Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol cnm, ikizlerde zaten 36 37.haftada alıyorlar en fazla, zaten iki tane olduğu için, kiloları da belli bi seviyeye gelince kendileri durmuyorlar içerde gelmek istiyorlar :) daha da uzatıp riske girmek istmiyorlar , benim bi akrabam normal hamile kaldı ikizlere 34-35 .haftada mı ne doğum yaptı, ikizlerde doğum belirtileri erken başlıyor yaniGözün aydın. Neden o kadar erken almak istiyorlar? Nerdeyse 1 ay önce gibi?
Isilik olabilir sicaktan..Kizlar sorum olucak yaa gobegimde boyle cok minik kirmizi seyler cikti 3 5 tane cokda kasiniyo sivilce gibi degilde daha kucuk hani alerji oldugnda cikar ya kirmizi nokta gibi minicik oyle;bisey varmi boyle bisey yasayan
gözünaydın canım atlattın sende şeker yüklemesini bende haftaya yaptırcam bakalım.bebeğinin kilosunu falan söledi mi?Selam kızlar bugün kontrolüm vardı 50lik şeker testi yapıldı. Az önce sonuçlar çıktı Allahıma şükürler olsun iyiymiş. Açlık 79 tokluk 109. Bebeğin gelişimi de iyi dedi doktor kan değerim düşmüş demir hapını günde 2 ye çıkar dedi bazı günler. Sanırım son zamanlarda çayı abarttım ondan oldu. Pekmez falan takviye eder yükseltirim artık. İçtiğim şeker ilacını paylaştım tadı aynı ağız gargara suyu gibiydi zorla içtim.Eki Görüntüle 1535007
Gunaydin..
tam da takviminde yazdigi gibi, sabah bi hapsurdum, kaburgam kırıldı sandim.. ah o nasil bir acı.. gece nefes alamadim, uyuyamadim.. ay perisan etti beni kuzum.. ama suc bende.. ya hamilelik supermis, pek sevdim diye diye nazar ettim kendime..
Daha 1.5 kiloyken boyleler, 3 kiloya cikinca ne olacak acaba..ayy o göğüs agrisini bana sor cnm arada artik neresini sokuyorsa cok canimin acitiyo gece hic uyuyamadim
Ay o ne makbul doktormus.. 30. Haftada toplam 14 kilo aldim diye benimki bana etmedigini birakmadi..Boyunu ölçemedim dedi ama kilosu 800 gr dedi. Şimdilik herşey yolunda çok tatlı yiyordum şekerim yüksek çıkacak sanıyordum demekki gerçekten de tatlıyla alakalı değilmiş. Doktordan sonra biraz gezeyim dedim ayaklarim şişti evde bile ayakta duramıyorum. Bu ay 3 kg aldım doktor iyi kontrollü gidiyosun dedi bu gidişle doğuma kadar en az 10 kilo daha alırım bunun neresi kontrollü anlamadım![]()
Gözün aydın canım çok güzel çıkmış şeker sonuçların kan değerlerinde yükselir inşallahSelam kızlar bugün kontrolüm vardı 50lik şeker testi yapıldı. Az önce sonuçlar çıktı Allahıma şükürler olsun iyiymiş. Açlık 79 tokluk 109. Bebeğin gelişimi de iyi dedi doktor kan değerim düşmüş demir hapını günde 2 ye çıkar dedi bazı günler. Sanırım son zamanlarda çayı abarttım ondan oldu. Pekmez falan takviye eder yükseltirim artık. İçtiğim şeker ilacını paylaştım tadı aynı ağız gargara suyu gibiydi zorla içtim.Eki Görüntüle 1535007