Hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlımGünaydın bizimde bugün kontrolumuz var bal bocegimizle bakalim ne alemlerdeyiz acaba insallah iyidir kuzucuk
Ay canm aynen katılıyorum vala bnde çok dertliyim o konuda bu gezegende yalnız olmadığını bilmek güzelKahrolsun huzursuz bacak sendromu.. depresyona giricem az kaldi.. bacaklarimi ne yapacagimi bilemiyorum.. kesip atsam rahatlicam..
Ay çok az kalmış 2 hafta mi ? Hadi inş kaç haftalik doğum planlıyor doktorun canm?Bizde doktordan geldik , humana cayi icin dogumdan once icmene gerek yok dedi bi faydasi yok yani, dogumla beraber sut salgilanmaya basladigi icin ne icersek dogumdan sonra icicez yani. kismetse bi aksilik cikmazsa 2 yada 3 hafta sonra falan dogumu gerceklestirecegiz. Bu topikte ilk doguran ben olacagim sanirim :)
gözün aydın canım,sen kendin mi sezeryan olmasını istedin? epidural mi olucakselam biz geldik nst girdik cok şükür sorun yok 2555 gr olmusuz nst uyuyodu uyandiramadik tembel tenekeyi annesi gibi keyfine düşkün accik 23 temmuz yine Allah izin verirse dogum tarihimiz tam 1 ay kaldi ayy cok heyecanli haftasonu 3 hastane var elimizd3 hem fiyat hem odalarina falan bakayim bir ikiz hamile geldi ayy cik zor aallah ikiz bekleyenlere iki kat yardim etsin hayatimda o kadar büyük gobik görmedim ben yuruyemiyo bile artik
benim daha onceki doğumum sezeryan oldugu icin buda sezeryan olcak epidural ben yapamam cnm tansiyonun nst firliyo orda hic duramam genel olacakgözün aydın canım,sen kendin mi sezeryan olmasını istedin? epidural mi olucak
anladım canım,hayırlısı olsun.tarihin belli artık geri sayım başladıııbenim daha onceki doğumum sezeryan oldugu icin buda sezeryan olcak epidural ben yapamam cnm tansiyonun nst firliyo orda hic duramam genel olacak
selam biz geldik nst girdik cok şükür sorun yok 2555 gr olmusuz nst uyuyodu uyandiramadik tembel tenekeyi annesi gibi keyfine düşkün accik 23 temmuz yine Allah izin verirse dogum tarihimiz tam 1 ay kaldi ayy cok heyecanli haftasonu 3 hastane var elimizd3 hem fiyat hem odalarina falan bakayim bir ikiz hamile geldi ayy cik zor aallah ikiz bekleyenlere iki kat yardim etsin hayatimda o kadar büyük gobik görmedim ben yuruyemiyo bile artik
Hayırlısı olsun tatlım , maşallah .. Darısı Başımıza ... Ne güzel kavuşacaksınız :) muhtemelen benim de sezaryen olacak gibi ... Rabbim hepimizin yardımcısı olsunselam biz geldik nst girdik cok şükür sorun yok 2555 gr olmusuz nst uyuyodu uyandiramadik tembel tenekeyi annesi gibi keyfine düşkün accik 23 temmuz yine Allah izin verirse dogum tarihimiz tam 1 ay kaldi ayy cok heyecanli haftasonu 3 hastane var elimizd3 hem fiyat hem odalarina falan bakayim bir ikiz hamile geldi ayy cik zor aallah ikiz bekleyenlere iki kat yardim etsin hayatimda o kadar büyük gobik görmedim ben yuruyemiyo bile artik
Gozunaydin canim masalah bebisine hayirli bi sekilde kurtulursun insalah ikiz olan kadin kacinci haftaydi acabaselam biz geldik nst girdik cok şükür sorun yok 2555 gr olmusuz nst uyuyodu uyandiramadik tembel tenekeyi annesi gibi keyfine düşkün accik 23 temmuz yine Allah izin verirse dogum tarihimiz tam 1 ay kaldi ayy cok heyecanli haftasonu 3 hastane var elimizd3 hem fiyat hem odalarina falan bakayim bir ikiz hamile geldi ayy cik zor aallah ikiz bekleyenlere iki kat yardim etsin hayatimda o kadar büyük gobik görmedim ben yuruyemiyo bile artik
Sana da gecmis olsun arkadasim.. ben de doktora gitsem muhtemelen bana da serum verirdi.. ama ben biraz kocakari ilaci takildim :) 1 tatli kasigi turk kahvesine yarim limon sıkıp karıştırıp yedim.. sabah 2 kere gittim tuvalete.. bu saat oldu hala gitmedim.. bu karisim daima işe yarar bende.. gun icinde de 1,5 -2 litre su ictim.. mide eksimesi gecmedi bi tek.. bi corba yapcam simdi o da gecer..Benim gibi başağrısı yaşayanlar var mı kızlar ? 1 saat öncesine kadar ağrıdan ölüyorum sandım , tansiyonuma bakıldı 10/7 normal , elimde Yüzümde şişlik de yoktu . Sonra tuvalete bi gittim ishalim . Doktorumu Aradım hemen serum takılsın dedi . Buscopan , b vitamini ekleyip koca Şişe serumu yedim acilde .başım hala hafif ağrıyor , adile naşit gibi sıktım kafamı yatıyorum
asmakilit canım çok geçmiş olsun ishali ihmal etme , vücut susuz kalmasın ..
