• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Biz ciktik hastaneden en son ki nst de hic sanci cikmadi gunde 2 tane adalat diye bi ilac var onu alicam tuvalet disinda kalkmicakmisim gene basa döndük yatisli gunler neyse vakitli dogsunlarda katlancaz artik 1 gece bile olsa hastane yatmak mahvediyo insani yaa sersem gibiyim

Günaydın kızlar ... Bende de hergün yeni bir ekşın oluyor . Dünden beri bi böyle çakırkeyifmişim ya da grip olunca olur ya sersemlik hali var . Nefes darlığı da . Kan değerlerime ve tansiyonuma bakıldı normal , Bebeğin suyu ve hareketleri de normal . Son haftalardayız ondan mı acaba ? Doktorum yurtdışında mesaj attım cevap bekliyorum . Bu tarz Şeyler yaşayan var mı ??

bende de geçen akşam olmuştu. iki votka kola devirmişim gibi başım dönüyodu. bütün akşam geçmedi. dün gece de esnerken gidiyorum sandım nefes alamadım. kafası kaburgalarımı sıkıştırıp duruyo. dönmedi de inatçı keçi. normaldir diye birşey de sormadım doktora ama nefes darlığı kötü.

Biz ciktik hastaneden en son ki nst de hic sanci cikmadi gunde 2 tane adalat diye bi ilac var onu alicam tuvalet disinda kalkmicakmisim gene basa döndük yatisli gunler neyse vakitli dogsunlarda katlancaz artik 1 gece bile olsa hastane yatmak mahvediyo insani yaa sersem gibiyim

hadi geçmiş olsun.. forsat bu fırsat yat dinlen. bida çok ararız bugünleri. bebişler de anneleri yorulsun istemiyo demek ki;)

bende de geçen akşam olmuştu. iki votka kola devirmişim gibi başım dönüyodu. bütün akşam geçmedi. dün gece de esnerken gidiyorum sandım nefes alamadım. kafası kaburgalarımı sıkıştırıp duruyo. dönmedi de inatçı keçi. normaldir diye birşey de sormadım doktora ama nefes darlığı kötü.
Evet bayılacak gibi oluyor insan, bende baş Dönmesi de yapmıyor sersemlik var , uyku hali ... Sağsalim bi geçirsek şu son haftaları da inşallah .. Sağol canım , cevabın için ..

Gözün aydın , inşallah zamanında doğacaklar :) şimdiden dinlen doğduklarında aranacak bu günler herkes öyle diyor ... Çok geçmiş olsun tekrar :)

Günaydın kızlar ... Bende de hergün yeni bir ekşın oluyor . Dünden beri bi böyle çakırkeyifmişim ya da grip olunca olur ya sersemlik hali var . Nefes darlığı da . Kan değerlerime ve tansiyonuma bakıldı normal , Bebeğin suyu ve hareketleri de normal . Son haftalardayız ondan mı acaba ? Doktorum yurtdışında mesaj attım cevap bekliyorum . Bu tarz Şeyler yaşayan var mı ??
geçmiş olsun canım,benim ekşınlarda haftalık oluyor.geçen hafta 3gün aralıksız karnım ağrımıştı.bu haftada midem sıkıntılı.akşamları işten eve gidince hiç halim olmuyor öle koltukta sızıp kalıyorum genelde zaten.nefes darlığı başlamadı bende daha önümüzdeki haftalarda olur heralde.dikkat et kendine

tralleria tralleria gypsy84 gypsy84 gebelik sizde kafa yapiyo yani oooooohhhhh ne guzel.. saka bir yana vucut bazen sekeri alkole cevirebiliyor.. sekerli mi yemistiniz??
D _defne_ yat kuzun yat.. ben çalışıyorum perisanim.. yatabilen benin yerime de yatsin..

az kaldı canım olsun dinlenerek geçirirsin bu günlerini

bende uyuyamiyirum hic yaaa bacaklarim cok agriri kramp falan degil bildigin agri nereye koycam bilemedim

marpesa marpesa Sağol tatlım , sen de dikkat et kendine . Karın ağrısı arada bende de oluyor .

asmakilit asmakilit şekerli yemedim , normal yemek yedim roka salatası ve kıymalı patates . Nefes darlığı normalmiş okudum epey ama bu sersemlik ve uyku hali için doktora ya da hastaneye gidin diyor . E gittik bi şey de yok dediler . Olmazsa öğleden sonra dahiliyeye gidicem . Acildeki doktor öyle demişti .

Cok sagolun kizlar insalah vakitli dogumlar yapariz hepimiz hersey olcagina varir gerci ama hayirlisi bakalim
hadi geçmiş olsun.. forsat bu fırsat yat dinlen. bida çok ararız bugünleri. bebişler de anneleri yorulsun istemiyo demek ki:KK66:

Gözün aydın , inşallah zamanında doğacaklar :) şimdiden dinlen doğduklarında aranacak bu günler herkes öyle diyor ... Çok geçmiş olsun tekrar :)

tralleria tralleria gypsy84 gypsy84 gebelik sizde kafa yapiyo yani oooooohhhhh ne guzel.. saka bir yana vucut bazen sekeri alkole cevirebiliyor.. sekerli mi yemistiniz??
D _defne_ yat kuzun yat.. ben çalışıyorum perisanim.. yatabilen benin yerime de yatsin..

az kaldı canım olsun dinlenerek geçirirsin bu günlerini

asmakilit asmakilit yok valla ben de şekerli yemedim:KK64: zaten öle çok tatlıyla aram yok. maksimum sütlü tatlı yiyorum bi de meyve. ama son zamanlar hakkaten zormuş. ben de bayrama izne çıkacağım için gün saymaya başladım.

gecmis olsun canim, ben de yatiyorum dinleniyorum. Karnimizda ne kadar dursa kârdir diyoruz..

