- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gec geldigini diyende bendimGünaydın ve iyi pazarlar kızlar..
talkative_844 akşam ben de buldum sonradan ama almadım henüz. buradan biri unnado'nun siparişleri çok geç geliyor demişti sanki. kadının kendi sitesinden mi alsak?
ayrıca ebebek magazalarında satılan deterjanlarda yazılan içerikle (paraben vs içermemesi) moms green aynı. internetten inceledim hepsini. ben direkt magazaya gidip alabilirim çünkü kargo beklemek istemiyorum.
Canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıklı doğar büyür. Erken diye doğacak diye üzülme Rabbim bu mübarek ayların hürmetine yavrunu sağlıkla sana bağışlasın.
gulsennnn camm dualarım seninle biz birçok şey atlattik biliyosun bunu da atlatacagiz Rabbimin izni ile sakin stres yapma hersey yoluna girecek inşallah furkan melik imizi üzme annesi onun sana ihtiyacı var masllah uzun boylu olcak bebisimiz kilo suna da takma kafanı herkes 4 kilo bebrk doğurmuyor sonuçta 2 buçuk ta doğuran var tek sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil canm
![]()
Ay bak bu da şans.. eşin seni anliyormus, ne güzel.. biz de aksam spoecu krampi ve hamile krampi arasında ki farkla ilgili sıkı bi tartisma yaptik.. gerildik yattik.. jala yataktayim.. tribe devam etsem mi sallasam mi diye düşünüyorumSağolun kızlar Allah razi olsun sizlerden beni esimden sonra siz anliyorsunuz. Yarın bakalım ne diyecek peritanolog dualarinizla inşallah güzel haberlerle gelirim. Öpüyorum sizleri
Ay bak bu da şans.. eşin seni anliyormus, ne güzel.. biz de aksam spoecu krampi ve hamile krampi arasında ki farkla ilgili sıkı bi tartisma yaptik.. gerildik yattik.. jala yataktayim.. tribe devam etsem mi sallasam mi diye düşünüyorum
Iyi beslen tatlim. Gereksiz kalori alma ama tika basa besleyici şeylerden ye.. doguma kadar tosun olur o.. cok guzel gunler bizi bekliyor..
İnşallah canım valla yiyiyorum ama suyunun azligindan haftasında olmasi gereken kiloya ulaşamıyormus çok üzülüyorum dr bu haftada 1100-1200gr olmalı dedi. Bakalim yarın gidince bizim zkamil nediyecek teşekkür ederim canım
gec geldigini diyende bendim15de falan gelio.sitesi daha erken gönderebilir..nedense çok guvendim ya bi bakayim deniyim..ama bulamadigim zamanlarda sabun tozu kullanirim..
kilo konusunda su an 70 kg im..oglumu 68le doğurdum düşün. ..daha 3 ay var neler olcek acep
herkese iyi pazarlar bu arada![]()
Mutlu pazarlar kızlar. Ben burda yazan gebelik boy ve kilosuna çok takmıyorum sonuçta herkesinki aynı değil burda ortalama değeri yazılıyor. Benimki burdakine göre biraz geriden geliyor ona rağmen doktorum herşey çok iyi hatta son haftalarda kilosu fazla olursa sezeryan diyo normal yapmak için minyatür bişey mi olması lazım anlamadım ki. Görümcemde benim gibi kısa boylu iki kızınıda 38. Haftada normal doğumla yaptı. Ama kadın 38 kg hamile kaldı bi görseniz çöp gibi doğuma giderken kilosu 47-48 falandı , ben 53 kg hamile kaldımgerçi kendime de haksızlık etmim tedavi sürecinde 5 kilo aldım.
ney, 38 mi??? Bendan 20 kilo fazlayla hamile kaldim, ustune de bi 14 kilo oladim.. şu durumda onun 2 kati doguma giderim artik.. hala normal doğum yapcam inadindayim tabii ruzgar cok da tosun olmazsa..Mutlu pazarlar kızlar. Ben burda yazan gebelik boy ve kilosuna çok takmıyorum sonuçta herkesinki aynı değil burda ortalama değeri yazılıyor. Benimki burdakine göre biraz geriden geliyor ona rağmen doktorum herşey çok iyi hatta son haftalarda kilosu fazla olursa sezeryan diyo normal yapmak için minyatür bişey mi olması lazım anlamadım ki. Görümcemde benim gibi kısa boylu iki kızınıda 38. Haftada normal doğumla yaptı. Ama kadın 38 kg hamile kaldı bi görseniz çöp gibi doğuma giderken kilosu 47-48 falandı , ben 53 kg hamile kaldımgerçi kendime de haksızlık etmim tedavi sürecinde 5 kilo aldım.
Üzme kendini canım. Bir arkadaşımın bundan 12 sene önce 24 haftada oldu bebeği. Düşün şuan teknoloji nasıl ilerde. Şuan kız milli sporcu, dana gibi maşallah:)Sagolun kızlar Allah razi olsun sizden başka bir doktora gideceğim dedim ya oda muayenehanesinde değilmiş ptesi gelin dedi zkamil bana suyumun azoldugunu ve perinatologa gitmem için randevu almamı söylemişti ptesiye aldım randevuyu 14:10da lütfen dualariniza beni de katın inşallah güzel haberlerle gelirim. Suyumun az olmasi ve karin cevresi 25hafta oldugu icin riskli dedi @tralleria. size çok teşekkür ederim hepinize destekleriniz için bin kere Allah razi olsun sizlerden
Normal canım, hepimiz bu tarz Şeyler yaşıyoruz. Dinlenmek lazım artık bol bol.Kızlar dün yemeğe misafirim geldi yemek hazırla bütün gece onlarla otur derken akşam sağ göğsümün altına değişik bir ağrı girdi nefes almamı bile engelliyor.. Yatarken sağa sola dönemiyordumm.. Bugün bütün gün yattım çok az hafifledi.. Bu tarz ağrı yaşayan duyan var mı ?
Kesinlikle katılıyorum.. hukumet gibi kadin dedikleri iste biziz..Yatak konusuna nihayet karar verdim park yatak alıcam 3 yaşına gelince oda yaparım eşimin de aklına yattı evde istediğin yere taşı. Yerinde inceleyip alıcaz ama bi site gördüm şimdilik en bol çeşit orda var gibi. En azından kafamda genel özelliklerini belirlerim.
Görümcem doğumda aldı kiloları verdi azcık bi göbeği kalmış geçmiş karşıma yakınıyo aynaya bakıyorum hamile olmadığım halde benim göbek ondan ilerde gidiyodu. O kadar zayıflık da iyi değil kadın dediğin azıcık ele gelmeli![]()
oglumda 60la başladım 68 le bitirdim..yani hic kilo almamisim..bunda tedavi donemi biraz kilo aldim..65le başladım bulantilar vs. 70 olmuşum. .yani 5kg aldimKafamdaki tum sorularin cevabi da sendeymis :)
70 kg oldum demissin, kac kilo ile hamile kalmistin? Sanirim toplamda 9-12 kg alma idealimiz suya dusuyor![]()
Canım özel bölgen için mi gittin? Ben de ağda yaptırıyorum inş doğuma kadar da rahatça yaptırırız da rahat ederiz.Kuafor isini hallettim artik 1 ay rahatim![]()