• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

ne kadar ucuz..
bebekler için uygun mu acaba? şimdi organik pamuk, bamboo falan almak lazım diye biliyorum ama.

Beleş bunlar ayol.. hayretler icindeyim.. sennjic siparis verdin mi bunlardan?? Bu arada Rüzgar'a fil örücem ben inşallah becerebilirsem..

Kızlar ben tekstilciyim. Bu ürünler hiç sağlıklı gözükmüyor. Türkiye de boya standartları çok kötü. Dolar yükselmiş olduğundan Allah ne verdiyse en ucuzuna yönelmiş durumda boyacılar. Illa organik olsun demiyorum ama en azından ham renk almanızı tavsiye ederim. Üzerinde boyasının Güvenli olduğu yazmıyorsa Boyalı ürün tavsiye etmem. Bir de beyaz da tehlikeli bilinmedik markalarda. Beyazlatmak için kullanılan ağartıcı kimyasallar da çok zararlı.

günaydın kızlar,
dünkü 100 lük şeker yüklemem yüksek çıktı, doktorum gebelik şekeri tanısı koydu endokrin uzmanına yönlendirdi diyet yapmam gerekiyormuş,
ama ben sonuçlardan hiç bişey anlamadım yani mantığıma yatmadı açıkcası,
tok gittim 104 çıktı sonucum, 50 gr şeker yüklememde sonra 1.saatin sonunda 172 çıktı, yüksek dedi,
dün aç gittim 88 çıktı, 100 lük şeker yüklememde sonra
1.saat 199
2.saat 188
3.saat 143
yani açlık tokluk kan şekerim normal ama şeker yükleyince yüksek çıkıyo, ama sonra azalıyor, doktora sordum normal değil , normalde insülinin şekeri dengelemesi lazım dedi , bana mantıklı gelmedi, 100 gram şeker içtikten sonra yüksek çıkması normal geliyor bana,
bir de aranızda diyet uygulamasına geçenler var mı, merak ediyorum neyi yemeliyim neyi yememeliyim,
asmakilit asmakilit diyete başladı diye biliyorum canım. Genelde gebelik diyabeti hamilelikten sonra geçiyormuş. Biraz daha dişimizi sıkıp diyet yapacağız napalım. Ben de cuma günü şeker yüklemesi yaptıracağım. Bakalım hem annem, hem amcam şeker hastası.

Çok güzel halılar var. Daha ortada fol yok yumurta yok ama:)

Unnado da ivi markası.

Son düzenleme:
gucci85 gucci85 tatlim diyet listesini ekleyemedim bir turlu.. benim doktorum 50likten sonra 75 lik yukleme yapacakti. aclik sekerim 116 cikinca yuklesem ne olacak aclik zaten yuksek, yuklenmis hali de yuksek olur herhalukarda dedi. Diyetistene yonlendirdi. Ben de dayanamadim gittim bi seker olcum cihazi aldim. Bu sabah aclik 85 ciktik. Yemekten 1 saat sonra bakilan tokluk 105 cikti. Gayet iyi. Ogle yeneginden 1 saat sonra baktim 91.. o da cok iyi.. 1 hafta sonra doktorla goruscen tekrar. Muhtemelen diyetle dengeledim.

gucci85 gucci85 tatlim diyet listesini ekleyemedim bir turlu.. benim doktorum 50likten sonra 75 lik yukleme yapacakti. aclik sekerim 116 cikinca yuklesem ne olacak aclik zaten yuksek, yuklenmis hali de yuksek olur herhalukarda dedi. Diyetistene yonlendirdi. Ben de dayanamadim gittim bi seker olcum cihazi aldim. Bu sabah aclik 85 ciktik. Yemekten 1 saat sonra bakilan tokluk 105 cikti. Gayet iyi. Ogle yeneginden 1 saat sonra baktim 91.. o da cok iyi.. 1 hafta sonra doktorla goruscen tekrar. Muhtemelen diyetle dengeledim.
araştırıyorum bende, iç hastalıklar bölümü de oluyor sanırım,
açlık tokluk kan şekerine bakınca bişey gözükmüyo bende de ama şeker yükleyince çıkıyo, o yüzden diyet şart,

Çok güzel halılar var. Daha ortada fol yok yumurta yok ama:)

Unnado da ivi markası.
valla bu unnado da çok güzel şeyler var..hatta oğluşum ilk cicilerini burdan aldim..ama 2 haftadir tık yok..ne kargoya verildi ne bişey. ..kampanya bitince diodu. .oda bitti..bilemedim yani..