Gozunaydin canim masalah bebisine hayirli bi sekilde kurtulursun insalah ikiz olan kadin kacinci haftaydi acababen simdilik yuruyebiliyorm ama zorlaniyorm artik zor gercekten
sevcanf gözün aydin bacim.. 39. Haftanin baslarinda dogacak demekki bebis.. ya dogum basladiktan sonra sezaryene alsalar olmaz mi??
selam biz geldik nst girdik cok şükür sorun yok 2555 gr olmusuz nst uyuyodu uyandiramadik tembel tenekeyi annesi gibi keyfine düşkün accik 23 temmuz yine Allah izin verirse dogum tarihimiz tam 1 ay kaldi ayy cok heyecanli haftasonu 3 hastane var elimizd3 hem fiyat hem odalarina falan bakayim bir ikiz hamile geldi ayy cik zor aallah ikiz bekleyenlere iki kat yardim etsin hayatimda o kadar büyük gobik görmedim ben yuruyemiyo bile artik
Benim gibi başağrısı yaşayanlar var mı kızlar ? 1 saat öncesine kadar ağrıdan ölüyorum sandım , tansiyonuma bakıldı 10/7 normal , elimde Yüzümde şişlik de yoktu . Sonra tuvalete bi gittim ishalim . Doktorumu Aradım hemen serum takılsın dedi . Buscopan , b vitamini ekleyip koca Şişe serumu yedim acilde .başım hala hafif ağrıyor , adile naşit gibi sıktım kafamı yatıyorum
asmakilit canım çok geçmiş olsun ishali ihmal etme , vücut susuz kalmasın ..
Sana da gecmis olsun arkadasim.. ben de doktora gitsem muhtemelen bana da serum verirdi.. ama ben biraz kocakari ilaci takildim :) 1 tatli kasigi turk kahvesine yarim limon sıkıp karıştırıp yedim.. sabah 2 kere gittim tuvalete.. bu saat oldu hala gitmedim.. bu karisim daima işe yarar bende.. gun icinde de 1,5 -2 litre su ictim.. mide eksimesi gecmedi bi tek.. bi corba yapcam simdi o da gecer..
Hamileligimin basindan beri ilac almadim hic. Bir ilackolik olarak kendimlen gurur duyuyorum.. bir iki ici bos serum o kadar.. normalde pek severim ilac içmeyi.. kendimle savaşıyorum ve kazanmak hosuma gidiyorHadi bakalim hayirlisi.. geri sayimlara basladik inanamiyorum
Bu ara ishal ne cok var.. suyun yaninda maden suyu da ic canim, mineral dengen icin. Serum candir ama, oluyu diriltir
kahve limon ya da kuru cay yogurt di mi yaaa
Mideye rennie duo cok iyi geliyor, bende eksimeden cok agri oluylr bu ara, ilac icmiyorum ama artarsabir kasik yuvarliyorm
36.hafta bitince dedi cnm. 37 nin bitmesini beklemeyiz dedi. Miyom ameliyati oldugun icin dikislerin patlar cok geciktirmeyiz dedi. Temmuz 10 u gibi kismetse o civardaAy çok az kalmış 2 hafta mi ? Hadi inş kaç haftalik doğum planlıyor doktorun canm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?