2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Tatlım öncelikle geçmiş olsun.Umarım hiçbir sıkıntı olmaz vaktinde ve normal doğum yaparsın Allah yardımcımız olsun.Moralini hiç bozma pozitif düşün, sakın stres ve korku yapma kuzum.
inşallah canım. bebeğin doğacağı gün alnında yazılı zaten. ne yaparsam boş. hakkımızda hayırlısı olsun

Güzel anneler merhaba.Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Hastane için çanta hazırlıyorum da herşeyimiz hazır bir çantam eksik çünkü hala karar veremedim önerebileceğiniz bir marka var mı acaba ?

Güzel anneler merhaba.Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Hastane için çanta hazırlıyorum da herşeyimiz hazır bir çantam eksik çünkü hala karar veremedim önerebileceğiniz bir marka var mı acaba ?

canım ben bebek çantası fiyatlarını gördüm gereksiz pahalıydı adidastan en büyük boyutlardan kol çantası tarzı aldım içinde gözleri olan çünki bidaha o çantayı kullanma şansın olmayacak en azndan birdaha kullanabileceğim birşey alıyım dedim garantisi var birşey oldugunda götürebiliorum senin bileceğin birşey

Eklentiler

• AB0702-my-fav-tote-635743024031015398.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 62
kızlar 33.haftadayım doktor haftaya nts istedi ondan sonraki hafta ultrosyon sizlerde başladınızmı nts ye neden bukadar erken başladım onu anlamadım

Evet güzelim haklısın bende sonrasında da rahatlıkla kullanacağım bir model arıyorum teekkür ederim

kızlar 33.haftadayım doktor haftaya nts istedi ondan sonraki hafta ultrosyon sizlerde başladınızmı nts ye neden bukadar erken başladım onu anlamadım
Nts bu haftalarda bakılır normal canim. Sanci var mi, erken dogum ihtimali var mi gibilerden.. Benim dr.un kullandığı ultrason cihazi zaten nts özellikli ymis. Ayrica nts istemiyo misinuz diye sorunca söyledi zaten her zaman ultrasonda gordugunu.

Bende aralık annesiyim iniallah. Aranıza yeni katıldım :) bende geçen cuma gittim doktora. 16sında tekrar gel dedi. Neden 10 gün sonraya çağırdı anlamadım

kızlar özel sektörde çalışan varsa yardımcı olabilirmisiniz 32. haftadamda çalışır raporu aldım çalışmaz raporunu nezman gidip alacağım 5 hafta daha çalışabilirsin dedi sekreter ama şu tarihte yada haftanda geleceksin demedi birde aldığım raporlar bende örnekleri kalacakmı doğum parasına filan başvuracakmıyım nasıl olacak bilmiyorum bu işleri hiç bilgim yok yardımcı olursanız

Merhabalar bende size bir şey sormak istiyorum benim bebeğim daha ters dönmedi , sizinkiler ne durumda ? Normal doğum istiyorum ama dönmezse sezeryan diyor doktorlar.

Bende aralık annesiyim iniallah. Aranıza yeni katıldım :) bende geçen cuma gittim doktora. 16sında tekrar gel dedi. Neden 10 gün sonraya çağırdı anlamadım
Hoşgeldin tatlım. Öncelikle endişelenme son haftalara yaklaştıkca kontroller 2 haftada bir oluyor çünkü bu haftalardan sonra bebeğin içinde bulunduğu sıvı takip ediliyor nst ile de kalp atışları ve senin sancı durumun belirleniyor.Allahım sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhabalar bende size bir şey sormak istiyorum benim bebeğim daha ters dönmedi , sizinkiler ne durumda ? Normal doğum istiyorum ama dönmezse sezeryan diyor doktorlar.
Merhaba güzelim.Benim oğluşum 33. haftalıkken pozisyonunu almıştı doktorum 36. haftaya kadar dönüş yapmasının gerektiğini söyledi o haftadan sonra sanırım dönemiyormuşAma sana şunu söyleyim normalde olsa sezaryanda olsa Allah sağ salim kurtasın inşallah hepimizi.

Selam bayanlar,
Bugun dr dan geliyoruz.
34+3 olmusuz. Bebekler 2200 ve 2300 gr cikti. Ciger gelistirici igne de olduk.
Doktor gayet iyiler dedi ve 3 hafta sonrasina epidural sezeryan olarak gun verdi.
Saniyorum 2700 civari dogacaklar.

3 Haftam kaldi,hayirlisiyla kurtulayim da.. degisik duygular icindeyim. Nasip kismet. 1 aralik sabahi kucagimizda olacaklar insallah..
Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.

Sağol canım inşallah bebişlerimizi alırız kucağımıza vakti gelince , hayırlısı sezaryansa öle olsun ama biraz korku var sezaryan için. Normal daha sıcak geliyor, hayırlısıysa dönsün bebiş inşallah. Buarada mezig_34 ciğer geliştirici iğne herkese mi yapılıyor, aydınlatabilirsen sevinirim...

canım doktor henüz dönmüş yada dönmemiş birşey demedi sadece normal doğum durumundasın dedi yarın kontrol var bakıp sorcam

Bebeği dönmüş anneler, bebeğin döndüğünü hissettiniz mi? Herhangi bir belirti falan oluyormu? Bende buhafta sonu gideceğim kontrole 2hafta sonra gel demişti doktorum.

Hoş buldum canım. Rahatlattığın için teşekkür ederim. Bakalım pazartesi ne diyecek. İnşallah her şey normaldır. Amin canım Allah hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

37. haftanda çalışamaz raporu alacaksın o rapor 3 nüsha veriliyor biri hastane de kalıyor sgk ya yolluyorlar ve ordan sisteme giriyorlar birini muhasebeciye veriyorsun işlemlerini ona göre yapıyor biri de sen de kalıyor. doğum olduktan sonra geri kalan günlerinin toplu olarak raporunu yazıyorlar aynı işlem takip ediliyor.

ben devlette çalışıyorum 32. haftada çalışabilir raporu aldım , 37. haftada bida mı rapor almamız gerekiyor çalışamaz die?

saol canım doğum parasını falan alamak için biryere muracat etmeye gerek varmı birde nezaman alıyosun süt parası filan dediler kafam karıştı nerden nasıl olacak bilmiyorum bi muhasebeci bulup sormam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…