• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Günaydın kızlar,
Benim hiiiiiiiiiç iştahım yok, çoğunlukla zorla yemek yiyorum. Yediğim kendime anca yeter gibi sanki, bebeği beslemem lazım deyip zorlayınca midem bulanıyor. Tam kilo almam gereken zamanda iştahım kalmadı. Çok moralim bozuluyor. Sizde durum nasıl?

Tunaydın kızlar,
Dün gece 3 kez kalktım ve sabah kalktığımda da kullandığım ped pembe bir sıvıyla kaplıydı. Bir akıntı da hissetmiyorum ama. Neler oluyor? Ağrım sızım yok. Bebek hareketli. Saat 14.00 e randevu aldım. Inşallah hersey yolundadır.

Geçmiş olsun canım. Ali bey korkutmuş galiba biraz. Sorun olmamasına da çok sevindim. Söz dinleyen bir bebek o, 38. haftadan önce gelip anneyi babayı üzmez, merak etme. :KK66:

Herkeste bir alış-veriş telaşesi, hazırlıklar.. Kendimi kötü hissettim yahu.. Ben daha bir zıbın bile almadım. :KK35:

Kızlar herkese merhaba sonunda kizimla geri dönebildik araniza Babamız pek izin vermiyor telefon internet vs... zararlı hersey yasak bize psikolojimin bozuldugunu dusunyormus neyseki hersey yolunda ve artık o kadar karışmayacak :KK66: kizimla biz çok iyiyiz cok şükür ama sizleri kardeslerimizi gerçekten özledik Teyzos lari :) biz gitgide büyüyoruz ve hazırlıklara çoktan başladık öncelikle tabi ki kıyafet islerini hallettik sayılır... Haziran ortasına kadar da geri kalan eşyalarımizi almayi planlıyoruz oda takımı vs...

Herkesi çok öpüyoruz kiscemle mucx
Hoşgeldin tekrar canım. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Arayı bu kadar açma artık. Meaklanıyoruz:)

Sünneti ben de en geç 1 ay içinde yaptırmayı düşünüyorum. Anezteziye gerek kalmıyormuş.
alpcemre alpcemre Senin alışveriş için erken zaten biraz şekerim ama insan bir gaza geldi mi durduramıyor. Ben zor tutuyorum kendimi. O kadar şeker seyler var ki:)

günaydın ve iyi haftalar kızlar... @esilaecrin seni görmek çok güzel cnm. merak ettik seni. İyi olduğunuza sevindim. Lulinda Lulinda ben de doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyorum. çabucak iyileşiyormuş hem de anesteziye gerek kalmıyormuş sanırım ilk 3 ay içinde miydi neydi. yaptırıp da pişman olanı duymadım.

ben de havuzlu han furyasına kaptırıp cumartesi sabahı kendimi eminönünde buldum :) büssürü de şey aldım. hem kendime hem bebişe. gerçekten çok güzel ve çok uygun şeyler var. özellikle alt katta sebi diye bir mağaza ki sanırım alt iki katın neredeyse tamamı aynı adamlara ait, chicconun bölge distribütörüymüş. chicconun yenidoğan için 6lı hastane çıkış seti var mağaza fiyatı 100 tl. %100 organik, bambu liflerinden ve pamuktan üretilmiş, 60 tl ye aldım. aynı ürününün battaniyesini falan da aldım. bambuyu özellikle tavsiye ediyorum, ben evde nevresim falan da kullanıyorum bambudan çok memnunum. paylaşmak istedim.

bir de kızlar bebek çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjanı kullanmayı düşünüyorsunuz? dalinden ve sabun tozlarından çok memnun kalınmadığını duydum. sabun tam olarak temizlenmeyip giysi üzerinde kalabiliyormuş. moms green diye organik bir marka var ama hakkında fazla yorum bulamadım. emin olamadım.
deterjan konusunda ben ogluma önce sabun tozu kullandim.haci Şakir di sanırım..öyle çok deterjan kalintisi görmedim ben..ek duruluma falan halledersin..ve camisirla çok kötü kokuyo..ama dalinin kokusu güzel oluyor..bu yüzden daline hiç guvenemedim..sonucta o kokuyu elde etmek için bi kimyasal kullaniyolar..

geçen internette arastirdim..greenmum mi ne öyle bi marka var..bi annenin fikriyle üretilmiş. .baska ürünlerde var..herkes memnun gibi..onu denemeyi düşünüyorum. .kadin baya içeriğini falan anlatmis..kendiside muhendismis zaten..bana mantikli geldi internetten bi kere bakin..

