• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Günaydın kızlar
sevcanf sevcanf hayırlı haberlerle bekliyoruz canim
Kızlar 3gundur elimin bas parmakları ağrımaya başladı. Çokta yemek yiyemiyorum hemen şişiyorum. Nefes darlığı ayri. Yastığı yükseğe koyuyorum hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucagimiza zamaninda alırız hepimiz inşallah

Bizde doktordan geldik , humana cayi icin dogumdan once icmene gerek yok dedi bi faydasi yok yani, dogumla beraber sut salgilanmaya basladigi icin ne icersek dogumdan sonra icicez yani. kismetse bi aksilik cikmazsa 2 yada 3 hafta sonra falan dogumu gerceklestirecegiz. Bu topikte ilk doguran ben olacagim sanirim :)
Ay çok az kalmış 2 hafta mi ? Hadi inş kaç haftalik doğum planlıyor doktorun canm?

selam biz geldik nst girdik cok şükür sorun yok 2555 gr olmusuz nst uyuyodu uyandiramadik tembel tenekeyi annesi gibi keyfine düşkün accik 23 temmuz yine Allah izin verirse dogum tarihimiz tam 1 ay kaldi ayy cok heyecanli haftasonu 3 hastane var elimizd3 hem fiyat hem odalarina falan bakayim bir ikiz hamile geldi ayy cik zor aallah ikiz bekleyenlere iki kat yardim etsin hayatimda o kadar büyük gobik görmedim ben yuruyemiyo bile artik

selam biz geldik nst girdik cok şükür sorun yok 2555 gr olmusuz nst uyuyodu uyandiramadik tembel tenekeyi annesi gibi keyfine düşkün accik 23 temmuz yine Allah izin verirse dogum tarihimiz tam 1 ay kaldi ayy cok heyecanli haftasonu 3 hastane var elimizd3 hem fiyat hem odalarina falan bakayim bir ikiz hamile geldi ayy cik zor aallah ikiz bekleyenlere iki kat yardim etsin hayatimda o kadar büyük gobik görmedim ben yuruyemiyo bile artik
gözün aydın canım,sen kendin mi sezeryan olmasını istedin? epidural mi olucak

Masallah canim. Bizimki de her gidişimizde elleriyle yüzünü sakliyor saklanbac oynuyor bizimle. doğum tarihinde kesinleşmiş gözün aydın canim Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah. İkiz anneleri iki kat daha fazla yoruluyor tabi Allah yardimcilari olsun inşallah. Bende bizim hastanede karsilasmistik bir bayanla kocaman gobisi vardi zarzor yürüyordu. Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun inşallah. Annelik çok başka bir şey hele kipirtilarini hissedince bambaşka çok şükür

sevcanf sevcanf gözün aydin bacim.. 39. Haftanin baslarinda dogacak demekki bebis.. ya dogum basladiktan sonra sezaryene alsalar olmaz mi??

Hayırlısı olsun tatlım , maşallah .. Darısı Başımıza ... Ne güzel kavuşacaksınız :) muhtemelen benim de sezaryen olacak gibi ... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Benim gibi başağrısı yaşayanlar var mı kızlar ? 1 saat öncesine kadar ağrıdan ölüyorum sandım , tansiyonuma bakıldı 10/7 normal , elimde Yüzümde şişlik de yoktu . Sonra tuvalete bi gittim ishalim . Doktorumu Aradım hemen serum takılsın dedi . Buscopan , b vitamini ekleyip koca Şişe serumu yedim acilde .başım hala hafif ağrıyor , adile naşit gibi sıktım kafamı yatıyorum:KK48:
asmakilit asmakilit canım çok geçmiş olsun ishali ihmal etme , vücut susuz kalmasın ..

