• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

kızlar merhaba;
pazartesi günü çok ağrım oldu nst ye aldılar ve kasılma çıktı çok korktuk..daha sonra takibe alındı ve ağrılar hafifleyince eve geldim ve hafifledi geçti..artık işe gitmiyorum raporluyum.. :KK43: dikkat edin kendinize özellikle çoğul gebe arkdaşlarım her an herşey olabiliyor dikkatli olun..

çarşamba şeker yüklemesi yaptırdım..
açlık :80
1 saat sonra 102
2 saat sonra 59
çıktı sonucu benim gibi olan var mı ?
ben bebeklerime oda siparişi verdim büyüyen karyola 1 er tane ve 4 kapılı dolap..

ilk 6 ay hatta 1 yaşına kadar yatmaları içinde park yatağa benzer petite diye geçen modeller var onlardan aldım..hem az yer kaplıyor her yere taşıyabiliyorsnuz..kumaşı da güzel joker den aldım size fotoğrafını yolluyorum inceleyin isterseniz..
Cok gecmis olsun ya bidaha olmaz insalah.. Hicbir is yapmiyorn zaten annem hep yanimda esim yapiyo ama bazen iyiyim diye ilk zamanki gibi dik etmiyorm korktm simdi.. Bebeklerdr zaten rahat durmuyo hareketliler masalah dik etmek lazim..

cnm açlık ve tokluk kaçın altında olması lazımmış. benim doktor daha şeker yüklemesinden falan bahsetmedi hiç. bi sonraki randevu da 25+2 de
Tatlim aclik 120 nin altinda tokluk 140 in altinda olmali..
86umut86 86umut86 canim gecmis olsun. Seker sonucun cok cok iyi maşallah..
opera opera , Lulinda Lulinda sizi ruyamda gordum gece.. Antepte carsida prestij diye bir sinema vardi.. onunda meydan.. gece yarisi ordaymisim ne hikmetse.. siz ikiniz bi de iki kisi daha var forumdan ama kim olduklarini hatirlamiyorum.. aa naber ne var ne yok diye muhabbet ediyoruz. Pek mutlu oluyorum. Eve gidelim diyorsunuz takiliyorum pesinize ama icim de hic rahat degil evdekilere haber vermedim diye düşünüyorum.. sonra eve giderken bi koşturma bi saklanma bi cinayet izleme olaylari oldu ki tam net degil kafamda.. ama baya bi yorulduk, sıkıldık.. toto acik kalmis yaniii anlayacaginiz.. sizinke bulusmak guzeldi ama ;)

geçmiş olsun cnm, benim doktorum ara ara kasılmalar olabilir ama sıklaşırsa düzenli olursa geliyorsun dedi, takip etmelisin dedi, hafif regl sancısına benziyor ve karnım sertleşiyor 30 saniyede geçiyo, belli bi düzeni yok günde 7-8 kere oluyor en fazla bunlar önemsiz kasılmalar demişti bana,
şeker yüklemende gayet iyi çıkmış bence , benimkiler çok çok yüksek çıktı,
50 lilik yüklemede tokluk 104 şekerden sonra 172
100 lük yüklemede açlık 88 şekerden sonra
1.saat 199
2.saat 186
3.saat 143
diyet önerdi yarın doktora gideceğim, malesef.

ben üşütmeye bağlıyorum cumartesi hava güzel diye emirgana gittim yoruldum oralarda galiba..inşallah tekrarlamaz..diyetle dikkat edersen sorun olmaz inşallah..şeker olayından ben anlamıyorum :(

aaa meslektasimmmm :) bn idareye hamileyim diyince idare bnden nobeti aldi hmn sagolsun mudurumuz bu konuda ck anlayisli .
idareni tebrik ediyorum valla. .helal olsun. ..benimkilerde her nobetimde nefes nefese bi oraya bi buraya gitmemi izliolar..bizim okul taşımalı bide..oglen yemeğe götür getir çok yorucu..bende pazt konuscam bakalım...

kızlar merhaba;
pazartesi günü çok ağrım oldu nst ye aldılar ve kasılma çıktı çok korktuk..daha sonra takibe alındı ve ağrılar hafifleyince eve geldim ve hafifledi geçti..artık işe gitmiyorum raporluyum.. :KK43: dikkat edin kendinize özellikle çoğul gebe arkdaşlarım her an herşey olabiliyor dikkatli olun..

