- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
Çok güzel olmuş. amigurumiaskına blogunda çok güzel tarifler var. Bir göz atabilirsin.Lulinda internetten baktım birde komşumdan yardım aldım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olmuş. amigurumiaskına blogunda çok güzel tarifler var. Bir göz atabilirsin.Lulinda internetten baktım birde komşumdan yardım aldım canım
Kızlar bu siteye bir bakın http://www.sihokaya.com/Bebek,LA_20...=&type=catalog&searchalpha=&searchprice=&tp=1
ne kadar ucuz..
bebekler için uygun mu acaba? şimdi organik pamuk, bamboo falan almak lazım diye biliyorum ama.
Beleş bunlar ayol.. hayretler icindeyim.. sennjic siparis verdin mi bunlardan?? Bu arada Rüzgar'a fil örücem ben inşallah becerebilirsem..
Canım Instagramda da takibe al Ayşe Öner i. Geçen ücretsiz bebeklerde ilk yardım kursu varmış. Gitmekte fayda var. Emerken tıkanması, ateşlenme, havale gibi durumlarla ilgili. Her ay oluyor sanırım.Bakin ayse oner kitabinda bebek yatagiyla ilgili ne onermis..Eki Görüntüle 1504136
günaydın kızlar,
dünkü 100 lük şeker yüklemem yüksek çıktı, doktorum gebelik şekeri tanısı koydu endokrin uzmanına yönlendirdi diyet yapmam gerekiyormuş,
ama ben sonuçlardan hiç bişey anlamadım yani mantığıma yatmadı açıkcası,
tok gittim 104 çıktı sonucum, 50 gr şeker yüklememde sonra 1.saatin sonunda 172 çıktı, yüksek dedi,
dün aç gittim 88 çıktı, 100 lük şeker yüklememde sonra
1.saat 199
2.saat 188
3.saat 143
yani açlık tokluk kan şekerim normal ama şeker yükleyince yüksek çıkıyo, ama sonra azalıyor, doktora sordum normal değil , normalde insülinin şekeri dengelemesi lazım dedi , bana mantıklı gelmedi, 100 gram şeker içtikten sonra yüksek çıkması normal geliyor bana,
bir de aranızda diyet uygulamasına geçenler var mı, merak ediyorum neyi yemeliyim neyi yememeliyim,
Aaa evet benim oda:)resimdeki lulinda'nın düşündüğü oda değil mi![]()
araştırıyorum bende, iç hastalıklar bölümü de oluyor sanırım,gucci85 tatlim diyet listesini ekleyemedim bir turlu.. benim doktorum 50likten sonra 75 lik yukleme yapacakti. aclik sekerim 116 cikinca yuklesem ne olacak aclik zaten yuksek, yuklenmis hali de yuksek olur herhalukarda dedi. Diyetistene yonlendirdi. Ben de dayanamadim gittim bi seker olcum cihazi aldim. Bu sabah aclik 85 ciktik. Yemekten 1 saat sonra bakilan tokluk 105 cikti. Gayet iyi. Ogle yeneginden 1 saat sonra baktim 91.. o da cok iyi.. 1 hafta sonra doktorla goruscen tekrar. Muhtemelen diyetle dengeledim.
valla bu unnado da çok güzel şeyler var..hatta oğluşum ilk cicilerini burdan aldim..ama 2 haftadir tık yok..ne kargoya verildi ne bişey. ..kampanya bitince diodu. .oda bitti..bilemedim yani..Çok güzel halılar var. Daha ortada fol yok yumurta yok ama:)
Unnado da ivi markası.
Bende bugün yaptirdim seker yüklemesi aclik kan şekerim 81 cikti 50 gr ilk yüklemeden sonra 137 cikti banada diyet yap sinirdasin dedigünaydın kızlar,
dünkü 100 lük şeker yüklemem yüksek çıktı, doktorum gebelik şekeri tanısı koydu endokrin uzmanına yönlendirdi diyet yapmam gerekiyormuş,
ama ben sonuçlardan hiç bişey anlamadım yani mantığıma yatmadı açıkcası,
tok gittim 104 çıktı sonucum, 50 gr şeker yüklememde sonra 1.saatin sonunda 172 çıktı, yüksek dedi,
dün aç gittim 88 çıktı, 100 lük şeker yüklememde sonra
1.saat 199
2.saat 188
3.saat 143
yani açlık tokluk kan şekerim normal ama şeker yükleyince yüksek çıkıyo, ama sonra azalıyor, doktora sordum normal değil , normalde insülinin şekeri dengelemesi lazım dedi , bana mantıklı gelmedi, 100 gram şeker içtikten sonra yüksek çıkması normal geliyor bana,
bir de aranızda diyet uygulamasına geçenler var mı, merak ediyorum neyi yemeliyim neyi yememeliyim,
Ben resitpasadayim nerede tam olarak yeri?cnm bütün egzersizleri test edildi onaylandı merak etmeacıbadem ücretsiz yoganın yanında emirgan do-um'da hamile yoga ve pilates derslerine başladım bu arada. haftada 3e çıkarmak istiyorum. reşitpaşada yerleri. 5 ders 180, 10 ders 320 tl. tavsiye ederim. dün hoca dışında iki kişiydik özel ders gibiydi valla :)
Kızlar selam takiptesiniz :) bunu ben yaptım, battaniye olacak olmadı kırlent olur, ilk tığ denemem:)
Herkes atlattı sanırım detaylıyı, bizim 5 Mayıs'da görüş günümüz:)
Sevgiler selamlar:)
İlk tığ denemesine gore harika olmuş keske benimde azcik el becerim olsaydi ama bu konuda gayet beceriksiz oldugum icin video falan bile bakmaya yeltenmiyorumKızlar selam takiptesiniz :) bunu ben yaptım, battaniye olacak olmadı kırlent olur, ilk tığ denemem:)
Herkes atlattı sanırım detaylıyı, bizim 5 Mayıs'da görüş günümüz:)
Sevgiler selamlar:)