• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Merhaba hepinize,
Sürekli okuyorum ama yaZamıyorum:KK43: yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Erken doğum riski olanlar dualarımdasınız.

Bizi sorarsanız:) kızım 200 gr önden gidiyor, muhtemelen 3800 doğar dedi doktorumuz. Biz epidural sezaryen olmaya karar verdik, yaşımdan ötürü riske girmeyelim dedik. 10 Ağustos a gün aldık, eğer bir aksilik olmazsa:)

Ekteki bebeği hastane kapı süsü olarak eşimle ben internetten videosuna izleyerek yaptık, 220 tl ilk bebeği 25 tl ye mal ettik :) çok keyifli idi..

Çukulata için english Home dan indirimde olan beyaz kenarı dantel gibi olan bir tepsi aldım 13 tl, çukulataları melodiden alacağım, tepsiye biraz kurdele ile süs Tamamdır, minik el aynaları buldum onlarda pembe tanesi 1,25 tül içinde belki onları hediye veririm, karar veremedim

12 kilo aldım, ama zaten tombikdim, tank gibi dolaşıyorum:) yarın İstanbul daki arkadaşlarım baby shower yapacaklar bana çok heyecanlıyım, hem neler yaptılar merak ediyorum, hemde uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı göreceğim:))

Hepinize sevgiler:))
Nerelerdesin, hoşgeldin:) Kapı süsü harika olmuş. Benim tahmini doğuma uyarsa aynı günlerde doğuracağız desene. Gerçi bizim oğlan kilo ve boy olarak minnak. Doktor 1 hafta atabilir dedi. Ama 41 den sonra gelmezse sezaryan olacak. Ben de daha fazla dayanabilir miyim bilmiyorum zaten. Şimdiden kendimi duba gibi hissediyorum.
Baby shower fotolarını da bekliyoruz merakla.

Yine uyku muyku yooooook :KK54::KK71:
Var mi başka uyuyamayan ??
Güya çok uykum geldi 12.30 gibi yattım , 2:30 da bi uyandım bi daha uyu uyuyabilirsen bizim kıpırdak da fıldır fıldır içeride , kasık ağrısı da üzerine ohhhhh ... Açtım tv izliyorum , eşim de horul horul uyuyor .
Uyuyamayan değil de uyumayan var:) Saat 22.00 burda. Ben Istanbul dayken hiç uyuyamazdım. Galiba yatakla da ilgili, onu anladım. Yatağım sertti biraz. Şimdi buradaki yatak o kadar yumuşak ki göbek içine gömülüyor, çok rahat ettim. Tabii ki gecede en az 4-5 kez tuvalete kalkıyorum ama yine de daha iyi uyuyorum artık.

Uyuyamayan değil de uyumayan var:) Saat 22.00 burda. Ben Istanbul dayken hiç uyuyamazdım. Galiba yatakla da ilgili, onu anladım. Yatağım sertti biraz. Şimdi buradaki yatak o kadar yumuşak ki göbek içine gömülüyor, çok rahat ettim. Tabii ki gecede en az 4-5 kez tuvalete kalkıyorum ama yine de daha iyi uyuyorum artık.
ne güzel , benim için de uyu .. Ben hala uyuyamadım . Tv izleyip nette dolanıyorum . Beyefendi de uyumadı kıpır kıpır , o kıpırdandıkça Ağrı da Geçmiyor hafif hafif devam ... yine de çok şükür , Bugünleri çooook istedim:KK200:

ne güzel , benim için de uyu .. Ben hala uyuyamadım . Tv izleyip nette dolanıyorum . Beyefendi de uyumadı kıpır kıpır , o kıpırdandıkça Ağrı da Geçmiyor hafif hafif devam ... yine de çok şükür , Bugünleri çooook istedim:KK200:
Benim ki de çok hareketli bugunlerde. Otobüste falan hareketini görüp şaşıranlar oluyor. 2-3 gündür acaip büyük hareketler yapıyor. Inşallah kafayı yukarı çevirmemiştir. Hiç alt tarafa doğru basınç hissetmezken son günlerde orda bir yoğunluk hissediyorum. Kontrole de var daha. Hayırlısı, tabii ki çok şükür bu günlerimize.

image.webp Nasılsa hepinizin bulmama ihtimali yok diye paylaşayım istedim. Bana burada can oldu valla:) Lahmacun-Ayran. Irak restoranı buldum burada. Adı da Bıyık hatta:) Yoklukta iyi gitti. :kk77:

Günaydın kızlaaarrrr...
Şu an bebek odası boyanıyor, haftalar süren boyacı kıtlığından sonra nihayet bulduk birilerini.Tam istediğim gibi tadilat yaptıramadık odaya ama seneye yeni evimize kısmet inşallah :KK75:

