• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kesinlikle katılıyorum.. hukumet gibi kadin dedikleri iste biziz..
86umut86 86umut86 tatlim bende de var aynisindan.. bundan sonra da hep olacak sanirim..
kizlar bu agriyi kuzene sordum, bu kas ağrıları icin surulen ilaclar var ya.. onlar ise yarar dedi.. dun gece denedim gerçekten fark etti.. kaburgasinda agrinolanlar deneyebilir.
Çok zor çok canı acıtıyor nefes bile alamadım gece uyuyamadım.. Krem bildiğin var mı isim olarak

Çok zor çok canı acıtıyor nefes bile alamadım gece uyuyamadım.. Krem bildiğin var mı isim olarak
Ben de gecen yazmistim ya.. bi hapsurdum felegim şaştı diye.. bebeler artik kaburgaya calismaya basladi hepimizde anlasilan.. evde reparil-gel N diye bi krem vadi valla onu sürdüm.

10 gün istirahatten sonra pek zor geldi bugün calismak ama yaa neyse 2 hafta sonra izne çıkıyoruz kismetse dr evde olsan daha iyi zorlama kendini dedi kismet bakalim

günaydın kızlar. haftasonu girememiştim üşenmedim 10 sayfanın hepsini okudum.

Öncelikle gulsennnn gulsennnn cim hiç moralini bozma. biz neler atlattık bugünlere gelene kadar. Allah yardım edecektir. Doktorum 34. haftadan itibaren doğanların küveze bile girmediğini söyledi. bebişin işini bilir, ne zaman geleceğini kendisine bırak, o en doğru seçimi yapacaktır annesi. bol bol konuş onunla... bugün iyi haberlerini bekliyoruz.

Biz de cumartesi günü bebiş odasının mobilyalarını bekledik. teslimat için 09.00-19.00 aralığını verdiler sağolsunlar. 19.30 da geldiler. çıldırmak üzerydik artık. dışarda arkadaşlar bekliyo. 1,5 saat de montajı sürüyomuş. telefondan kimseye de ulaşamıyosun falan. nese bunlar lütfedip geldiler ama dediler ki karyola yok. nedenini kimse bilmiyor, sonra gelecekmiş. gelenlerle bir güzel tartışıp gönderdik. montaj da yaptırmadık, karyolayı da iki gün içinde getirin hepsini bir montaj yapın dedik. İnsanı hasta ederler valla yaa.

opera opera cım kuaför konusunu benim de halletmem lazım da bizimki son aylarda korkup yapmıyomuş. geçen sfeer maksimum bi kere daha yaparım sonra yapmam dedi:KK57: başka güvenilir bi yer bulucam artık. bebebk kıyafetleri için deterjanı da momsgreenden sipariş verdim, ertesi gün geldi. daha denemedim. ama tamamen bitkisel içerikli olduğu yazıyo. patates, hindistan cevizi falan vardı içinde:)

özel hayatı da 1 mayıs tatilinden sora rafa kaldırdık biz de amca çocuğuna bağladık. bakalım hayırlısı.. bu saatten sora hepten zor sağdan sola dönerken bile zorlanıyoruz.. off çok uzun yazmışım kusura bakmayın:p

günaydın kızlar. haftasonu girememiştim üşenmedim 10 sayfanın hepsini okudum.

Öncelikle gulsennnn gulsennnn cim hiç moralini bozma. biz neler atlattık bugünlere gelene kadar. Allah yardım edecektir. Doktorum 34. haftadan itibaren doğanların küveze bile girmediğini söyledi. bebişin işini bilir, ne zaman geleceğini kendisine bırak, o en doğru seçimi yapacaktır annesi. bol bol konuş onunla... bugün iyi haberlerini bekliyoruz.

