Hadi bakalim hayirlisi canim.guzel haberlerini bekliyoruz.sat nezamandiKızlar günaydın
Bugün kontrolüm var dua edinde dr iyi şeyler söylesin düşük tehtidim vardı inşallah yolk kesesini görüp kalp atışınıda duyarım
1 marttı canımHadi bakalim hayirlisi canim.guzel haberlerini bekliyoruz.sat nezamandi
inş hayırlı haberlerle gelirsin canımyarın kalp atısı ıcınde gıtcem canım 6+2 gunluk suan keseyıde varsa kalp atısınıda yarın ılk kez gorcem ıns gorurum dua edın ne olur cok korkuyorum
ınsallah canım kalbım durcak bı saat kaldıİnşallahhh hayırlı haberlerle gelll
amin ınsallah ya en azından gergınlıgım azalırdı azda olsaHem bebeğini görür hem kalbini duyarsın canım güzel haberlerle gel inşallah
ınsallah canım dırek buraya yazcam zaten sonucuinş hayırlı haberlerle gelirsin canım
ya ben şimdiden 2,5 kilo aldım off offfKızlar kilo alımlarıniz ne alemde
İnşallah canım hayırlı hsberlerle gelınsallah canım kalbım durcak bı saat kaldı
7.2 mm demek gs ise gebelik kesesi demek cok iyiymiş canım
evet canım, 1 oğlum var 1 de kızım olsun isterim ama öyle saplantılıda değilim nasip :)
tam 5 hafta dedi bana cnm gs de yazan rakamı varya hani bnmki de 0.72 yazio örn ona 30 ekle çıkan sonucu 7 ye bol o günkü haftanı ogrenirsinsende cm cinsinden yazmış bende mm biriminden yazıyo 7 mm benimki seninkini de mm e çevirirsek 7.2 mm yapar benimkiyle aynı gibi. benim sat 03 mart 1 hfta geç döllenme olmuş dedi dr 5+3 hesaplıyodum 4+3 e düştüm sana ne kadarlık dedi canım
e benim bu hesaba göre adet tariihimle uyumlu çıkıyor aslında ama dr daha küçük 1 hafta geç döllenme olmuş dedi biraha ki randevuyuda 22 sine verdi ama kesin kalp atışları duyulur diyemem duyamazsak panik yapmak yok fln dedi yanitam 5 hafta dedi bana cnm gs de yazan rakamı varya hani bnmki de 0.72 yazio örn ona 30 ekle çıkan sonucu 7 ye bol o günkü haftanı ogrenirsin
e benim bu hesaba göre adet tariihimle uyumlu çıkıyor aslında ama dr daha küçük 1 hafta geç döllenme olmuş dedi biraha ki randevuyuda 22 sine verdi ama kesin kalp atışları duyulur diyemem duyamazsak panik yapmak yok fln dedi yanitam 5 hafta dedi bana cnm gs de yazan rakamı varya hani bnmki de 0.72 yazio örn ona 30 ekle çıkan sonucu 7 ye bol o günkü haftanı ogrenirsin
e benim bu hesaba göre adet tariihimle uyumlu çıkıyor aslında ama dr daha küçük 1 hafta geç döllenme olmuş dedi biraha ki randevuyuda 22 sine verdi ama kesin kalp atışları duyulur diyemem duyamazsak panik yapmak yok fln dedi yani
ya sana niye öyle bişey söyleyip senin içine kurt düşürmüş ki bu dr ları anlamak gerçekten zor tmm sen hergün böyle şeyler görüyosun alışkınsında biz ilk defa hamile kalıyoruz heraldeHayır cnm kesende küçük deilki senin normal bence bana da dediki ıkı hafta sonra kalp atışlarını dinliicez ama çok sevinme boş gebelikde olabilir dedi eğer bu rakamlara göre hesapladi usan doğru olan hafta oymus
ya sana niye öyle bişey söyleyip senin içine kurt düşürmüş ki bu dr ları anlamak gerçekten zor tmm sen hergün böyle şeyler görüyosun alışkınsında biz ilk defa hamile kalıyoruz heralde
naptın canım havadisleri bekliyoruz bende carsamba gidicem inşş kalbimizi duymaya hayırlısı olsun hakkımızdayarın kalp atısı ıcınde gıtcem canım 6+2 gunluk suan keseyıde varsa kalp atısınıda yarın ılk kez gorcem ıns gorurum dua edın ne olur cok korkuyorum
aminn inşş hayırlı haberlerini bekliyoruz canımKızlar günaydın
Bugün kontrolüm var dua edinde dr iyi şeyler söylesin düşük tehtidim vardı inşallah yolk kesesini görüp kalp atışınıda duyarım
Günaydınnnnn canımmm inş...:)Güzel ve saglıklı bir hafta olurrrGünaydın hanımlar,herkese sağlıklı ve neşeli haftalar diliyorum dr.a giden tüm annelere güzel haberler için dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?