S simay72 çok güzel haberler vermişsin bize. 10 ağustos doğumlu çok akıllı ve güzel bir arkadaşım var, inşallah senin kızın da sağlıkla ve hayırlısıyla gelir bu dünyaya.. haaa aceleci davranırsa 5 ağustos doğumlu ben varım, tadımdan yenmez ahahahahha:KK70:

Doktordan döndük biizzz.. 2800 olmuşuzve ben kilo almamisim..ölçümleri yine ilerde.. nsr de sıkıntı yok. dogumu konustuk, nasil ve ne zaman olacağını sartlar iyi olursa bebişin kararina biraktik.. 20 temmuza kadar her halukarda beklicez bi aksilik yoksa.. ondan sonra da eger normal olmayacak gibi olsa bile sezaryen dogum sancisi basladiktan sonra olacak.. tabii her zaman ön kosul bebegin sıkıntıda olmamasi.. ani suyum gelir veya kanamam olursa eşimi bile aramadan onca taksiyi aramali, hemen yola cikmaliymisim.. doktorun tavrini cok begendim. Hayirlari yok, ama temkinli.. haybeye sezeryan yapacak biri gibi degil.. icin ferahladi valla..

asmakilit asmakilit masallah canim.. acaba son haftalardaki annenin kilo vermesi donemine mi giriyorsun??
Ben dogumla ilgili hep bebek nasil isterse oyle olacak diyorum, tutturuk tiplerin genelde istediklerinin tersi oluyor cunku;)
Ayy gun sayiyoruz artik cok heyecanlaniyorum dusununce :)

opera opera ay heyecan basmasi bende de var.. kafamda sürekli plan yapiyorumn hayal ediyorum doğumu. Hazırlıklı olayim diye.. en ince ayrıntısını ogrenmeye calisiyorum.. bilmedigim sey beni korkutur.. bildigim muddetce sakin kalabilirim.. Eşim de cok bilme deyip duruyo.. ayyy bilmemeyi düşünemiyorum :)

Günaydın kızlaaarrrr...
Şu an bebek odası boyanıyor, haftalar süren boyacı kıtlığından sonra nihayet bulduk birilerini.Tam istediğim gibi tadilat yaptıramadık odaya ama seneye yeni evimize kısmet inşallah :KK75:

Hayırlı olsun operacim bebisinin kahkahalariyla senlensin odası ve eviniz inşallah. Kokusu olan boya ise orada durmani tavsiye etmiyorum camlarin açık olsun. Çok güzel heyecanlar bunlar Allahım herkese tattirsin

Doktordan döndük biizzz.. 2800 olmuşuzve ben kilo almamisim..ölçümleri yine ilerde.. nsr de sıkıntı yok. dogumu konustuk, nasil ve ne zaman olacağını sartlar iyi olursa bebişin kararina biraktik.. 20 temmuza kadar her halukarda beklicez bi aksilik yoksa.. ondan sonra da eger normal olmayacak gibi olsa bile sezaryen dogum sancisi basladiktan sonra olacak.. tabii her zaman ön kosul bebegin sıkıntıda olmamasi.. ani suyum gelir veya kanamam olursa eşimi bile aramadan onca taksiyi aramali, hemen yola cikmaliymisim.. doktorun tavrini cok begendim. Hayirlari yok, ama temkinli.. haybeye sezeryan yapacak biri gibi degil.. icin ferahladi valla..

Maşallah bebisimize resmen tosuncuk olmuş annesi bizim veletlerin abisi. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah

opera opera ay heyecan basmasi bende de var.. kafamda sürekli plan yapiyorumn hayal ediyorum doğumu. Hazırlıklı olayim diye.. en ince ayrıntısını ogrenmeye calisiyorum.. bilmedigim sey beni korkutur.. bildigim muddetce sakin kalabilirim.. Eşim de cok bilme deyip duruyo.. ayyy bilmemeyi düşünemiyorum :)

Ben kesinlikle dogum hikayesi okumuyorum, ne kadar cok sey okusan da basina gelince hepsini unutuyorsun diyorlar zaten. Fazla sey ogrenip bilincaltima korku salmak istemiyorum. Dogum konusunda mottom : bilmemek mutluluktur :KK68:

Hayırlı olsun operacim bebisinin kahkahalariyla senlensin odası ve eviniz inşallah. Kokusu olan boya ise orada durmani tavsiye etmiyorum camlarin açık olsun. Çok güzel heyecanlar bunlar Allahım herkese tattirsin

Cok tesekkur ederim canim.. boya bebek odasi boyamaya uygun boyaymis kokusu az ama yine de kokuyor tabi. Disari cikabiliyor olsam asla evde durmam zaten. Ben zirt pirt wc giriyorum, adamlar da su almak icin falan banyoyu kullaniyor. Bi rahat yatamadim..