Biz de cumartesi günü bebiş odasının mobilyalarını bekledik. teslimat için 09.00-19.00 aralığını verdiler sağolsunlar. 19.30 da geldiler. çıldırmak üzerydik artık. dışarda arkadaşlar bekliyo. 1,5 saat de montajı sürüyomuş. telefondan kimseye de ulaşamıyosun falan. nese bunlar lütfedip geldiler ama dediler ki karyola yok. nedenini kimse bilmiyor, sonra gelecekmiş. gelenlerle bir güzel tartışıp gönderdik. montaj da yaptırmadık, karyolayı da iki gün içinde getirin hepsini bir montaj yapın dedik. İnsanı hasta ederler valla yaa.

opera opera cım kuaför konusunu benim de halletmem lazım da bizimki son aylarda korkup yapmıyomuş. geçen sfeer maksimum bi kere daha yaparım sonra yapmam dedi:KK57: başka güvenilir bi yer bulucam artık. bebebk kıyafetleri için deterjanı da momsgreenden sipariş verdim, ertesi gün geldi. daha denemedim. ama tamamen bitkisel içerikli olduğu yazıyo. patates, hindistan cevizi falan vardı içinde:)

özel hayatı da 1 mayıs tatilinden sora rafa kaldırdık biz de amca çocuğuna bağladık. bakalım hayırlısı.. bu saatten sora hepten zor sağdan sola dönerken bile zorlanıyoruz.. off çok uzun yazmışım kusura bakmayın:p

senin kuaför de benim saç kesimi için gittiğim kuaför gibi.. adam tutturdu ben hamileyken saç kesmem diye neyse ki, kesim değil kırık alma işlemi yaptıgına kendini inandırıp düzeltti saçlarımı :KK70:
bebek odasını nereden ve ne kadara almıştınız? ben de dolap bakıcam ama o arada denk gelirse oda da alabilirim.
özel hayat konusunda 1 mayıs dediğin nedir yaa?? biz kasım ayında kontağı kapattık diyoruz. ana bacı kardaş sarmalındayız :KK45:

senin kuaför de benim saç kesimi için gittiğim kuaför gibi.. adam tutturdu ben hamileyken saç kesmem diye neyse ki, kesim değil kırık alma işlemi yaptıgına kendini inandırıp düzeltti saçlarımı :KK70:
bebek odasını nereden ve ne kadara almıştınız? ben de dolap bakıcam ama o arada denk gelirse oda da alabilirim.
özel hayat konusunda 1 mayıs dediğin nedir yaa?? biz kasım ayında kontağı kapattık diyoruz. ana bacı kardaş sarmalındayız :KK45:

siz tükkanı erken kapamışsınız şekerim. ben o kadar dayanamazdım:KK48: mobilyayı newjoydan aldık. 3500 tl toplamda büyüyen karyola, 3 kapılı dolap, şifonyer, uyku seti, avize, raf hepsi dahil. aslında şirin bir oda lakin montajı allaha emanet

Günaydınn
gypsy84 gypsy84 hayırlı olsun bebek odanız karyolasıda iki gün içinde sorunsuz gelir inşallah
gulsennnn gulsennnn güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah
opera opera ağda gibisi yok valla ya benim sürekli yaptırdığım bi yer vardı ilk 4 ay korktum ama jiletle yaptım şmdi ayda bi kere gidiyorum.geçen sefer 5 haftaydı gittiğimde.normalde bende polikistik vardı çok çabuk çıkıyodu şimdi ilaç kullanmayınca kıllarda daha geç çıkıyo çok süper bişey :)
özel hayat bizdede transferden itibaren yok yani aralık ayından beri

Günaydınn
gypsy84 gypsy84 hayırlı olsun bebek odanız karyolasıda iki gün içinde sorunsuz gelir inşallah
gulsennnn gulsennnn güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah
opera opera ağda gibisi yok valla ya benim sürekli yaptırdığım bi yer vardı ilk 4 ay korktum ama jiletle yaptım şmdi ayda bi kere gidiyorum.geçen sefer 5 haftaydı gittiğimde.normalde bende polikistik vardı çok çabuk çıkıyodu şimdi ilaç kullanmayınca kıllarda daha geç çıkıyo çok süper bişey :)
özel hayat bizdede transferden itibaren yok yani aralık ayından beri