günaydın kızlar,
dünkü 100 lük şeker yüklemem yüksek çıktı, doktorum gebelik şekeri tanısı koydu endokrin uzmanına yönlendirdi diyet yapmam gerekiyormuş,
ama ben sonuçlardan hiç bişey anlamadım yani mantığıma yatmadı açıkcası,
tok gittim 104 çıktı sonucum, 50 gr şeker yüklememde sonra 1.saatin sonunda 172 çıktı, yüksek dedi,
dün aç gittim 88 çıktı, 100 lük şeker yüklememde sonra
1.saat 199
2.saat 188
3.saat 143
yani açlık tokluk kan şekerim normal ama şeker yükleyince yüksek çıkıyo, ama sonra azalıyor, doktora sordum normal değil , normalde insülinin şekeri dengelemesi lazım dedi , bana mantıklı gelmedi, 100 gram şeker içtikten sonra yüksek çıkması normal geliyor bana,
bir de aranızda diyet uygulamasına geçenler var mı, merak ediyorum neyi yemeliyim neyi yememeliyim,
Bende bugün yaptirdim seker yüklemesi aclik kan şekerim 81 cikti 50 gr ilk yüklemeden sonra 137 cikti banada diyet yap sinirdasin dedi :( makarna pilav yeme çok fazla meyve tüketme ve tatil şeyler yeme dedi ama ben yiyorum valla :(

cnm bütün egzersizleri test edildi onaylandı merak etme:KK66: acıbadem ücretsiz yoganın yanında emirgan do-um'da hamile yoga ve pilates derslerine başladım bu arada. haftada 3e çıkarmak istiyorum. reşitpaşada yerleri. 5 ders 180, 10 ders 320 tl. tavsiye ederim. dün hoca dışında iki kişiydik özel ders gibiydi valla :)
Ben resitpasadayim nerede tam olarak yeri?

Kızlar selam takiptesiniz :) bunu ben yaptım, battaniye olacak olmadı kırlent olur, ilk tığ denemem:)

Herkes atlattı sanırım detaylıyı, bizim 5 Mayıs'da görüş günümüz:)

Sevgiler selamlar:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    131,2 KB · Görüntüleme: 170
Simdi hanimlar sizden fikir istiyorum. Sorum şu; bebisler icin yatak odama ikeanin besiklerinden alicam bi karar degistirmezsem buyuk ihtimal ama gunduzleri ben oturma odamdayken yanimda olsunlar diye şu sepet besikler var hani portbebe gibi onlardan almayi dusunuyodum ama acaba ondan almayip ev tipi ana kucagi mi alsam odada yanimda olmalari icin. Gunduz herzaman yatak odamda degilde salonda otururken mesela yanimda olmalari icin hangisi daha iyi olur sizin fikirleriniz nedir? Sepet besiklerde sadece uyuma olabilir ama ana kucagi oyuncakli falan ya daha iyi olur diye dusunuyorm ama nedersiniz merak ettim?

Tam olarak bu model olmasada böyle bisey mi?

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-22-19-34-43-1-1.webp
    Screenshot_2015-04-22-19-34-43-1-1.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 146
Yoksa böyle bisey mi?karar veremiyorum :(

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-22-19-33-05-1.webp
    Screenshot_2015-04-22-19-33-05-1.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 138
Ana kucaginda uzun sure yatamaz, tam yatan tekerlekli besik alabilirsin. Bir arkadasimin ikizleru var, o tekerlekli sepet besik almisti orada yatiyorlardi ama 6 aydan sonra da ikinci resimdeki gibi bir sey daha iyi olabilir.
bence deneyimli annelere danisalim;)

Yaa ana kucagi hem uyku hem de uyanikken oyalanmasi icin mantikli geliyo ama bilemedim genede

Kızlar selam takiptesiniz :) bunu ben yaptım, battaniye olacak olmadı kırlent olur, ilk tığ denemem:)

Herkes atlattı sanırım detaylıyı, bizim 5 Mayıs'da görüş günümüz:)

Sevgiler selamlar:)
İlk tığ denemesine gore harika olmuş keske benimde azcik el becerim olsaydi ama bu konuda gayet beceriksiz oldugum icin video falan bile bakmaya yeltenmiyorum

Yok ben yukleme icin inat ediyorum.. ama site inatla yuklenmiyo.. diyabet icin Diyet listesi isteyen varsa mail atabilirim.. optum göbüşten.

Back
X