Kizlar şöyle bi liste yaptim kendimce bakin bakalim eksikler neler..

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-18-15-56-45-1.webp
    Screenshot_2015-05-18-15-56-45-1.webp
    74,2 KB · Görüntüleme: 143
canım bu genel bi liste mi ? sadece hastane çantası için mi ?? benim listem epey bi uzundu :KK43: bulursam paylaşayım ben de
Valla nette gordugum listeleri kafama gore eksilttim, arttirdim.. hastane cantasina koyacaklarim da var.. ilk 3 ay için düşündüm.. sonrasi alinir hediye gelir falan..

deterjan konusunda ben ogluma önce sabun tozu kullandim.haci Şakir di sanırım..öyle çok deterjan kalintisi görmedim ben..ek duruluma falan halledersin..ve camisirla çok kötü kokuyo..ama dalinin kokusu güzel oluyor..bu yüzden daline hiç guvenemedim..sonucta o kokuyu elde etmek için bi kimyasal kullaniyolar..

geçen internette arastirdim..greenmum mi ne öyle bi marka var..bi annenin fikriyle üretilmiş. .baska ürünlerde var..herkes memnun gibi..onu denemeyi düşünüyorum. .kadin baya içeriğini falan anlatmis..kendiside muhendismis zaten..bana mantikli geldi internetten bi kere bakin..

evet evet momsgreen ben de onu gördüm işte. çevre mühendisi bi annenin tamamen bitkisel ürünlerle ürettiği detarjan. ben de ondan sipariş verdim. bakalım bi denicem

asmakilit asmakilit bebeklere ilk etapta yorgan onermiyolar ben almayi dusunmuyorm onun icin lohusa terligi boyle bisey istiyorm nasil :KK49: azcik kokos olsak nolurki

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-18-16-37-39-1.webp
    Screenshot_2015-05-18-16-37-39-1.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 143
Kizlar şöyle bi liste yaptim kendimce bakin bakalim eksikler neler..

cnm ben de kendime bi liste yapmıştım. seninkine ek olarak nemölçer ve termometre (trendyoldan 35 tlye sipariş verdim), ateşölçer (nuk marka hem kulaktan hem alından ölçenden aldım), yenidoğan için biberon, pamuklu battaniye, gece lambası, pudra, bebe yağı, yenidoğan için ıslak mendil ( ben unibabynin yenidoğan için ıslak pamuğundan bir koli aldım markafoniden) çok lazım oluyomuş diyolar.

bir de elyaf yorganı değil de bebek için pamuk yorganı tercih ettiklerini duydum. annem diktirecekti ama durdurdum. benim ev zaten yaz kış çok sıcak, biz bile çoğu zaman yorgan kullanmıyoruz. bir de bizim veletler yaz çocuğu. öncelikle pamuklu battaniyeler yeter diye düşündüm. sonrasına bakarız artık;)

cnm ben de kendime bi liste yapmıştım. seninkine ek olarak nemölçer ve termometre (trendyoldan 35 tlye sipariş verdim), ateşölçer (nuk marka hem kulaktan hem alından ölçenden aldım), yenidoğan için biberon, pamuklu battaniye, gece lambası, pudra, bebe yağı, yenidoğan için ıslak mendil ( ben unibabynin yenidoğan için ıslak pamuğundan bir koli aldım markafoniden) çok lazım oluyomuş diyolar.

bir de elyaf yorganı değil de bebek için pamuk yorganı tercih ettiklerini duydum. annem diktirecekti ama durdurdum. benim ev zaten yaz kış çok sıcak, biz bile çoğu zaman yorgan kullanmıyoruz. bir de bizim veletler yaz çocuğu. öncelikle pamuklu battaniyeler yeter diye düşündüm. sonrasına bakarız artık:KK66:
biberon ve islak mendili ekledim.. nem olcer ve termometre cok isime yaramaz sanirim.. zaten nemli memleketteyiz.. ates olcer var Evde.. nanemolla olan bendeniz icin almiştim.. battaniyeler de hastane cikisinda var diye ekmedim..
emzik alicaz mi peki??? olmazsa olmaz degildir di mi?

Back
X