Sekersiz sakiz cigne.. ben hayatta sevmezdim sakizi ama birebir yanmaya.. 5 dakka icinde kesiyor yanmayi.. siddetle tavsiye ederim.Benimde bi haftadir mide yanmam basladi yaa cocuklarin saclari daha yeni cikiyo sanirim :) midemden girtlagima kadar yaniyo ne yapmali acaba.
Benimde bi haftadir mide yanmam basladi yaa cocuklarin saclari daha yeni cikiyo sanirim :) midemden girtlagima kadar yaniyo ne yapmali acaba.
Evet serum kendime getirdi :) ama başımın ağrısı hala devam ediyor ...Hadi bakalim hayirlisi.. geri sayimlara basladik inanamiyorum
Bu ara ishal ne cok var.. suyun yaninda maden suyu da ic canim, mineral dengen icin. Serum candir ama, oluyu diriltir
kahve limon ya da kuru cay yogurt di mi yaaa
Mideye rennie duo cok iyi geliyor, bende eksimeden cok agri oluylr bu ara, ilac icmiyorum ama artarsabir kasik yuvarliyorm
Selam kızlar,
Bugün burada doğum yapan bir arkadaşıma ziyarete gittim. Bugün dönüyorlar Turkiye ye. Bıraktığı eşyaları aldım. Bulgur, yufka falan. Çok makbule geçti valla:)
Bebitosu 16 günlük minnak birşey ama bir yaygaracı inanamazsınız. Hiç uyumuyormuş. 3 kişi zor başediyoruz dedi. Inşallah bizimkiler azcık sakin bebek olur. Gözüm korktu valla. Ama çok tatlıydı. Çorapları büyük gelmiş. Minicik ayakları.
Benim elim ayağım da Hobbit gibi oldu:) Acaip mide yanması yaşıyorum. Getirdiğim bütün Talcid, rennie ne varsa bitti. Bugün burda bulursam alıcam. Bulamazsam annemin gelmesine 9 gün var, yandım.
Doğum tarihleri belli olanlar olmuş. Geri sayım heyecanı başlamış. Hadi bakalım.
2015 annelerinden geçen hafta doğum yapan bir kızdan alıntı. Şaştım kaldım:) Olabiliyormuş demek ki.
Kizlar nasilsiniz bakalim daha yeni girebildim bizim dogumumuz cok heyecanli ve telasli oldu biz erkek beklerken meger ultrasondaki gobek kordonuymus kizimiz oldu tabi sok olduk ilk basta bu benim mi falan dedim bi garip olmustum bi de sezeryan oldugum icin gaz sancim cok oldu 2 gun cektim sancidan kizima bile bakamadim simdi iyiyim ama allah a cok sukur kucuk bi prensesim oldu hayirlisi buymus rabbim eksikligini gostermesin kimselere evladinin
Benimkine de 4 doktor erkek dedi. Herhalde yanılmıyorlardır:)Benimkinin testislerin var.. hatta testislerinde hidrosel var. testisli kordon yoktur herhalde
Siparis verice bugun, bebek odasi gibi renkli olsun istemedik boyle bembeyaz istiyodum uzun sure kullanim acisindan bi tek besiklerimiz kaldi nasillarrr
Günaydın kızlar .. Nstdeyim şu an , sanki at koşturuyor kalbi pıtı pıtı bi sesler hareketler
Lulinda çok şaşırdım bize de 3 doktor erkek dedi bir Sürü Şeyini de uçuk mavili arabalı vs aldık . Erkek gibi kız olur
Modalife mobilyadan ikisinin fiyati 650ydi galibagüzelmiş dolap ve şifonyer nerden sipariş verıyosun ne kadar fıyatları..
Geçen ay bende de oldu.. muhtemelen mideni üşüttün, yumurta da bozdu iyice..sorun olmaz sekerim..Bugunum pek iyi baslamadi kahvalti yaptim herzamanki yedigim seyler ama yumurtadan midem bulanmisti yerken aslinda neyse sonra midem bulanmaya basladi ve kacinilmaz son tabiki cikardim ne yediysem. Korktm ama son aylarda oluyoms boyle kusmalr galiba bisey olmaz dimi ya bide soguk su iciyorm surekli beki oda dokunms olabilir ama neyse yarin sabah doktora gidicem allahtan soylerm artik ama kusmanin bi zarari olmaz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?