• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Selam herkese okadar halsizimki suan zor yaziyorm bu mesaji oyuzden kestirmeden kontrolleri guzel gecenlere gozunuzaydin diyim.. Badanamiz bitti sayilir temizlik vardi bugun ben bisey yapmadm ama genede yorldum buarada ben bi tek kan ilaci kullaniyorm benide degerm 9 cikmisti talkative_844 talkative_844 ama bana magnezyum yada balik yagi vermedi acaba neden ? Kan ilaciyla beraber decavit i kullan demisti ama ben decaviti hep atliyorm.. Kansizlik icin siyah kuru uzum y ve keciboynuzu pekmezi yiyorm bolca tavsiye ederm sanada
balik yağını ilk aylarda vermişti. .simdi vermio artik..ama magnezyum ve kalsiyum takviyesi alman lazim..dislerin ve o son aylarda ki çekilmez kramplar icin

marpesa marpesa kan hapini nasil atlamis dr..benim dr a göre olmazsa olmaz..bebek kandan beslenio azalarsa nasil beslencek..bak haftası da öne gelmiş 2 hafta önde gidiodu dedi..oglumuda bu dr yaptigi icin beni taniyo..baya saydirdi..bide öğretmen sin..ilaçların önemini sana dami anlatiim falan dedio_Okan manezyum kalsiyum kesinlikle dio..ayri olarak bu sefer bide vitamin verdi sanirim.b12 düşük çıkmış. .hic halsizlik olmuyomu sende dedi..bu hamileliginde dedigim hic biseyi yapmiosun dedi..utandım zaten hic bisey soramadan çıktım..
Bu kan hapı dediğiniz demir hapı mı kızlar ya?

kızlar dr bana balık yagı vermıstı eczacıma verdım receteyı solgar omega 3 getırtmıs ya bu balık yagı ıle aynı sey mı yoksa uzerınde balık yagımı yazmalı? sızınkıler nasıl?

Selam kizlar biz geldik. Hersey yolunda ikiside 1250 gr olmus cok sukur. Bende 75 olmusum :) bana da masallah. Kafalar asagida dedi en gec trmmuz 10 dogumum 10unu bulmaz hatta dedi. Haziranda bi iki hafta calisirim diyordum hayir dedi riske giremem calisabilir raporu veremem dedi haftaya dogum iznine ayriliyorum yani 30 hafta bitince. Erken oldu benim icin. Hayirlisi bakalim
Şükür , maşallah .. Çalışacak daha uzuuun yıllar var , tadını çıkar evde olmanın ... Sağlıkla doğsunlar inşallah

marpesa marpesa kan hapini nasil atlamis dr..benim dr a göre olmazsa olmaz..bebek kandan beslenio azalarsa nasil beslencek..bak haftası da öne gelmiş 2 hafta önde gidiodu dedi..oglumuda bu dr yaptigi icin beni taniyo..baya saydirdi..bide öğretmen sin..ilaçların önemini sana dami anlatiim falan dedio_Okan manezyum kalsiyum kesinlikle dio..ayri olarak bu sefer bide vitamin verdi sanirim.b12 düşük çıkmış. .hic halsizlik olmuyomu sende dedi..bu hamileliginde dedigim hic biseyi yapmiosun dedi..utandım zaten hic bisey soramadan çıktım..
Kan tahlilini ilk baslarda yapmisti bi sorun yoktu hatta ozamn tsh sorunu vardi onuda kontrol altina almistik sonrasinda ikili test esnasinda faln kan tahlili yapildi birdaha yapmadik.muhtemelen haftaya seker yuklemesiyle birlikte kan tahlilide isticek.ben suan magnezyum decavit demir hapi ve balik yagi iciyorum

Kontrolleri iyi çıkanlar hepinizin gözü aydın. Bebişlerinizi gördünüz. Yarın 9 da benim randevum var bebeğim ne alemde merak ediyorum. Şeker yüklemesi de yapılacak yüksek çıkacak diye çok korkuyorum. İştahım açıldı epey kilo aldım. Hamile kalmadan önce 93cm olan kalça ölçüm bugün itibariyle 101 cm olmuş eşim dalga geçiyodu önün arkan ayrı tarafa büyüyo deyince ölçeyim dedim. Sonra da dudaklarımı büzüp benimle alay etme aynada bu halimi görmek yeterince üzüyo deyip duygu sömürüsü yaptım daha ses yok :D