merhaba annelerrr..:anneadayı::anneadayı:

asmakilit asmakilit gözün aydin..geriye sayim başladı..bu arada bende 30 temmuz doğumluyum...bakalim kimler denk gelicek..ASLANlar gelio..hemen hemen cogunuzun aslan olcak sanirim.sizi bilmem de biz iki aslan nasıl anlascaz bilmiyorum:KK11:
opera opera bende gecen ay boyattim..bir kac gun evi aksama kadar havalandir..hic bisey klamio..Güle güle oturun..

bizde hala annemdeyiz..pztsi donuyoruz..sali kontrol..ankaradayken bütün eksikleri tamamladim..bir gecelik ve yatak kaldi..onlarida aldikmi tamm insallah..dr umuz sezeryana 20 ağustos demisti..erken gelmezse tabii:KK16:

kızlar reflu yastıgımı aldınız bebıs ıcın yoksa yan yatma yastıgımı? bız bbek urunlerınde ıthal urunlere yakında yuzde 50 yıde gecıcek zam gelecegı ıcın ebebekten anakucagı we bebek arabası aldıkta dun 200 tl lık hedıye cekı werdıler. onunla bebegımın ıwır zıwırlarını alıyım dıyorum . bır de bıberonu ıhtıyac duyarsak dıye alcam we onu da dr. browns gaz onleyıcı al dedı arkdasım. 120 ml lık mı alıyım sızce 250 ml lık mı ya bılemedım.
opera opera bol bol hawalandır ewı cnm saglıkla uyusun ıns melegın orda bol bol :)

merhaba annelerrr..:anneadayı::anneadayı:

asmakilit asmakilit gözün aydin..geriye sayim başladı..bu arada bende 30 temmuz doğumluyum...bakalim kimler denk gelicek..ASLANlar gelio..hemen hemen cogunuzun aslan olcak sanirim.sizi bilmem de biz iki aslan nasıl anlascaz bilmiyorum:KK11:
opera opera bende gecen ay boyattim..bir kac gun evi aksama kadar havalandir..hic bisey klamio..Güle güle oturun..

bizde hala annemdeyiz..pztsi donuyoruz..sali kontrol..ankaradayken bütün eksikleri tamamladim..bir gecelik ve yatak kaldi..onlarida aldikmi tamm insallah..dr umuz sezeryana 20 ağustos demisti..erken gelmezse tabii:KK16:

Benim kocam da aslan ve iki kedimiz var tam bir jungle olacak ev :)
Bu arada bebek odasinda bir gomme dolap var onu bebek mobilyasinin kulplarinda olan turkuaz rengine boyatalim duvari da soft ucuk yesil-mavi bir renk yapariz demistim. Odayi bir gorseniz hem dolap cok cart oldu hem de duvarlar falan sanki gormemisin oglu olmus havasinda..
mavi cilginligina hep karsiydim ama bu boya isi hic icime sinmedi :KK43:

Benim kocam da aslan ve iki kedimiz var tam bir jungle olacak ev :)
Bu arada bebek odasinda bir gomme dolap var onu bebek mobilyasinin kulplarinda olan turkuaz rengine boyatalim duvari da soft ucuk yesil-mavi bir renk yapariz demistim. Odayi bir gorseniz hem dolap cok cart oldu hem de duvarlar falan sanki gormemisin oglu olmus havasinda..
mavi cilginligina hep karsiydim ama bu boya isi hic icime sinmedi :KK43:
Sen begenmediysen baska ama millet gormemisin oglu olmus diye dusunsun birak bosver ama bence birden degisik geldi gozune alisirsin.bizde birazdan cikip gardolap bakicaz insallah daha hic buyuk esya almadik.odada olan eski olan dolabi cikarip yenisini koyariz diye dusunduk bide tekli baza var o odada cikarmicam onu.gardolapta duz beyaz bisy bakicam bakalim.besik ve park yatak konusunda hala kararsizim ama sanirim park yatak olcak herkes onu tavsiye ediyo.onuda yatak odama koycam.smdilik baska bisy almayi dusunmuyorum.gelecek sene yazın kendi evimize cikmayi dusunuyoruz insallah ozaman odasina yatak alip odasini daga guzel yaparim dedim.
Bu arada aslan burclari cok kolay burclar degil diye biliyorum :) hele kızları bakalim benim kizim sezeryan fln olursa aslan olur byuk ihtimal :)

asmakilit asmakilit cim Hayırlısı olsun canımmm.. Maşallah abi olmuş rüzgar ... Sağsalim doğsun inşallah..

opera opera güle güle büyüsün Odasında kuzucuk . 2-3 günde çıkar koku merak etme .

S simay72 çok güzel olmuş herşey , maşallah :) ne iyi düşünmüş arkadaşların ayrı bi heyecan verir insana .

Back
X