ben ilk aylar kendim almaya devam ettim valla hiç korkmadım. zaten az benimkiler, 5 dakkada hallediyordum. bir de doğum sonrası için de ağda iyi olur uzun süre idare eder.
özel hayat konusunda da çoğunluk jübileyi transfer öncesi yapmış, şanslı azınlık ise göbüşlerden makus talihlerine yenilecek yakında :KK70:

opera opera gypsy84 gypsy84 marpesa marpesa
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar ve diger arkadaşlarım saat 14:10da randevu hastaneden cikar çıkmaz bahçede bankta oturup yazıcam güzel dualariniz için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum. inşallah güzel haberlerle döneceğim

günaydın kızlar,
bizde sezonu kasım ayında kapatanlardanız :110:
ağda işine gelince yıllardır aynı kişiye yaptırıyorum, kendim yapamıyorum malesef, doğumdan önce de bi posta gidicem ,
kollarıma kadar aldırıyorum, zaten doğum öncesi de iyice her yeri temizleriz demişti, nasıl olsa kıllar azaldı hamileyken,
hijyen olduktan sonra ağdanın zararı olcağını düşünmüyorum,
hafta sonu e bebeğin yakacıktaki yerine gittim, biberon emzik emzirme sütyeni göğüs ucu kremi, yan yatış yastığı vs vs zarurui ihtiyaçları aldık, nuk un biberonuyla emziğini aldık, biberon 24 tl emzik 10 tl falandı,
ikiz arabası da kendi markalarının vardı 550 tl ye, kullanımı kolay çok hafifti, biri hediye alacak bize o modeli aldırmaya karar verdik.

Erkek bebek bekleyenler, sünneti hemen yaptırmayı düşünüyor musunuz?

Ben düşünüyorum canım :) idrar yolu enfeksiyonu vs gibi bir çok hastalıktan korumasının yanı sıra yeni doğanda iyileşme çok hızlı oluyor enfeksiyon riskide çok azalıyormuş ve tabi çocuğun ilerde yaşayacağı travmada önleniyor. Fakat dün bi yazı okudum 7. günden sonra yaptırın diyordu daha doktorumla konuşmadım gerçi

Guzel haftalar herkese dun bi disari cikalm dedik besik bakalim yok anam 10 dk dolastim pert oldum artik kendime sokaga cikma yasagi ilan ettim ben ki gez gez yorulmak bilmezdim hey gidi hey besik konusunda hala kararsisiz yaa galiba esim begendigimiz modeli mobilyaciya yaptiricak ozel hazirlari begenmiyo saglam olsun diyo nebilim yaa cok kucuk yaptirmayalm diyoruz 70×130 olsun ama 2 besik yatak odama sigmiyo odalarinida hazirlicam dolap sifinyer falan hemen de ayirmak istemiyorm ama aramizdaki ikiz anneleri siz neyapmayi dusunuyosunuz

Gece ruyamda wc ye gidiyorum, ikiniyorum ikiniyorum bi bakiyorum bebegin kafasi.. boyle siyah sacli.. ( ki ben sacsiz bi bebe bekliyorum) sonra sıkıyorum, geri iceri giriyor.. hic sancim yok, bi yandan diyorum oh ne guzel acisiz dogurcam, bi yandan doktora yetismeye calisiyorum.. canta hazir degil, bi corap alsam yeter diyorum..
kan ter icinde uyandim.. cok fena.. ama acisiz dogum harikaydi..

Gece ruyamda wc ye gidiyorum, ikiniyorum ikiniyorum bi bakiyorum bebegin kafasi.. boyle siyah sacli.. ( ki ben sacsiz bi bebe bekliyorum) sonra sıkıyorum, geri iceri giriyor.. hic sancim yok, bi yandan diyorum oh ne guzel acisiz dogurcam, bi yandan doktora yetismeye calisiyorum.. canta hazir degil, bi corap alsam yeter diyorum..
kan ter icinde uyandim.. cok fena.. ama acisiz dogum harikaydi..
rüyandaki gibi acısız normal doğum yapabilirsin inşallah :) bu ara bu tarz rüyalar daha sık görmeye başlıcaz sanırsam,bende sık sık doğumla ilgili bebekle ilgili enteresan şeyler görüyorum

ben de cabuk yoruluyorum, karnım gerilip kaskatı oluyor. evde de yatmıyorum hiç sürekli ya çalışma masasında ya ayaktayım ama kasılmalar başlayınca korkup uzanıyorum 5 dakika. o yüzden de dışarı çıkmaya korkar oldum :(

daha rüya olayına giremedim ben, rüyamda hamile geceliği almaya çalıştıgımı ama ben alana kadar dükkanların kapandıgını gördüm sadece. ama kabuslar, bebekle ilgili korkunç şeylerin rüyada görülmesi normalmiş bu dönemde.