çarşamba şeker yüklemesi yaptırdım..
açlık :80
1 saat sonra 102
2 saat sonra 59
çıktı sonucu benim gibi olan var mı ?
ben bebeklerime oda siparişi verdim büyüyen karyola 1 er tane ve 4 kapılı dolap..

ilk 6 ay hatta 1 yaşına kadar yatmaları içinde park yatağa benzer petite diye geçen modeller var onlardan aldım..hem az yer kaplıyor her yere taşıyabiliyorsnuz..kumaşı da güzel joker den aldım size fotoğrafını yolluyorum inceleyin isterseniz..
geçmiş olsun canm. .seninkiler bi yoklamislar seni heralde..bol bol dinlen dikkat et..

yatağı çok beğendim bu arada bende bi bakim..

cnmm Borsadan aşağıya Reşitpaşaya inerken bir meydan var. Altı nokta körler derneğini falan geçince. Meydanda mezarlıkla köşedeki balıkçı arasındaki sokaktan sola dönüyorsun, ilerde solda. hatta yanında 3moms diye bir bebek mağazası var. Mütevazi bir giriş katı apartman dairesi. dersler sanırım maksimum 3-4 kşi oluyor.
Muhtarligin altindaki balikci sanirim canim sağol bende bakayim bi

benim 172 mi ne çıkmıştı sen yine iyisin, bende diyete başlayacağım ama nette araştırdım makarna pilav beyaz ekmek patatesi kesiyorsun, meyve tabiki yiyeceksin ama ara öğünlerde yiyebilirsin ve sadece birer tane abartmadan, karpuz ve muz çok şekerli onları yarım yazmışlar falan filan, sen böyle dikkat edersen yırtarsın ama bakalım benim diyetim nasıl olcak
Etmem lazim 4 kg almisim :( gerçi ben makarna pilsvdan kilo almiyirorum sanirim tatlidan aliyorum :( hergun öğle yemeğinden sonra kendimi komsu firinda kahveli cikolatali kurabiye yerken buluyorum

Tatlim aclik 120 nin altinda tokluk 140 in altinda olmali..
86umut86 86umut86 canim gecmis olsun. Seker sonucun cok cok iyi maşallah..
opera opera , Lulinda Lulinda sizi ruyamda gordum gece.. Antepte carsida prestij diye bir sinema vardi.. onunda meydan.. gece yarisi ordaymisim ne hikmetse.. siz ikiniz bi de iki kisi daha var forumdan ama kim olduklarini hatirlamiyorum.. aa naber ne var ne yok diye muhabbet ediyoruz. Pek mutlu oluyorum. Eve gidelim diyorsunuz takiliyorum pesinize ama icim de hic rahat degil evdekilere haber vermedim diye düşünüyorum.. sonra eve giderken bi koşturma bi saklanma bi cinayet izleme olaylari oldu ki tam net degil kafamda.. ama baya bi yorulduk, sıkıldık.. toto acik kalmis yaniii anlayacaginiz.. sizinke bulusmak guzeldi ama :KK66:
Hahaha hayrolsun:)

Kizlar mrh bende donmus embiryo ile 3. Kez hamileyim ilk 2 si olmadi dustu. suan 20. Haftadayim 12. Haftada cok kanamam oldu. Plesenta asagidaymis bebis yatiyorum hep . 2 lu taramam iyi 3 lu risk sinirinda cikti . Amniyosentez yapmadilar onun yerine anne kaninsa dna testi yaptirdilar sonucum daha cikmadi 18. Haftada ayrintili ultrasona girdim bir sorundan bahsedilmedi. Sizker gibi insallah surerse saglikla sihatli eylulde bebis bekliyorum. Sizlerden de bilgiler edindim okudum baya Allahim hepimizin kucagini doldursun saglikli uzun omurlu yavrular nasip etsin . Cok zorlu ve yorucu bir yolculuktayiz insallah emeklerimiz bosa cikmasin .