Gozunaydin canim masalah bebisine hayirli bi sekilde kurtulursun insalah ikiz olan kadin kacinci haftaydi acaba ;) ben simdilik yuruyebiliyorm ama zorlaniyorm artik zor gercekten

Benim gibi başağrısı yaşayanlar var mı kızlar ? 1 saat öncesine kadar ağrıdan ölüyorum sandım , tansiyonuma bakıldı 10/7 normal , elimde Yüzümde şişlik de yoktu . Sonra tuvalete bi gittim ishalim . Doktorumu Aradım hemen serum takılsın dedi . Buscopan , b vitamini ekleyip koca Şişe serumu yedim acilde .başım hala hafif ağrıyor , adile naşit gibi sıktım kafamı yatıyorum:KK48:
asmakilit asmakilit canım çok geçmiş olsun ishali ihmal etme , vücut susuz kalmasın ..
Sana da gecmis olsun arkadasim.. ben de doktora gitsem muhtemelen bana da serum verirdi.. ama ben biraz kocakari ilaci takildim :) 1 tatli kasigi turk kahvesine yarim limon sıkıp karıştırıp yedim.. sabah 2 kere gittim tuvalete.. bu saat oldu hala gitmedim.. bu karisim daima işe yarar bende.. gun icinde de 1,5 -2 litre su ictim.. mide eksimesi gecmedi bi tek.. bi corba yapcam simdi o da gecer..

Gozunaydin canim masalah bebisine hayirli bi sekilde kurtulursun insalah ikiz olan kadin kacinci haftaydi acaba :KK66: ben simdilik yuruyebiliyorm ama zorlaniyorm artik zor gercekten

auy cnm valla hic sormadim zaten nst tansiyonum düştü bide kizcagizi gorunce iyice yerlere indi allah yardimciniz olsun cnm

sevcanf sevcanf gözün aydin bacim.. 39. Haftanin baslarinda dogacak demekki bebis.. ya dogum basladiktan sonra sezaryene alsalar olmaz mi??

Sağol cnm valla hayirlisi olsun insallah bakalim dr tarih verince hic yok olmaz demedim çünkü bastan beri 34. haftaya gelmekti hedefimiz.cok şükür bunu atlattık ya artik kizim biraz daha bekler insallahta bakalim

Hadi bakalim hayirlisi.. geri sayimlara basladik inanamiyorum :KK36:

Bu ara ishal ne cok var.. suyun yaninda maden suyu da ic canim, mineral dengen icin. Serum candir ama, oluyu diriltir

Sana da gecmis olsun arkadasim.. ben de doktora gitsem muhtemelen bana da serum verirdi.. ama ben biraz kocakari ilaci takildim :) 1 tatli kasigi turk kahvesine yarim limon sıkıp karıştırıp yedim.. sabah 2 kere gittim tuvalete.. bu saat oldu hala gitmedim.. bu karisim daima işe yarar bende.. gun icinde de 1,5 -2 litre su ictim.. mide eksimesi gecmedi bi tek.. bi corba yapcam simdi o da gecer..

kahve limon ya da kuru cay yogurt di mi yaaa :21:
Mideye rennie duo cok iyi geliyor, bende eksimeden cok agri oluylr bu ara, ilac icmiyorum ama artarsabir kasik yuvarliyorm ;)

Hadi bakalim hayirlisi.. geri sayimlara basladik inanamiyorum :KK36:

Bu ara ishal ne cok var.. suyun yaninda maden suyu da ic canim, mineral dengen icin. Serum candir ama, oluyu diriltir

kahve limon ya da kuru cay yogurt di mi yaaa :21:
Mideye rennie duo cok iyi geliyor, bende eksimeden cok agri oluylr bu ara, ilac icmiyorum ama artarsabir kasik yuvarliyorm :KK66:
Hamileligimin basindan beri ilac almadim hic. Bir ilackolik olarak kendimlen gurur duyuyorum.. bir iki ici bos serum o kadar.. normalde pek severim ilac içmeyi.. kendimle savaşıyorum ve kazanmak hosuma gidiyor ;)

Benimde bi haftadir mide yanmam basladi yaa cocuklarin saclari daha yeni cikiyo sanirim :) midemden girtlagima kadar yaniyo ne yapmali acaba.

Back
X