Buarada bnm sol kalcamda cok kotu bi agri varya sanki bicakla oyuyolar. We magnezyum olarak magnorm icmeme ragmen gunde bi adet bacaklarima kramplar giriyor. Ck mu erkn basladi ne bnde ya .
Senin kramplar ne zmn baslamisti tatlim buarada? Gece baldirima kramp girdi bagirip agliyarak uyaninca bn esim garibim sicradi odu kopmus birsey oluyo diye sonra uyuyamamis korkudan :) bn acim gecince horul horul uyudum valla :) alis dedim sicaklarla berabrr nirvana yapicak bu kramplarkramplarla ilgil doktorunla görüş belki dozunu arttırır, ben kasılmalarla ilgili 300'lük sase magnezyum diasporalden günde 3 tane içiyorum, iyi geldi.
Bu arada annen için de cok gecmiş olsun canım..
Senin kramplar ne zmn baslamisti tatlim buarada? Gece baldirima kramp girdi bagirip agliyarak uyaninca bn esim garibim sicradi odu kopmus birsey oluyo diye sonra uyuyamamis korkudan :) bn acim gecince horul horul uyudum valla :) alis dedim sicaklarla berabrr nirvana yapicak bu kramplar
Geçmiş olsun canım annene ve sana da. Inşallah ameliyatsız çözülür ama olmazsa da endişelenme tez zamanda düzelir eminim , torun Aşkı var ne de olsaBuarada bnm sol kalcamda cok kotu bi agri varya sanki bicakla oyuyolar. We magnezyum olarak magnorm icmeme ragmen gunde bi adet bacaklarima kramplar giriyor. Ck mu erkn basladi ne bnde ya .
Başınız sağolsun canım Rabbim gani gani rahmet eylesin yattığı yerde dinlendirsin üzülme diyemem ama karnındakinide düşün o bizim herşeyimizi hissediyorKızlar ikindi vakti kayinpederimi kaybettik çok Üzgünüm eşim rahatsizligindan dolayi gitmişti. Gidemedigim için çok üzgünüm ağladım ama elimden birsey gelmiyor eşime geleyim dedim ama gelme dedi çok Üzgünüm
Basiniz sagolsun allah rahmet eylesin..Kızlar ikindi vakti kayinpederimi kaybettik çok Üzgünüm eşim rahatsizligindan dolayi gitmişti. Gidemedigim için çok üzgünüm ağladım ama elimden birsey gelmiyor eşime geleyim dedim ama gelme dedi çok Üzgünüm
Kızlar ikindi vakti kayinpederimi kaybettik çok Üzgünüm eşim rahatsizligindan dolayi gitmişti. Gidemedigim için çok üzgünüm ağladım ama elimden birsey gelmiyor eşime geleyim dedim ama gelme dedi çok Üzgünüm
Sağolun kızlar Allah razi olsun. Rabbim tüm olmuslerimizin mekanını cennet kabirlerine nur yagdirsin. AMIN
Operacim Aydin/Nazilli memleket canim
Uzakmis da bayagi.. sen annende mi kaliyorsun? Bir seye ihtiyacin var mi? Yalniz kalmamak gerekli, doguma daha var ama nolur nolmaz..
Kızlar ikindi vakti kayinpederimi kaybettik çok Üzgünüm eşim rahatsizligindan dolayi gitmişti. Gidemedigim için çok üzgünüm ağladım ama elimden birsey gelmiyor eşime geleyim dedim ama gelme dedi çok Üzgünüm
basin sagolsun cnm benimde gecem hafta gorumcem vefat etti kismet böyleymis allah gunahlarini affetsin cennetine nail eylesin insallah
Allah rahmet eylesin , başınız sağolsun...üzülmemen elde değil ama artık bebişini de düşünmen gerekiyor , kendine dikkat et olur mu ?Kızlar ikindi vakti kayinpederimi kaybettik çok Üzgünüm eşim rahatsizligindan dolayi gitmişti. Gidemedigim için çok üzgünüm ağladım ama elimden birsey gelmiyor eşime geleyim dedim ama gelme dedi çok Üzgünüm
Allah rahmet eylesin , başınız sağolsun...üzülmemen elde değil ama artık bebişini de düşünmen gerekiyor , kendine dikkat et olur mu ?
Canım ben 8 Eylül e bilet aldım. Tahmini doğum 9 Ağustos. Ama burada 7 Haziran da doğum yapan arkadaşım 22 Haziran da döndü. Yanı 15 gün yeterli geldi. Ben de doğum tarihine göre erkene çekmeyi düşünüyorum.Lulinda sen dogumdan sonra cok kalacakmisin amerikada?
Kizlaar dr annme bel kaymasi we ameliyat dedi.sakaryadaki iki dr. bnde istanbula getrttm annemi burda bi dr a gosterdm hftya cars emg gunu aldik hftya cars belli olcak ameliyat olup olmayacagi . Riskli de bi ameliyatms Allahim safi ismiyle tum hastalara sifa versin dua bekliyorum sizden de
Canım başınız sağolsun. Sabırlar diliyorum tüm ailenize.Kızlar ikindi vakti kayinpederimi kaybettik çok Üzgünüm eşim rahatsizligindan dolayi gitmişti. Gidemedigim için çok üzgünüm ağladım ama elimden birsey gelmiyor eşime geleyim dedim ama gelme dedi çok Üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?