2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canim acilman yoksa sancin var diye alalim derlerse bence kabul etme bi iki hafta daha gidersin bu sqnciyla. Bak bende sanci ciktigi halde iki hafta daha atlattik cok sukur. Kismetse pazartesi bakicaz duruma.
Doktorm zaten alicaz demedi hic azonce geldi kontrole sancilarm azalmis iyisin dedi galiba yarindan sonra evde takip yapicaz acilma varmi yokmu diye muayene etmedi hic etmesi gerekmiyomuydu bakalim hayirlisi

Doktorm zaten alicaz demedi hic azonce geldi kontrole sancilarm azalmis iyisin dedi galiba yarindan sonra evde takip yapicaz acilma varmi yokmu diye muayene etmedi hic etmesi gerekmiyomuydu bakalim hayirlisi
Geçmiş olsun canım, inşallah yalancı sancılardır. Bir an önce evde dinlenmeye başlarsın inşallah. 2-3 hafta daha dayansan yırtar bebeler:)

Kızlar göbek kordonunun hemen kesilmemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? İNgiltere de içindeki kan tamamen pompalanana kadar kesilmiyormuş artık. Burada 30 Sn kadar kesmiyoruz dedi doktor. O sıarada bebek direk annenin göğsüne konuyormuş.

Geçmiş olsun canım, inşallah yalancı sancılardır. Bir an önce evde dinlenmeye başlarsın inşallah. 2-3 hafta daha dayansan yırtar bebeler:)
Sagol canim insalah biraz daha dayanirlar gerci burda yan odalardan bebek seslerini duyunca sabirsizlanmiyo degilim ama daha erken yine de

Etmesi gerek tabi..benim duzenli ama hafif sancim ciktiginda hem usg ile vaginal bakilmisti bir de tuse yapilmisti. Ayrica kontrolde de vaginal usg ile bakildi yine. Sana nasil hic bakmayip hastanede yatiriyor anlamadim.

ben doktora kontrolde sorucam, ne anlatacak bakalim bana.

Vala hic bakmadi alttan acilma icin bisey de demedi bende anlamadim almayi planlamiyo zaten sanciyi durduralm dedi ama bakalim sabah nolucak

Sanci cikinca acilmaya bakiyolar ama sana neden bakmadilar bilmiyorum . Bende sanci gozukunce direk bakicaz dediler. Sancin azalmissa bosver bakmasinlar daha iyi :)

Sanci cikinca acilmaya bakiyolar ama sana neden bakmadilar bilmiyorum . Bende sanci gozukunce direk bakicaz dediler. Sancin azalmissa bosver bakmasinlar daha iyi :)
Suan nst deyim tabi ilaclarin etkisiyle azaldi artik 5 6 saatte de bir nst ye aliyolar buyuk ihtimalle ilaca evde ederim heralde

Lulinda ben de cumartesi kontrolde sorcam unutmazsam.. yavaş yavaş doğumu konuşma zamanı geldi bence.. benim doktor hiç oralı değil valla.. zaman gösterecek her şeyi modunda ama ben de keskin çizgilerimi söylemek istiyorum artık.. sunni sancıya hayır, epidurale hayır.. tarlada doğurur gibi dogurcam.. yine doğal doğum hikayeleri okudum çok fena gaza geldim..

Suan nst deyim tabi ilaclarin etkisiyle azaldi artik 5 6 saatte de bir nst ye aliyolar buyuk ihtimalle ilaca evde ederim heralde

allah yardimcin olsum cnm kilolari nasil insallah bekler kuzucuklar oraai daha rahat sen tembihlede otursunlar oturduklari yerde

Valla ben hiçbirşeye hayır diyemem. Nasıl gelecekse öyle gelsin bebitom.Bence epidural candır:) Eskiden olsa herkes öyle doğururdum bence.

allah yardimcin olsum cnm kilolari nasil insallah bekler kuzucuklar oraai daha rahat sen tembihlede otursunlar oturduklari yerde
Sagol canim kilolari 1800 küsurdu gecen hafta ciger gelistirici olmustk zaten ama kuvez isi belli olmuyo galiba gecen 33 haftalk bi dogumu olms doktormn bebeklr hi kuveze girmemis mesela insalah bizde yirtariz suan icin anlastik galiba gelmiyolar ama bakalim adalat diye bi ilac iciriyolar ise yarar umarim

Gunaydiiinn..
uykusuz her gece.. bu gece de sabaha kadar dogurduk.. okuduklarim yatirmadi beni.. kendim kasindim..

opera sen zaten sezeryan düşünmüyo muydun?

Ben ablam izmirden yetisemez diye sezeryan istiyordum ama doktorum hem sezeryana siddetle karsi hem de durumu anlattigimda ablamin degil ucakla, arabayla bile gelse yetisecegini soyledi. Baslarken haber verirsiniz dogum anina yetisir dedi.

Günaydın kızlar ... Bende de hergün yeni bir ekşın oluyor . Dünden beri bi böyle çakırkeyifmişim ya da grip olunca olur ya sersemlik hali var . Nefes darlığı da . Kan değerlerime ve tansiyonuma bakıldı normal , Bebeğin suyu ve hareketleri de normal . Son haftalardayız ondan mı acaba ? Doktorum yurtdışında mesaj attım cevap bekliyorum . Bu tarz Şeyler yaşayan var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…