçekten tanismasak da aile gibiyiz. herkese guzel dilekleri için çook teşekkürler. Yeni perinatoloji randevusunu haziranin 8ine aldim. Rabbim hakkımızda hayirlisini versin inşallah.

gulsennnn Canım cok sevindim bebişin durumuna. Sen perinatoloğu dinle tabii ki de.

Sağol lulindacim Allah razi olsun. Bugünden itibaren çayı bıraktım. Meyve Suyu çok içerdim onuda icmiyorum artik. Sabah büyük bir bardak balli süt. Aksam ballı muz ve öğün aralarında portakal limon havuç suyu içiyorum. Bakalim neler olacak ve tabiki su. İnşallah şifa olur

gulsennnn tatlım gözün aydın. Annem 40 yaşında hamile kalmıştı aşermesi 9 ay sürdü nerdeyse hiç yemek yiyemiyordu günde 10 litre su içiyordu babannem duruma el koydu kara erik kara üzümden komposto yaptı, pekmez sulandırıp içirdi. Kadın 57 kiloyla hamile kaldı 54 kiloyla doğum yaptı. Dedik bebek parmak kadar olacak. Çok şükür ufak kardeşim 3100 gr doğdu normal doğumla.
Bende pekmez içiyorum şimdi birde maden suyu ama suyla karıştırıyorum ki midemi yakmasın. Mineral bakımından zengin olduğu için bebeğede sanada iyi gelir.

Selam kizlar Size Birsey danismak istiyorum , ben kan testi yaptim 1366 geldi 17 ci gun transferimden normal mi? Dis gebelik Gibi risk var mi ?

Insallah ultrasonda ne zaman gorduler sizde?

Canim , muanede Birsey goremedi daha kucuk diye , siddetli sol kasik agrim var .. Bugun gittim muaneye Birsey demedi
Ben 6+5 te kalp atışı duymuştum. Kese için hiç gitmemiştim. Kasık ağrıları da normal. Hamilelik boyunca devam ediyor.

Ben çalışmıyorum Mayıs'ın başından beri heyet raporu aldım.. 17 haziranda raporum bitiyor 18 inde 30 hafta raporum iş görmezliği hak ediyorum onu alıcam..
ben gibi 30 haftalıkken izne çıkacaksın yani, en mantıklısı buymuş zaten

Canım şifonyerin resmini atabilir misin? Nerden aldın bi de? Ben de yatak odası için bi kaç aylığına alacam da böyle uygun birşey arıyorum.
spotçu bi mağazaya girmiştik, kendileri yapıyorlardı mobilyaları, çok kaliteli bişey değil tabi, ama idare eder bi kaç sene,
akşam çekeyimde yarın atarım resmini,
onlara kulp aldım ben kelebekli renkli çok güzel oldular,

kızlar nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğünün sitesinde gördüm, son 10 yılda doğanlar içinde hep aslan burcu en fazla. en az da yay burcu..
tabi nüfus müdürlüğü internet sitesinde bunu yayınlama saçmalığına neden girmiş o kısmını anlayamadım ama herkes bu yaz doğuruyor gibime geliyordu demekki her sene böyle oluyormuş

Çok geçmiş olsun canım , hatta gözün aydın .. Sen gönlünü hep ferah tut , bugünlere kolay gelmedik sağlıkla zamanında doğacak bebişin inşallah :))

0hatu0 resmi yükledim, eşimin telefonunda varmış, dolapla şifonyeri 800 e aldım dolap 600 tl, kartal tamirhanede bi spotçudan, bunlar beni 3 sene idare eder en azından, kulplarını ben aldım taktım, orda bebek kulpları yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…