günaydın kızlar. haftasonu girememiştim üşenmedim 10 sayfanın hepsini okudum.
Öncelikle
gulsennnn
cim hiç moralini bozma. biz neler atlattık bugünlere gelene kadar. Allah yardım edecektir. Doktorum 34. haftadan itibaren doğanların küveze bile girmediğini söyledi. bebişin işini bilir, ne zaman geleceğini kendisine bırak, o en doğru seçimi yapacaktır annesi. bol bol konuş onunla... bugün iyi haberlerini bekliyoruz.
Biz de cumartesi günü bebiş odasının mobilyalarını bekledik. teslimat için 09.00-19.00 aralığını verdiler sağolsunlar. 19.30 da geldiler. çıldırmak üzerydik artık. dışarda arkadaşlar bekliyo. 1,5 saat de montajı sürüyomuş. telefondan kimseye de ulaşamıyosun falan. nese bunlar lütfedip geldiler ama dediler ki karyola yok. nedenini kimse bilmiyor, sonra gelecekmiş. gelenlerle bir güzel tartışıp gönderdik. montaj da yaptırmadık, karyolayı da iki gün içinde getirin hepsini bir montaj yapın dedik. İnsanı hasta ederler valla yaa.
opera
cım kuaför konusunu benim de halletmem lazım da bizimki son aylarda korkup yapmıyomuş. geçen sfeer maksimum bi kere daha yaparım sonra yapmam dedi

başka güvenilir bi yer bulucam artık. bebebk kıyafetleri için deterjanı da momsgreenden sipariş verdim, ertesi gün geldi. daha denemedim. ama tamamen bitkisel içerikli olduğu yazıyo. patates, hindistan cevizi falan vardı içinde:)
özel hayatı da 1 mayıs tatilinden sora rafa kaldırdık biz de amca çocuğuna bağladık. bakalım hayırlısı.. bu saatten sora hepten zor sağdan sola dönerken bile zorlanıyoruz.. off çok uzun yazmışım kusura bakmayın