• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar ikindi vakti kayinpederimi kaybettik çok Üzgünüm eşim rahatsizligindan dolayi gitmişti. Gidemedigim için çok üzgünüm ağladım ama elimden birsey gelmiyor eşime geleyim dedim ama gelme dedi çok Üzgünüm :KK43:
Başınız sağolsun canım,dediğin gibi elinden birşey gelmiyor.Allah geride kalanlara sabır versin.

Kızlar ikindi vakti kayinpederimi kaybettik çok Üzgünüm eşim rahatsizligindan dolayi gitmişti. Gidemedigim için çok üzgünüm ağladım ama elimden birsey gelmiyor eşime geleyim dedim ama gelme dedi çok Üzgünüm :KK43:

cnm başınız sağolsun. Allah geride kalanlara uzun, sağlıklı ömürler versin inşallah. gitme tabi artık ağırlaştık, iki adım bile yoruyor. bebişini düşün. zaten burdan da duanı etsen seni duyacaktır. Allah rahmet eylesin..

G gelartikannecim annene de acil şifalar diliyorum. Umarım ameliyatsız hallolur.. Kızların dediği gibi torun aşkı çabucak toparlanmasını sağlayacaktır.. Allah beterinden saklasın inşallah..

Dün akşam yemeğinden sonra midem bir garip oldu.sürekli bulanıyo gibi.akşam yemekten sonra sofrayı falan topladım duşa girdim çıktım bir garip oldum.soğuk terledim falan.sonra arkadaşlar geldi oturdular erkende yatamadım şimdide sersem gibiyim.akşam bi soda içtim azcık rahatladım şimdide soda içiyorum.sıcak falanda etkiliyo sanırım.her hafta yeni bir sorun

Merhaba kızlar..30.haftaya giriyorum da bebeğinizin hareketleri nasıldı bu haftada tekme az hissediyorum da daha çok yuvarlanma,dönme gibi göbeğim bi o yana bi bu yana dalgalanıyor...Ne sıklıkla olması lazımacaba doktor kontolümde haftaya..

Merhaba kızlar..30.haftaya giriyorum da bebeğinizin hareketleri nasıldı bu haftada tekme az hissediyorum da daha çok yuvarlanma,dönme gibi göbeğim bi o yana bi bu yana dalgalanıyor...Ne sıklıkla olması lazımacaba doktor kontolümde haftaya..

Her bebegin hareketi farkli oluyor. Ortalama iki saatte 10 hareket diye okumustum ama tekme donme oynama hepsi hareket sayiliyor.

Dün akşam yemeğinden sonra midem bir garip oldu.sürekli bulanıyo gibi.akşam yemekten sonra sofrayı falan topladım duşa girdim çıktım bir garip oldum.soğuk terledim falan.sonra arkadaşlar geldi oturdular erkende yatamadım şimdide sersem gibiyim.akşam bi soda içtim azcık rahatladım şimdide soda içiyorum.sıcak falanda etkiliyo sanırım.her hafta yeni bir sorun

Yedigin bir sey dokunmus olabilir mi? Bulanti ve soguk terleme hafif bi zehirlenme veya belki de mideyi usutme belirtisi gibi duruyor.

Ayni neim oglan.. uslu bebeler tekmeleyip zıplatmıyor.. geriniyo, dönüyo.. Sıkıntı olmaz tatlım. Benimki basindan beri oyle..

Yedigin bir sey dokunmus olabilir mi? Bulanti ve soguk terleme hafif bi zehirlenme veya belki de mideyi usutme belirtisi gibi duruyor.
aslında hafifde yemiştim akşam ama sıcaklarda bunaltıyo sanırım,terleyip falan açıp göbek açık evde dolanınca üşütmüşte olabilirim belki.bugün bir an evvel bitsin eve gidip yatıyım :)

Ayni neim oglan.. uslu bebeler tekmeleyip zıplatmıyor.. geriniyo, dönüyo.. Sıkıntı olmaz tatlım. Benimki basindan beri oyle..

