• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Hadi bakalim hayirlisi.. geri sayimlara basladik inanamiyorum :KK36:

Bu ara ishal ne cok var.. suyun yaninda maden suyu da ic canim, mineral dengen icin. Serum candir ama, oluyu diriltir

kahve limon ya da kuru cay yogurt di mi yaaa :21:
Mideye rennie duo cok iyi geliyor, bende eksimeden cok agri oluylr bu ara, ilac icmiyorum ama artarsabir kasik yuvarliyorm :KK66:
Evet serum kendime getirdi :) ama başımın ağrısı hala devam ediyor ...

asmakilit asmakilit ilaca ben de epey direndim , ama bugün ilk defa vitamin ve buscopan Ağrı kesici de verdi doktor , bende daha önce sadece serum almıştım 3-4 sefer . İnşallah bi daha olmaz . Senin usulü denerim tekrarlarsa

Selam kızlar,
Bugün burada doğum yapan bir arkadaşıma ziyarete gittim. Bugün dönüyorlar Turkiye ye. Bıraktığı eşyaları aldım. Bulgur, yufka falan. Çok makbule geçti valla:)
Bebitosu 16 günlük minnak birşey ama bir yaygaracı inanamazsınız. Hiç uyumuyormuş. 3 kişi zor başediyoruz dedi. Inşallah bizimkiler azcık sakin bebek olur. Gözüm korktu valla. Ama çok tatlıydı. Çorapları büyük gelmiş. Minicik ayakları.
Benim elim ayağım da Hobbit gibi oldu:) Acaip mide yanması yaşıyorum. Getirdiğim bütün Talcid, rennie ne varsa bitti. Bugün burda bulursam alıcam. Bulamazsam annemin gelmesine 9 gün var, yandım.
Doğum tarihleri belli olanlar olmuş. Geri sayım heyecanı başlamış. Hadi bakalım.

Selam kızlar,
Bugün burada doğum yapan bir arkadaşıma ziyarete gittim. Bugün dönüyorlar Turkiye ye. Bıraktığı eşyaları aldım. Bulgur, yufka falan. Çok makbule geçti valla:)
Bebitosu 16 günlük minnak birşey ama bir yaygaracı inanamazsınız. Hiç uyumuyormuş. 3 kişi zor başediyoruz dedi. Inşallah bizimkiler azcık sakin bebek olur. Gözüm korktu valla. Ama çok tatlıydı. Çorapları büyük gelmiş. Minicik ayakları.
Benim elim ayağım da Hobbit gibi oldu:) Acaip mide yanması yaşıyorum. Getirdiğim bütün Talcid, rennie ne varsa bitti. Bugün burda bulursam alıcam. Bulamazsam annemin gelmesine 9 gün var, yandım.
Doğum tarihleri belli olanlar olmuş. Geri sayım heyecanı başlamış. Hadi bakalım.

Yasasin turk dayanismasi ahahahaa En Büyük TÜRKİYE

2015 annelerinden geçen hafta doğum yapan bir kızdan alıntı. Şaştım kaldım:) Olabiliyormuş demek ki.

Kizlar nasilsiniz bakalim daha yeni girebildim bizim dogumumuz cok heyecanli ve telasli oldu biz erkek beklerken meger ultrasondaki gobek kordonuymus kizimiz oldu tabi sok olduk ilk basta bu benim mi falan dedim bi garip olmustum bi de sezeryan oldugum icin gaz sancim cok oldu 2 gun cektim sancidan kizima bile bakamadim simdi iyiyim ama allah a cok sukur kucuk bi prensesim oldu hayirlisi buymus rabbim eksikligini gostermesin kimselere evladinin :KK54:

2015 annelerinden geçen hafta doğum yapan bir kızdan alıntı. Şaştım kaldım:) Olabiliyormuş demek ki.

Kizlar nasilsiniz bakalim daha yeni girebildim bizim dogumumuz cok heyecanli ve telasli oldu biz erkek beklerken meger ultrasondaki gobek kordonuymus kizimiz oldu tabi sok olduk ilk basta bu benim mi falan dedim bi garip olmustum bi de sezeryan oldugum icin gaz sancim cok oldu 2 gun cektim sancidan kizima bile bakamadim simdi iyiyim ama allah a cok sukur kucuk bi prensesim oldu hayirlisi buymus rabbim eksikligini gostermesin kimselere evladinin :KK54:

Aaa inanmiyorum şok :KK57:

Gunaydin kizlar..
ruyamda kpss'ye giriyordum, kerem bursin de gozetmendi. Hayatimda ne kpss ye girdim ne kerem bursine hayranligim var ama fena ruya degildi yine de :KK48::KK48:

Günaydın kızlar .. Nstdeyim şu an , sanki at koşturuyor kalbi pıtı pıtı bi sesler hareketler :KK46::KK48:

Lulinda Lulinda çok şaşırdım bize de 3 doktor erkek dedi bir Sürü Şeyini de uçuk mavili arabalı vs aldık . Erkek gibi kız olur :KK70:

Günaydın kızlar .. Nstdeyim şu an , sanki at koşturuyor kalbi pıtı pıtı bi sesler hareketler :KK46::KK48:

Lulinda Lulinda çok şaşırdım bize de 3 doktor erkek dedi bir Sürü Şeyini de uçuk mavili arabalı vs aldık . Erkek gibi kız olur :KK70:

Maşallah canim nazar değmesin.
Bende pipinin resmi bile var artık mumkunu yok herhalde değişmez :KK70: çünkü doktora dedim illa pipiyi göster hemen hemen hersey mavi :KK68: oda bizi renkli çıktısıyla evimize gönderdi

Bugunum pek iyi baslamadi kahvalti yaptim herzamanki yedigim seyler ama yumurtadan midem bulanmisti yerken aslinda neyse sonra midem bulanmaya basladi ve kacinilmaz son tabiki cikardim ne yediysem. Korktm ama son aylarda oluyoms boyle kusmalr galiba bisey olmaz dimi ya bide soguk su iciyorm surekli beki oda dokunms olabilir ama neyse yarin sabah doktora gidicem allahtan soylerm artik ama kusmanin bi zarari olmaz dimi?

Bugunum pek iyi baslamadi kahvalti yaptim herzamanki yedigim seyler ama yumurtadan midem bulanmisti yerken aslinda neyse sonra midem bulanmaya basladi ve kacinilmaz son tabiki cikardim ne yediysem. Korktm ama son aylarda oluyoms boyle kusmalr galiba bisey olmaz dimi ya bide soguk su iciyorm surekli beki oda dokunms olabilir ama neyse yarin sabah doktora gidicem allahtan soylerm artik ama kusmanin bi zarari olmaz dimi?
Geçen ay bende de oldu.. muhtemelen mideni üşüttün, yumurta da bozdu iyice..sorun olmaz sekerim..

Lulinda Lulinda sen dogumdan sonra cok kalacakmisin amerikada?
Kizlaar dr annme bel kaymasi we ameliyat dedi.sakaryadaki iki dr. bnde istanbula getrttm annemi burda bi dr a gosterdm hftya cars emg gunu aldik hftya cars belli olcak ameliyat olup olmayacagi . Riskli de bi ameliyatms Allahim safi ismiyle tum hastalara sifa versin dua bekliyorum sizden de

Buarada bnm sol kalcamda cok kotu bi agri varya sanki bicakla oyuyolar. We magnezyum olarak magnorm icmeme ragmen gunde bi adet bacaklarima kramplar giriyor. Ck mu erkn basladi ne bnde ya .

Back
X