Merak ettigim sorularim var acaba yardim edermisiniz ben tedavimi baska sehirde lldum suan baska oldeyim merkezi arayinca dogru duzgun olgilenmiyorlar drumda o merkezden aytilmis dosyani hormeden cvp vrremem diyor ortada kaldim rwsmen :( sorularim soyle yani drlara sorulmasi gereken bosi sormiycam sad3ce yasadiklarinozdan bilgi istiycem oncelkkle sizlerin tup bebis tedavilerinizde hangi ilaclari ne dozda kullandiniz veEMBIRYOLARINIZA GENETIK TEST YAPILDIMI YAŞINIZ KAÇ ....Clexane kullaniyirum sizdende kullanan varsa dogumdan sonrada kullanzcakmiyiz acaba dogumdan kac gun once kesicez ..... 2 li test 3 test yaptiranlar sonuclariniz nasil cikti ..... anne kanjnda dna baktiran varmi icinizde sonuclariniz nasil.... cok oldu ama yardim ederseniz cok sevinirim sevgilerrrr

Merak ettigim sorularim var acaba yardim edermisiniz ben tedavimi baska sehirde lldum suan baska oldeyim merkezi arayinca dogru duzgun olgilenmiyorlar drumda o merkezden aytilmis dosyani hormeden cvp vrremem diyor ortada kaldim rwsmen :KK43: sorularim soyle yani drlara sorulmasi gereken bosi sormiycam sad3ce yasadiklarinozdan bilgi istiycem oncelkkle sizlerin tup bebis tedavilerinizde hangi ilaclari ne dozda kullandiniz veEMBIRYOLARINIZA GENETIK TEST YAPILDIMI YAŞINIZ KAÇ ....Clexane kullaniyirum sizdende kullanan varsa dogumdan sonrada kullanzcakmiyiz acaba dogumdan kac gun once kesicez ..... 2 li test 3 test yaptiranlar sonuclariniz nasil cikti ..... anne kanjnda dna baktiran varmi icinizde sonuclariniz nasil.... cok oldu ama yardim ederseniz cok sevinirim sevgilerrrr
Oncelikle hayirli olsun sag salim kucagina alirsin insalah sorularina gelince benimde 3. Denememdi ikizlere hamileyim cok sukur dondurulmsdu embriyolrm genetik test yapilmadi. Clexane igneyi keseyi gordukten sonra biraktirdi doktorm ama herkesin durumu farkli tabiki. 2li 3lu hicbi test yaptirmadm ben kendi istegmle ama sadece detayli ultrasona girdim. Dna falanda yaptirmadim canm benden bukadar..

Oncelikle hayirli olsun sag salim kucagina alirsin insalah sorularina gelince benimde 3. Denememdi ikizlere hamileyim cok sukur dondurulmsdu embriyolrm genetik test yapilmadi. Clexane igneyi keseyi gordukten sonra biraktirdi doktorm ama herkesin durumu farkli tabiki. 2li 3lu hicbi test yaptirmadm ben kendi istegmle ama sadece detayli ultrasona girdim. Dna falanda yaptirmadim canm benden bukadar..
Coooook tesekkurler cnmmmm usenmedin cvp yazdin cook minnettarim kac aylik oldular bebislerin gorusmeye devam edelim burdan sevgilerrr

