- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
Nerelerdesin, hoşgeldin:) Kapı süsü harika olmuş. Benim tahmini doğuma uyarsa aynı günlerde doğuracağız desene. Gerçi bizim oğlan kilo ve boy olarak minnak. Doktor 1 hafta atabilir dedi. Ama 41 den sonra gelmezse sezaryan olacak. Ben de daha fazla dayanabilir miyim bilmiyorum zaten. Şimdiden kendimi duba gibi hissediyorum.Merhaba hepinize,
Sürekli okuyorum ama yaZamıyorumyakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Erken doğum riski olanlar dualarımdasınız.
Bizi sorarsanız:) kızım 200 gr önden gidiyor, muhtemelen 3800 doğar dedi doktorumuz. Biz epidural sezaryen olmaya karar verdik, yaşımdan ötürü riske girmeyelim dedik. 10 Ağustos a gün aldık, eğer bir aksilik olmazsa:)
Ekteki bebeği hastane kapı süsü olarak eşimle ben internetten videosuna izleyerek yaptık, 220 tl ilk bebeği 25 tl ye mal ettik :) çok keyifli idi..
Çukulata için english Home dan indirimde olan beyaz kenarı dantel gibi olan bir tepsi aldım 13 tl, çukulataları melodiden alacağım, tepsiye biraz kurdele ile süs Tamamdır, minik el aynaları buldum onlarda pembe tanesi 1,25 tül içinde belki onları hediye veririm, karar veremedim
12 kilo aldım, ama zaten tombikdim, tank gibi dolaşıyorum:) yarın İstanbul daki arkadaşlarım baby shower yapacaklar bana çok heyecanlıyım, hem neler yaptılar merak ediyorum, hemde uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı göreceğim:))
Hepinize sevgiler:))
Baby shower fotolarını da bekliyoruz merakla.