- 20 Kasım 2014
- 1.593
- 1.963
- 208
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah o günlerde gelir. Benim ilk zamanlar sadece sırt üstü yatınca 2 dk hissediyordum. Şimdi coştu maşallah bazen zıplatıyo yerimden bazende uslu uslu kımıldanıyo.gunaydin bayanlar :) gunde bi iki kere pit pitlari hisseden bn de diyrmki su gumbur gumbur tekme hissedecegim gunler gelse ya artik
benim haftam senden geri olduğu için muhtemelen daha az kalkıyorum daha ama hamile arkadaşlarım bu tuvalet sorununu söylüyolardı.bende günde 1 en fazla 1.5 lt su içiyorum. gece 12-1 gibi uyuyorum sabah 8.30da kalkıyorum.Selam kızlar,
Geceleri kaç kez tuvalete kalkıyorsunuz? Ben günde en fazla 1 tl su içebildiğim halde 8-9 kez kalkıyorum. Çok değil mi ya? Resmen 2 saatte bir süt vermek için kalkmanın provası gibi. Oramda buramda yastıklar kalkmak da çok zor. Tabii sabah 6 ya kadar falan uyku denen birşey yok. 35. haftalardadan sonra nasıl olacak şimdiden böyleyse, yandık valla.
ben 2,5 lt içiyorumdur gündüz, ama o halde bile günde 3-4 kere gidiyorsan gece bir kere falan kalkıyorum ki her gece değil o da, yatmadan önce çok su içersem kalkıyorum,Selam kızlar,
Geceleri kaç kez tuvalete kalkıyorsunuz? Ben günde en fazla 1 tl su içebildiğim halde 8-9 kez kalkıyorum. Çok değil mi ya? Resmen 2 saatte bir süt vermek için kalkmanın provası gibi. Oramda buramda yastıklar kalkmak da çok zor. Tabii sabah 6 ya kadar falan uyku denen birşey yok. 35. haftalardadan sonra nasıl olacak şimdiden böyleyse, yandık valla.
Ben gece yattiktan sonra da su icmeye devam ediyorum 3,4 defa kalkiyorum. Yalniz bir şeyi kesfettim gobegimi elimle yukari dogru kaldirdigimda cişim geciyo.. bebek baskisi iste.. kalcamin altina ince bi yastik mesaneyi rahatlatiyo. Bi dene istersen..Selam kızlar,
Heryerim yastık şekerim ya:) Herşeyi denedim. Hayır tuvalette de çıkan birşey olsa. Bir damla ama sanırsın 2 saattir tutuyorum.Ben gece yattiktan sonra da su icmeye devam ediyorum 3,4 defa kalkiyorum. Yalniz bir şeyi kesfettim gobegimi elimle yukari dogru kaldirdigimda cişim geciyo.. bebek baskisi iste.. kalcamin altina ince bi yastik mesaneyi rahatlatiyo. Bi dene istersen..
Yok canım zorladım olmuyor. Yapamıyorum. Bu konuda bariştım kendimle. Eskiden haftada 1-2 bardak içerdim ben taş çatlasın. O Yüzden 1 litre mucize bana. Ben böyle kabul ettim kendimi. Vücut istese içerdim. Süt verme kısmına gelince düşünürüz. Zaten sıcakta emzirirken kendiliğimden isterim diye düşünüyorum.ben 2,5 lt içiyorumdur gündüz, ama o halde bile günde 3-4 kere gidiyorsan gece bir kere falan kalkıyorum ki her gece değil o da, yatmadan önce çok su içersem kalkıyorum,
ama suyu az içiyorsun zorla bende 2 litreye falan,
en iyi süt yapıcı şey sudur biliyorsun,
ben iki doz aşımı da oldum.ilk dozu olduğumda vurulduğum gün ve ertesi gün ağrıdı.ikinci doz da az bi ağrı oldu geçti.ama hemşire iki üç gün ağrı olabilir demişti.endişe etmeselam arkadaşlar dün tetanoz aşısını yaptrdım ve kolum cok ağrıyo geceden beri çok fenayım nasıl gececek ne kadar sürecek bu böle![]()
yoktur canım telaş yapma.bebekler hareket eder arada öle yapıp korkutuyolar bizi ama aşıyla ilgili değildir.Dediğin gibi hamilelerin çoğu yaptırıyo bu aşıyıdün aşıyı oldum ağrıyı gectım bebeklerın hareketını hissedemedım bugün hiç bi zararı yoktur dımı aşının herkes yaptırıyo ama insan koruyo inş bişey yoktur endişelendırıyo insanı..
buz koy cnm asi yaptrdgn yerin uzerine bnm dr oyle demistidün aşıyı oldum ağrıyı gectım bebeklerın hareketını hissedemedım bugün hiç bi zararı yoktur dımı aşının herkes yaptırıyo ama insan koruyo inş bişey yoktur endişelendırıyo insanı..