Merak ettigim sorularim var acaba yardim edermisiniz ben tedavimi baska sehirde lldum suan baska oldeyim merkezi arayinca dogru duzgun olgilenmiyorlar drumda o merkezden aytilmis dosyani hormeden cvp vrremem diyor ortada kaldim rwsmen :KK43: sorularim soyle yani drlara sorulmasi gereken bosi sormiycam sad3ce yasadiklarinozdan bilgi istiycem oncelkkle sizlerin tup bebis tedavilerinizde hangi ilaclari ne dozda kullandiniz veEMBIRYOLARINIZA GENETIK TEST YAPILDIMI YAŞINIZ KAÇ ....Clexane kullaniyirum sizdende kullanan varsa dogumdan sonrada kullanzcakmiyiz acaba dogumdan kac gun once kesicez ..... 2 li test 3 test yaptiranlar sonuclariniz nasil cikti ..... anne kanjnda dna baktiran varmi icinizde sonuclariniz nasil.... cok oldu ama yardim ederseniz cok sevinirim sevgilerrrr

Oncelikle hayırlı olsun arkadaşım Rabbim tamamına erdirsin. Tüp Bebek hazırlık öncesi ilaçları pek hatırlamıyorum. Ama şimdiki ilaçlarimiz ki bunları doktorumuz öneriyor; demir, coraspin,,magnezyum, omega. Yaş 32 olmak üzere. Embriyolara genetik testi herhalde yapılmıştır sonuçta devlet Hastanesi'nde yaptım ama illa sağlıklı olanlar seçiliyor. İkili üçlü testim çok şükür iyi çıktı. Dna yaptırmadim. Kanda şeker yukleme testini 24 ve 28.haftalarda yapılıyor diye biliyorum. Jel hic kullanmadim.Rabbim muradına nail eylesin inşallah.

Kizlar mrh bende donmus embiryo ile 3. Kez hamileyim ilk 2 si olmadi dustu. suan 20. Haftadayim 12. Haftada cok kanamam oldu. Plesenta asagidaymis bebis yatiyorum hep . 2 lu taramam iyi 3 lu risk sinirinda cikti . Amniyosentez yapmadilar onun yerine anne kaninsa dna testi yaptirdilar sonucum daha cikmadi 18. Haftada ayrintili ultrasona girdim bir sorundan bahsedilmedi. Sizker gibi insallah surerse saglikla sihatli eylulde bebis bekliyorum. Sizlerden de bilgiler edindim okudum baya Allahim hepimizin kucagini doldursun saglikli uzun omurlu yavrular nasip etsin . Cok zorlu ve yorucu bir yolculuktayiz insallah emeklerimiz bosa cikmasin .
Aramıza hoşgeldin öncelikle. Bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. Öncelikle artık hamilesin. Tüp bebek aşamasında kullandığımız ilaçların artık önemi yok. O ilaçlar embriyoların sağlıklı olup olmamasını etkilemiyor. 12. haftadan sonra normal hamilelerden farkımız yok. Kendi açımdan ben 38 yaşındayım. İlk denemede hamileyim. O sebeple genetik analizi yapılarak transfer olmadı.Zaten 2 embriyom vardı. Dondurulmuş tedavisi sonunda transfer oldum. Bir tanesine anne olacağım inşallah:) 2li, 3 lü testleri yaptırmadım. 12.haftada kandan Harmony testi yaptırdım. 22 haftada da detaylı ultrason yaptırdım. Bir sorun yok şükürler olsun. Pazartesi günü de şeker yüklemesi yaptıracağım.

kizlar Afp istedi yeni basladigimiz dr 16+5 teykn werdm kan 45.3 cikti sonuca simdi netten baktimda gordum yaninda (mom) fln yazmiyor ya bu deger cok yuksek degilmi elim ayagim titriyo suan asmakilit asmakilit Lulinda Lulinda
Canım ben Afp yaptırmadığım için bilgim yok. Yanlış birşey söylemek istemem. İstersen doktoruna mail ya da mesaj at kafana çok takıldıysa. Ama internet bilgilerine de çok güvenme bence.

Back
X