Kontrolleri iyi çıkanlar hepinizin gözü aydın. Bebişlerinizi gördünüz. Yarın 9 da benim randevum var bebeğim ne alemde merak ediyorum. Şeker yüklemesi de yapılacak yüksek çıkacak diye çok korkuyorum. İştahım açıldı epey kilo aldım. Hamile kalmadan önce 93cm olan kalça ölçüm bugün itibariyle 101 cm olmuş eşim dalga geçiyodu önün arkan ayrı tarafa büyüyo deyince ölçeyim dedim. Sonra da dudaklarımı büzüp benimle alay etme aynada bu halimi görmek yeterince üzüyo deyip duygu sömürüsü yaptım daha ses yok :KK70:

Valla butun deformasyonu biz yasiyoruz bir de dalga geciyorlar..Seker icin stres yapma, stres yukseltiyormus.
ben de aksam yemeginden sonra tartildim, 2 kg almis gorunuyorum. 23 tatilinde de 2 kg almis gibiydim 3 gun icinde yarim kg aldigim cikmisti ortaya. Yine ona guveniyorum:KK70:

Is yerimde bi hamile kiz cagiz daha var.. ben 59 kilo hamile kaldim hatun 46 kilo.. aramizda 5 hafta var.. ilk 3 ay o hic kilo almadi.. sonra bulantilari gecip kendine gelince kilolar da gelmeye basladi.. ve ben sevgili arkadasimi hep destekledim, zayifsi zaten, almalisin, yürü be kim tutar seni diyerekten.. (kıskançlığımdan mı? Ay ne munasebet :D ) 4 haftada 6 kilo almış, doktoru cok fena paralamis.. toplamda 10 kilo olmus aldığı.. doktordan bi gelisi vardi ki dokunsan aglayacak.. cok fena vicdan azabi cekiyorum.. :( yemesi yönünde cok destek oldum.. Ama cok zayifti.. yavrucaga yazikti, oyle değil mi??

Is yerimde bi hamile kiz cagiz daha var.. ben 59 kilo hamile kaldim hatun 46 kilo.. aramizda 5 hafta var.. ilk 3 ay o hic kilo almadi.. sonra bulantilari gecip kendine gelince kilolar da gelmeye basladi.. ve ben sevgili arkadasimi hep destekledim, zayifsi zaten, almalisin, yürü be kim tutar seni diyerekten.. (kıskançlığımdan mı? Ay ne munasebet :KK70: ) 4 haftada 6 kilo almış, doktoru cok fena paralamis.. toplamda 10 kilo olmus aldığı.. doktordan bi gelisi vardi ki dokunsan aglayacak.. cok fena vicdan azabi cekiyorum.. :KK43: yemesi yönünde cok destek oldum.. Ama cok zayifti.. yavrucaga yazikti, oyle değil mi??
O arkadasini kendime benzettim :) bende 46 kiloyla hamile kaldim ama ilk uc ayda bi kilo falan almisimdir heralde tam hatirlayamiyorum.normalde de yiyip kilo alamayan biriydim hamileligimde ole olur diye dusunmustum etrafimdakilerde zayifsin zaten istedigini ye diye destek oldular bana :) suan 54 kilo oldum.haftaya cuma gidicem doktora ozamana kadarda bi iki kilo alsam 27 haftada 10 kilo almis olurum bende doktor ne der cok mu der bilmiyorum

O arkadasini kendime benzettim :) bende 46 kiloyla hamile kaldim ama ilk uc ayda bi kilo falan almisimdir heralde tam hatirlayamiyorum.normalde de yiyip kilo alamayan biriydim hamileligimde ole olur diye dusunmustum etrafimdakilerde zayifsin zaten istedigini ye diye destek oldular bana :) suan 54 kilo oldum.haftaya cuma gidicem doktora ozamana kadarda bi iki kilo alsam 27 haftada 10 kilo almis olurum bende doktor ne der cok mu der bilmiyorum
Ay canim yaa.. aramizda 20 kilo var inanilir gibi degil.. inşallah 80 kiloya cikmam diye dua etmeye basladim ben.. gerci artik midemi iyice sıkıştırıyor bebek.. cok yedigim zaman nefes alamiyorum.. 15 kilo oldu toplamda aldigim.. siz yine iyisiniz.. Resmen yarım dunya gibiyim.. pek bi heybetli..

Back
X