bir de ben 5 günde sadece 1 coraspin içtim, yatmaya yakın iç demişti doktor, hep unutuyorum ya.
sizler kullanmaya devam ediyorsunuz di mi?

ben de cabuk yoruluyorum, karnım gerilip kaskatı oluyor. evde de yatmıyorum hiç sürekli ya çalışma masasında ya ayaktayım ama kasılmalar başlayınca korkup uzanıyorum 5 dakika. o yüzden de dışarı çıkmaya korkar oldum :KK43:

daha rüya olayına giremedim ben, rüyamda hamile geceliği almaya çalıştıgımı ama ben alana kadar dükkanların kapandıgını gördüm sadece. ama kabuslar, bebekle ilgili korkunç şeylerin rüyada görülmesi normalmiş bu dönemde.

bir de ben 5 günde sadece 1 coraspin içtim, yatmaya yakın iç demişti doktor, hep unutuyorum ya.
sizler kullanmaya devam ediyorsunuz di mi?
Coraspini ben birakali cok oldu. Doktora dedim ben unutuyorum diye, birakmis sayilirsin icme madem dedi.. 15. Hafta miydi neydi..

Guzel haftalar herkese dun bi disari cikalm dedik besik bakalim yok anam 10 dk dolastim pert oldum artik kendime sokaga cikma yasagi ilan ettim ben ki gez gez yorulmak bilmezdim hey gidi hey besik konusunda hala kararsisiz yaa galiba esim begendigimiz modeli mobilyaciya yaptiricak ozel hazirlari begenmiyo saglam olsun diyo nebilim yaa cok kucuk yaptirmayalm diyoruz 70×130 olsun ama 2 besik yatak odama sigmiyo odalarinida hazirlicam dolap sifinyer falan hemen de ayirmak istemiyorm ama aramizdaki ikiz anneleri siz neyapmayi dusunuyosunuz
cnm ben ilk etapta masraflı olmasın dedim, 600 tl ye dolap aldım 3 kapılı, şifonyer 200 tl,
ikeanın karyolaları varya 60-120 ölçülerinde, eltimde vardı birini ondan aldım diğeri de hediye geldi bize, ilk önce onları kullanıcam, çünkü 3 yaşından sonra falan daha iyilerini alırım daha dayanıklı daha uzun süre kullanacakları bi oda yaptırırım diye düşündüm, yatak odama iki beşik sığmaz benimde,
ablamda park yatak var olmazsa onu alırım yatak odasına , ikisi aynı anda uyursa yatırırısın, ya da birini yatağa diğeri beşiğe, yada biri yatak odasında diğeri kendi odasında vs vs :KK76:
başımıza ne gelceğini de bilmediğimiz için şuan kestiremiyorum bişileri, ama yanımdan hemen ayıramam biri sussa biri ağlayacak, sürekli emzirme modunda olacağız zaten, artık allah büyük bakalım nasıl olcak, hemen ayırma gibi bişey zaten biz yapamayız, artık onların uyku ve emme düzenine göre hareket edeceğiz, şimdilik uyguna kaç sende bence, daha sonra düzene girince 2-3sene sonra bakarsın artık

yaa bu oda konusu benımde cok kafamı kurcalıyor hala karar veremedım ama sımdılık bı tane park yatak alıp ıkısını bır yatırmayı dusunuyorum aslında odaları buyuk ıkı tane buyuyen beşik bir tane 3 kapılı dolap birde şifonyer alıcam odalarına 6 7 aylıkken de odalarına gecerız artık mobılyayıda newjoydan almayı düşünüyorum..

Back
X