2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Diğer aralık anneleri sayfasına da yazdım ama kimse cvp vermiyor orda...evttt kızlarrr benim oğluşum geliyor ve her şey yolunda :)))
Bu grup yeni ve heyecanlı. Ondandır :) hayırlı olsun bebisin. Bizim de haftaya kesinleşecek ınş.

Göbişler çıkmaya başladımı kızlarr????
Birazcık çıktı benim. Sertleşti rahim kısmı. Kocam farketti ilk. Bu arada bebeğin kesesinin karnımdaki hareketini hissettim, yere egilirken, çok heyecanlandım. Sizde de oldu mu :)

Tok olmaniz daha iyi ben actim son dakka cikolata tatli yiyin dediler ama benim ki kanmadi zar zor döndü baş popo ölculürken

Sagol canim bende yerim o zaman. Bu test isleri beni geriyor yapmasalar keske. Bakalım ne dicek doktor amca acaba cinsiyet tahmini yapar mi. Gerci tahmin de iyi degil dimi kiz der erkek olur erkek der kiz olur. Ahhhh ahhh cok heyecanliyimmm

Birazcık çıktı benim. Sertleşti rahim kısmı. Kocam farketti ilk. Bu arada bebeğin kesesinin karnımdaki hareketini hissettim, yere egilirken, çok heyecanlandım. Sizde de oldu mu :)

Benim gobis bana gore cikmadi ama cevreme gore cikti. Canim ben 11+3 üm henüz hissetmiyorum. Keşke hissetsem o zaman daha az merak ederim sanirim

Canim erken demez ama bebisin pozisyonu cok onemli ben de daha ogrenemedim hayirlisi olsun hepimiz icin :) ♡

Geçen kahvaltı yaptım karnım cok toktu direk muayene girdik hiç kımıldamadı bu sefer az yiyip hareket etmesini saglım diyorum :))) ay ufacık yavrular nasıl ugrastırıyorlar bizi hayatımızın parçaları oldular artık

Öğrenmeyenler en kısa zamanda öğrenir inşallah:) hamilelik farklı bi boyut kazanıyor :)) şimdi netten araştırıyorum da 16. Haftadan önceki tahminler yanlış olabiliyormuş biraz kafam karıştı :) gerçi doktor pipisinin fotoğrafını verdi ama ben yine de şüpheliyim sizin etrafınızda var mı farklı cinsiyet doğuran?

Kizlar 3 gunden beridir uzanirken kalkarken donerken sag kasigimda 10 15 sn lik agrilar oluyor normal midir ? Doktor ultrasonla bakarken hep sag tarafimdan bakiyor bebek orda midirki?

Kizlar 3 gunden beridir uzanirken kalkarken donerken sag kasigimda 10 15 sn lik agrilar oluyor normal midir ? Doktor ultrasonla bakarken hep sag tarafimdan bakiyor bebek orda midirki?
Bebek sağda ise erkek mi oluyordu. Öyle bi söylenti vardı. Benimki şansıma tam ortadaymis :) kasık ağrısı ben de de arttı. Dr. Normal demişti. Yatarken gerinme, bacaklarını karnına çek vevyan yat dedi doktorum. Bilgin olsun cnn

Canım hiç endişelenme bende hep sağda Ağrı hissediyorum araştırdım rahimimiz kaslarımızdan daha hızlı genişliyomuş bu Genişleme ağrısaymış doktorumda normal OLDUĞUNU söyledi

Genelde erkek denilen bebeklerde bi hata olmuyo :))
Benim doktor kız dedi ama daha sonra değişebilir dedi
Hayırlısı sağlıklı olsunlarda inşallah önümüzdeki haftalarda netleşir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…