Bu arada kizlaar.. nişan gelirse anlayim diye internetten neye benzedigine baktim.. gozden kacirilmamasi gereken bir belirti olduğu icin.. gercekten pek bi igrenc ama bilmek de lazim.. dileyen google da mucus plug yazarak gorsellerde aratabilir.. tok karnina bakmayin ama.. ben sahsen cok hassas degilim baktım ama sizleri uyarıyorum. Sonra kizmayin bana ;)

sevcanf sevcanf tam da o agri iste bendeki.. sabaha kadar bacaklarimi kesip atmanin hayalini kurdum.

Göbüş sanatı :D

Eklentiler

• IMG_20150626_173620.webp
    IMG_20150626_173620.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 108
Merhaba hepinize,
Sürekli okuyorum ama yaZamıyorum:( yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Erken doğum riski olanlar dualarımdasınız.

Bizi sorarsanız:) kızım 200 gr önden gidiyor, muhtemelen 3800 doğar dedi doktorumuz. Biz epidural sezaryen olmaya karar verdik, yaşımdan ötürü riske girmeyelim dedik. 10 Ağustos a gün aldık, eğer bir aksilik olmazsa:)

Ekteki bebeği hastane kapı süsü olarak eşimle ben internetten videosuna izleyerek yaptık, 220 tl ilk bebeği 25 tl ye mal ettik :) çok keyifli idi..

Çukulata için english Home dan indirimde olan beyaz kenarı dantel gibi olan bir tepsi aldım 13 tl, çukulataları melodiden alacağım, tepsiye biraz kurdele ile süs Tamamdır, minik el aynaları buldum onlarda pembe tanesi 1,25 tül içinde belki onları hediye veririm, karar veremedim

12 kilo aldım, ama zaten tombikdim, tank gibi dolaşıyorum:) yarın İstanbul daki arkadaşlarım baby shower yapacaklar bana çok heyecanlıyım, hem neler yaptılar merak ediyorum, hemde uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı göreceğim:))

Hepinize sevgiler:))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba hepinize,
Sürekli okuyorum ama yaZamıyorum:KK43: yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Erken doğum riski olanlar dualarımdasınız.

Bizi sorarsanız:) kızım 200 gr önden gidiyor, muhtemelen 3800 doğar dedi doktorumuz. Biz epidural sezaryen olmaya karar verdik, yaşımdan ötürü riske girmeyelim dedik. 10 Ağustos a gün aldık, eğer bir aksilik olmazsa:)

Ekteki bebeği hastane kapı süsü olarak eşimle ben internetten videosuna izleyerek yaptık, 220 tl ilk bebeği 25 tl ye mal ettik :) çok keyifli idi..

Çukulata için english Home dan indirimde olan beyaz kenarı dantel gibi olan bir tepsi aldım 13 tl, çukulataları melodiden alacağım, tepsiye biraz kurdele ile süs Tamamdır, minik el aynaları buldum onlarda pembe tanesi 1,25 tül içinde belki onları hediye veririm, karar veremedim

12 kilo aldım, ama zaten tombikdim, tank gibi dolaşıyorum:) yarın İstanbul daki arkadaşlarım baby shower yapacaklar bana çok heyecanlıyım, hem neler yaptılar merak ediyorum, hemde uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı göreceğim:))

bebeğe bayıldım harika olmuş.. tepsiye ben de bakayım bi ara gidip..
yavaş yavaş tarihler belli oluyor artık.. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür.. baby showerdan da foto bekliyorum.. kızına da maşallah bu arada ;)

Merhaba hepinize,
Sürekli okuyorum ama yaZamıyorum:KK43: yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Erken doğum riski olanlar dualarımdasınız.

Maşallah kuzuya , ne güzel tarih belli olmuş benim kontrol 8 temmuzda o Zamsn karar vericez inşallah :)
Kapı süsünüz çok güzel olmuş elinize sağlık , tepsi ben de araştırıyorum gidip bakarım Sağol tavsiyen için .. 12 kilo normal ama benim toplamda 40 kilo alan arkadasım var tabii ki normal değil ama çok da dertlenme ben de 11 kilo aldım , sağlıkla doğsun kuzular inşallah

Yine uyku muyku yooooook :KK54::KK71:
Var mi başka uyuyamayan ??
Güya çok uykum geldi 12.30 gibi yattım , 2:30 da bi uyandım bi daha uyu uyuyabilirsen bizim kıpırdak da fıldır fıldır içeride , kasık ağrısı da üzerine ohhhhh ... Açtım tv izliyorum , eşim de horul horul uyuyor .

Back
X