2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar sabah nst ye girdim sancim fazla cikti ve doktorum hastaneye yatirdi suan,hastaneden yaziyorm size serum aliyorm ve baska ilaclarda aldim korkuyorm cok insalah bebeklerim erken gelmezler dua edin duruma sancim gecerse yarin sabah cikicam belki insalah durur bebeklerim daha hic hazir degilim.

Canim cok gecmis olsun, acilma var miymis??
Yoksa eger ilaclar ve istirahatle gecebilir benim gecmisti biliosun.
doktor ne diyor?

geçmiş olsun canım,inşallah serum ve dinlenme ile geçecek bir durumdur.stres yapma sende,dualarımız seninle

Rahat ol canim korkma korkulacak bir şey olsa Allah korusun doktor söylerdi. Çok şımarık senin bu ikizler annelerini korkutuyorlar duam seninle defnecim

Canım çok gecmiş olsun dualarımız seninlen inşallah yarın çıkarsın.

D _defne_ ne demiştim beeeeen??? 37 haftadan once kimse dogurmayacak bu topikte.. duble gebeler de dahil.. nazlilar iste.. icini ferah tut..

Inşallah yarına çıkarsın , içini ferah tut . Belki biraz yorduysan kendini , annelerine naz yapıyorlar :) dualarım seninle

Canim bende sanci cikti nstde hemde 100 luk en ust seviye, ama bence kasilmalar oldukca onlarda sanci gozukuyo acilmam yoktu benim. Doktora ben iyiyim dedim adalat ilac verdi. Bence acilman yoksa sorun yok, sanci cikmasi normal bence. Pazqrtesi nstye girecegim bende muhtemelen sanci cikacak ama acilma yoksa dogurmayi dusunmuyorum oyle doktorlarda alalim demezler herhalde.

Kizlar bu arada bi haftadit istahim kesildi yaa hic hamile gibi yemiyorum artik. iki lokma yesem sisiyorum sanki cok bisey yemisim gibi. Yerler daraldi icerde acaba mideye baski mi yapiyolarda mide kuculdu anlamadim yaa boyle olan var mi

Kizlar bu arada bi haftadit istahim kesildi yaa hic hamile gibi yemiyorum artik. iki lokma yesem sisiyorum sanki cok bisey yemisim gibi. Yerler daraldi icerde acaba mideye baski mi yapiyolarda mide kuculdu anlamadim yaa boyle olan var mi
Yery yok icerde tatlim, kuruduk hepimiz.. dun iftara davetliydik, kuş kadar yedim, aciktim gece.. ac uyudum.. cok mutsuz bi şiiii

valla bizimde kafamiz 2 hafta önde bunlar topluca koca kafali galiba gerci kuzenimde evde en 5 kg vardi diyolar cok kocamanmis şimdide kocaman 16 kg almis ben 5 kg aldim daha

Benim yemeden icmeden hevesim kacti artik.. yer de yok zaten icerde.. 17 kilo aldim.. max 20 kiloyla bitiririm sanirim..

Canim cok gecmis olsun, acilma var miymis??
Yoksa eger ilaclar ve istirahatle gecebilir benim gecmisti biliosun.
doktor ne diyor?

geçmiş olsun canım,inşallah serum ve dinlenme ile geçecek bir durumdur.stres yapma sende,dualarımız seninle

Rahat ol canim korkma korkulacak bir şey olsa Allah korusun doktor söylerdi. Çok şımarık senin bu ikizler annelerini korkutuyorlar duam seninle defnecim

Canım çok gecmiş olsun dualarımız seninlen inşallah yarın çıkarsın.

D _defne_ ne demiştim beeeeen??? 37 haftadan once kimse dogurmayacak bu topikte.. duble gebeler de dahil.. nazlilar iste.. icini ferah tut..

Inşallah yarına çıkarsın , içini ferah tut . Belki biraz yorduysan kendini , annelerine naz yapıyorlar :) dualarım seninle

Cok sagolun kizlar valla doktorm acilmayla ilgili bisey soylemedi alttan muayene falan da etmedi yarin sabah belli olur heralde insalah ilaclar iyi gelirde bir iki hafta daha dursalar bari kuvezden kurtulsak ben bayrami atlatiriz diyodum ama bakalim nasip

Yery yok icerde tatlim, kuruduk hepimiz.. dun iftara davetliydik, kuş kadar yedim, aciktim gece.. ac uyudum.. cok mutsuz bi şiiii

Son 2-3 hafta kilo veriyormus anne ama bebk almaya devam ediyormus.
Rahatladim biraz valla sagolun. Kotu birsey gercekten bi de ben yemeyince sanki bebelerde kilo alamiyormus hissine kapiliyorum. Ana yuregi iste :)

Canim acilman yoksa sancin var diye alalim derlerse bence kabul etme bi iki hafta daha gidersin bu sqnciyla. Bak bende sanci ciktigi halde iki hafta daha atlattik cok sukur. Kismetse pazartesi bakicaz duruma.

valla bizimde kafamiz 2 hafta önde bunlar topluca koca kafali galiba gerci kuzenimde evde en 5 kg vardi diyolar cok kocamanmis şimdide kocaman 16 kg almis ben 5 kg aldim daha

Neee???? Sen daha 5 kg mu aldin??

Canim acilman yoksa sancin var diye alalim derlerse bence kabul etme bi iki hafta daha gidersin bu sqnciyla. Bak bende sanci ciktigi halde iki hafta daha atlattik cok sukur. Kismetse pazartesi bakicaz duruma.

kesinlikle katiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…