benim Bayağı önceden başladı hareketleri önceleri seyirme gibiydi şimdi daha keskin ani hareketleri oluyo:))Birazcık çıktı benim. Sertleşti rahim kısmı. Kocam farketti ilk. Bu arada bebeğin kesesinin karnımdaki hareketini hissettim, yere egilirken, çok heyecanlandım. Sizde de oldu mu :)
Senin de hayırlısı olsun :) internette o kadar çok okudum ki kız bekleyip erkek, erkek bekleyip kız doğuran :)) sağlıkla gelsinler tabi önemli olan o :)Genelde erkek denilen bebeklerde bi hata olmuyo :))
Benim doktor kız dedi ama daha sonra değişebilir dedi
Hayırlısı sağlıklı olsunlarda inşallah önümüzdeki haftalarda netleşir zaten
Kizlar 3 gunden beridir uzanirken kalkarken donerken sag kasigimda 10 15 sn lik agrilar oluyor normal midir ? Doktor ultrasonla bakarken hep sag tarafimdan bakiyor bebek orda midirki?
benim Bayağı önceden başladı hareketleri önceleri seyirme gibiydi şimdi daha keskin ani hareketleri oluyo:))
Göbüşte Bayağı belli oluyo :))
Minibüste yer vermeye başladılar:))
:)) :))Çok erken değil mi hareketler için? Gaz sancısı ile çok karışırmış bu haftalarda...
Sağol canımSenin de hayırlısı olsun :) internette o kadar çok okudum ki kız bekleyip erkek, erkek bekleyip kız doğuran :)) sağlıkla gelsinler tabi önemli olan o :)
Benimde sağımdan bakıyor bende de oluyor bazen ki bence normal rahim genişliyor ve bu haftalarda inanılmaz hızda büyüyor bebişler :)
Canım hiç endişelenme bende hep sağda Ağrı hissediyorum araştırdım rahimimiz kaslarımızdan daha hızlı genişliyomuş bu Genişleme ağrısaymış doktorumda normal OLDUĞUNU söyledi
Bebek sağda ise erkek mi oluyordu. Öyle bi söylenti vardı. Benimki şansıma tam ortadaymis :) kasık ağrısı ben de de arttı. Dr. Normal demişti. Yatarken gerinme, bacaklarını karnına çek vevyan yat dedi doktorum. Bilgin olsun cnn
:)) :))
Yok canım ya en yakın arkadaşımda idda ediyo hissetmiyosundur diye ama hissediyorum gaz sancım çok oluyo ama bu hissettiğim farklı seyirme gibiydi önceleri su dalgalanıyomuş gibi oluyodu şimdi çok nadir olsada bildiğiniz şöyle parmak ucunuzla teninize dokunduğunuzda hissettiğiniz his :)))
Haftan satına göre hesaplanıyortecrğbelerinize ihtiyacım var arkadaşlar. merhabalar,
bugün 5+2 olduk ve kesemiz 5. 2 mm, dr. normal dedi ama buradaki arkadaşların daha büyük çıktığını duyuyorum. nasıl sizce arkadaşlar ? sizlerinkini de paylaşırmısınız ?
teşekkürler cevap için inşallah her şey yolundadır.Haftan satına göre hesaplanıyor
Tam Döllenme tarihin bilinmediği için Değerler farklılık gösterir
Ayrıca kişiden kişiye değişir normal değer aralıkları vardır doktorun normal dediyse normaldir
Aynı hafta ve günlük olan iki annenin betahcg oranları aynı olmaz mesela önemli olan uygun değer aralığında olman ve senin değerin haftana göre normal canım
Inşallah canım en kısa zamanda hissedersin ki sen istemesinde hissedeceksin :))) çok yakındaKeşke bende hissedebilsem :) ne mutlu sana
Bence yolundadır biliyorsun kaygılanmanı doğru bişi diil iyi düşün iyi olsun drun normal Demiş sen ona bak ben bu gebeliğimde oluk oluk kanama yaşadım Ağladım korktum ama Allah'ıma Şükürler olsun şu an çok iyiyiz drlar hep iyi demişlerdi ben çok kaygılanıyordum kaygılanmamayı az az öğrendim şimdi sanada bebiştendir Zararlıteşekkürler cevap için inşallah her şey yolundadır.
Bence yolundadır biliyorsun kaygılanmanı doğru bişi diil iyi düşün iyi olsun drun normal Demiş sen ona bak ben bu gebeliğimde oluk oluk kanama yaşadım Ağladım korktum ama Allah'ıma Şükürler olsun şu an çok iyiyiz drlar hep iyi demişlerdi ben çok kaygılanıyordum kaygılanmamayı az az öğrendim şimdi Kaygı sanada bebişede Zararlı
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Sen içini ferah tut
sağ ol canım. haklısın kaygılanıp bebeğe zarar vermek yanlış. ama işte önceki kayıplarım beni korkutuyor. neyse iyi düşünelim iyi olsun inşallah hepimiz için.Bence yolundadır biliyorsun kaygılanmanı doğru bişi diil iyi düşün iyi olsun drun normal Demiş sen ona bak ben bu gebeliğimde oluk oluk kanama yaşadım Ağladım korktum ama Allah'ıma Şükürler olsun şu an çok iyiyiz drlar hep iyi demişlerdi ben çok kaygılanıyordum kaygılanmamayı az az öğrendim şimdi sanada bebiştendir Zararlı
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Sen içini ferah tut
Canım benim sen Sıkma Can'ını bu benim 4. Gebeliğimsağ ol canım. haklısın kaygılanıp bebeğe zarar vermek yanlış. ama işte önceki kayıplarım beni korkutuyor. neyse iyi düşünelim iyi olsun inşallah hepimiz için.
ay canım ya sanada çok geçmiş olsun. benimde 3. gebeliğim. ne kadar fazla sorunlu gebelik yaşayanlar. neyse dediğin gibi iyi düşünelim her şey güzel olsun. Allah bu defa kucağımızı doldursun inşallah.Canım benim sen Sıkma Can'ını bu benim 4. Gebeliğim
Seni çok iyi Anlıyorum
Allah'ım inşallah bu sefer gönlümüze göre olur
Inşallah canımay canım ya sanada çok geçmiş olsun. benimde 3. gebeliğim. ne kadar fazla sorunlu gebelik yaşayanlar. neyse dediğin gibi iyi düşünelim her şey güzel olsun. Allah bu defa kucağımızı doldursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?