Senin kontrol ne zaman canim? sana da tahmini dogum tarihi vereckler mi merak ediyorum.. esim de gecen gun soruyor, doguranlar gruptan ayrilacak mi diyor. Dedim, otomatikman uyeligi iptal ediliyor :KK70:

ayy dun gece meyveyi fazla kaçırmışim galiba gece gobegi ve mideyi sokcak yer bulamadim bütün gece döndüm durdum bide nasil yatıyorum bilmiyorum ama 2 gündür boyun agrisiyla uyaniyorum cidden bu is gitgide zorlasmaya basladi galiba

ayy dun gece meyveyi fazla kaçırmışim galiba gece gobegi ve mideyi sokcak yer bulamadim bütün gece döndüm durdum bide nasil yatıyorum bilmiyorum ama 2 gündür boyun agrisiyla uyaniyorum cidden bu is gitgide zorlasmaya basladi galiba

Yaaa iki lokma fazla yiyince o dunyalari yemisim hissine ben de sinir oluyorum. vallahi cikarmak istedigim zamanlar oluyor ama yine de yemekten alikoyamiyorum kendim:kk77:i

opera opera cumartesi günü kontrolum. Benimki bi sey demez muhtemelen kanala girerse normal doguma bakariz demisti.. koca kafali ya oglum. Kanala girince kafasi küçülürse o zaman oğluşun keyfini beklicez.. ben sezeryan olsa bile dogum sancisi basladiktan sonra olsun istiyorum. Bu gittigimde konuscam.

opera opera cumartesi günü kontrolum. Benimki bi sey demez muhtemelen kanala girerse normal doguma bakariz demisti.. koca kafali ya oglum. Kanala girince kafasi küçülürse o zaman oğluşun keyfini beklicez.. ben sezeryan olsa bile dogum sancisi basladiktan sonra olsun istiyorum. Bu gittigimde konuscam.

Kilosundan dolayi falan sezeryan demez insallah. Benkmkine de iri bebek dedi doktor icime kurt dusurdu normal olmaz mi acaba diye..

simdi kuzenim aramis ayni adet tarihlerimiz ama o normal hamile kaldi bebek az hareket ediyo diye gelmis ida dr ters dönmüş bebek ve masallah 3000 kg yu gecmis anam ne yediriyonuz bu bebelere ya iri olanlar 24une sezeryan gunu vermis onada ters ve dombik normal.zor demis.zaten hic istemiyodu kendiside normal dogum

Kilosundan dolayi falan sezeryan demez insallah. Benkmkine de iri bebek dedi doktor icime kurt dusurdu normal olmaz mi acaba diye..
Valla 3800 e kadar yolu var.. bebi annem o kiloda normal dogurmus. Ben de sınırı sahsen oyke belirledim kafamda ama tabii gelecek gunler ne gösterir tam bir muamma...

simdi kuzenim aramis ayni adet tarihlerimiz ama o normal hamile kaldi bebek az hareket ediyo diye gelmis ida dr ters dönmüş bebek ve masallah 3000 kg yu gecmis anam ne yediriyonuz bu bebelere ya iri olanlar 24une sezeryan gunu vermis onada ters ve dombik normal.zor demis.zaten hic istemiyodu kendiside normal dogum
Valla kuzum cumartesi kontrolde 3000 olmus derse duser bayilirim valla. Ama doktorum olctugumuz kilo hatali olabilir cunku kafasi kocaman dedi. Olur da kanala girerse o zaman daha saglikli bi olcum yapariz dedi. Benimkinin kafasi 3 hafta ilerde.. tam hayal ettigim gibi dogacak sanirim. Amerikalıların sarisin koca kafali bebeleri gibi :D

Valla kuzum cumartesi kontrolde 3000 olmus derse duser bayilirim valla. Ama doktorum olctugumuz kilo hatali olabilir cunku kafasi kocaman dedi. Olur da kanala girerse o zaman daha saglikli bi olcum yapariz dedi. Benimkinin kafasi 3 hafta ilerde.. tam hayal ettigim gibi dogacak sanirim. Amerikalıların sarisin koca kafali bebeleri gibi :KK70:

Benim kocam da koca kafali, o yuzden bizi icin surpriz olmaz kafa mevzusu..
bizim bebenin de kolu uzun cikiyor, eli kolu uzun mu olacak ne :KK70:
sevcanf sevcanf senin kuzenin bebis hakketen neyle beslenmis masallah :nazar:

Back
X