2015 Aralık anneleri burayaaa :)

doktor decavit diye vitamin mineral kombinasyonu bir ilaç verdi, onu içiyorum, kramp mramp yok elhamdülillah :) doktora gidince bundan isteyebilirsin. Cunku icinde bir suru vitamim ve almamız gereken mineraller bir arada canım..
bana Magvital verdi. tek başına alınca pahalı oluyo da. sağlık ocağına gittikçe alıyorum ben de.. decaviti çok duydum da, benim doktor onu vermedi bana

indirim görünce biz --------
İnternette indirim görünce ilk yaptığım şey dakikalarca ürünleri inceleyip, deli gibi sepeti doldurmak, ikinci yaptığım şey de uff bunların yarısı gereksiz, hem dokunarak, kumaşına bakarak alsam daha mı iyi düşünürken yarısından çoğunu gerisin geri boşaltmak. =)) İyi ki boşaltıyorum, yoksa indirim diye diye maddi olarak çoktan ocağımıza incir ağacı dikmiştim.

Slm doktordan geldim herşey normal baya incelediler magnezyumu ihmal ettiğim için oluyormuş Maşşallah kızım gayet iyi 1640 gr olmuş. Magnezyumu düzenli kullanırsam geçecekmiş
Onunla gecmis olsun cnm. Kesin bana da ayni şeyi söyler dr. Gecen gittigimde de magnezyumu duzenli kullanmiyirum diye kizmisti. Masallah kizin kocaman olmus annesi. Iyi bakmissin:)

süpermiş ücretsiz olması kullanmaya daha başlamadım hamile kaldgım gunden beri
canım senin sat tarihin benim ile aynı galiba :)
Evt ayni sanirim, 28 mart ti. Ben 4. Aydan beri kullaniyorum decaviti, bu ay artik iki gunden bir aliyorum. Diger vitamin ilaclarimda var, omega 3 hapi bide demir ilaci, magnezyumda var tabi

Kızlar bugün bi magazaya girdik ve tanıdık denk geldi çok şükür. Nerdeyse herşeyimizi aldık diyebilirim. Çok mutluyum :) bebek arabası bebek odası gibi büyük şeyleri almadık. O da Allah kerim. Bebek arabası için Mamas papas armadillo almayı düşünüyorum. Siz de arastirdiniz mi. Fikirlerinizi paylasirsaniz mutlu olurum

bebek arabası wollex orlando diye bi model buldum magazasına gidip incelemedim ama muadilleri içinde en uygun fiyatlı olanı bu :) insallah bundan alırız. mamas papas ın ürünleri cok güzel ama ne baktıysam cok pahalıydı fırtınacım

amaaan iyi ediyorsunuz loreth hanım :) zaten ihtiyaclar bir sekilde alınır. ben nevresim takımlarını kacırdıgıma üzüldüm ama ya 22.5 tl ye inmişti saolsun hepsini almıslar bitirmişler, yerlerinde yeller esmiş englih home da!!

Ona da bi bakayim canim. Wollex in san fransisco da çok güzel ona da bak. Bir ara ona takmistim kafayi:)

Ben de netten bakinca hic bir ürünü bulamamıştım. Sonra magazasina gittim. Gördüğüm tüm güzel şeyleri aldım. Hangisini alsam diye düşünürken kadınlar dolustu dükkana. Geriye kalan tüm bebek ürünlerini kapistilar. Zamanlamam superdi. Cok tatlı şeyler aldim. Erkek icin guzel olan 1 tane nevresim kalmis onu da ben aldim

insallah güle güle kullanın :) bebeginiz onun içinde güzel güzel büyüsün, akıllı uslu uyusun @firtina16

canım ben chicco urban marka aldım 3lü olandan

Süt damarları derler canım benimkiler de öyle

Yaa bende korktum çatlakmı oluşacak nolucak diye damarlar yeşil yeşil baya belirginleşti son bir ayda bide beyaz tenliyim belkide oyüzden bukadar belirgin. Neyse herkeste olan bişeyse içim rahatladı teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…