- 27 Kasım 2014
- 268
- 301
- 313
- 45
cnm tabiki hatrlyorz bende fazla giremiyodum bugunlerde giryrm gecen aklima geldin acaba giriyiduda benmi gormedim diye dusundum.seninle dogum tarihimz ayniydi 19 agustos ama tutmadi tabi:) oglusun iyi olmasna sevindim cnm.babana cok gecmisler olsun Rabbim yardimciniz olsun.aram8za hosgeldin.Kızlar merhaba . Çooook uzun bir aradan sonra yazabiliyorum tekrar , hatırladınız mı beni bilemiyorum . Okuyabildiğim kadar okudum bebişler büyümüş , topik daha da şenlenmiş . Ben çok zor günler yaşadım yaşamaya da devam ediyorum , o yüzden girmek yazmak istemedim bir süre . Babamda beyin tümörü çıktı ameliyat, kemoterapi , radyoterapi .... Çok uzun ve çok zor bir 3 aydı . Tedavi devam ama çare yok diyor doktorlar . Allahtan umut kesilmez , şua ediyoruz . Oğlum iyi çok şükür 3 aylık oldu . Yeniden aranıza alırsanız çoook Mutlu okurum ...
canm gecmis olsun.prflin cok guzel masallah ruzgar beye b7 arada profline oyle alsmsimki asmakilitle butunlesmisti sanki simdi okuyunca ismine bakmadim sen yenisin galiba diycektim