yanen canım prınc tanesı kadarken kalp atmaya baslıyo suyun ıcınde buyuyo sudan cıktıgı anda nefes almaya baslıo Allah ınancı olmayanlara gostermek lazım bu mucızeyıNe kadar güzel bişey Rabbim nasıl yaratıyor bi canın için de bi can.. bi mucize
yanen canım prınc tanesı kadarken kalp atmaya baslıyo suyun ıcınde buyuyo sudan cıktıgı anda nefes almaya baslıo Allah ınancı olmayanlara gostermek lazım bu mucızeyı
Günaydın tatlım hoşgeldin aramızda...Selamlar gunaydin
Ben de dun ogrendim hamile oldugumu. Ama sanirim daha cok kucuk bebegim bir hafta sonraya randevu verdiler. :)
slm cnm ne zamandir seni goremedim nasilsin ? Nasil gidiyorCanim bizimki erken normalde daha gec gorulur bakilan ultrason cihazinin da onemi var.kalp atisini kizlar 7.hafta icinde duyuyorlar genelde.
dogum yaptıgında cok farklı bı evreye gecceksın canım annelıgın her aşaması farklı duygular yaşatıyo ınsanaKesinlikle canım. Anne ler çok kutsal varliklar daha iyi anlıyorum şimdi
Hayirli olsun cok heyecan vericiSelamlar gunaydin
Ben de dun ogrendim hamile oldugumu. Ama sanirim daha cok kucuk bebegim bir hafta sonraya randevu verdiler. :)
Bende 17nisanda gitmistim 3 hafta sonraya verdiler normalsurec bu endise hepimizde varGunaydin herkese.
En son 2 hafta once gidip kalp atisini gormustuk. Bir sonraki randevumu 1 ay sonraya vermisti. Ama ben dayanamiyorum bugun gidip bakicam tekrar. 1 ay ara cok uzun degil mi sizce deben surekli bebegi merak ediyorum hic kanama vs olmamasina ragmen enside ediyorum. Bu durumdan cok daraldim.
canım kalp atısını gorunce doktor uzun sureye verıyo randevuyu benımkıde 3 hafta sonra gel dedı beklemek sıkıcı ama mecbur beklıcemGunaydin herkese.
En son 2 hafta once gidip kalp atisini gormustuk. Bir sonraki randevumu 1 ay sonraya vermisti. Ama ben dayanamiyorum bugun gidip bakicam tekrar. 1 ay ara cok uzun degil mi sizce deben surekli bebegi merak ediyorum hic kanama vs olmamasina ragmen enside ediyorum. Bu durumdan cok daraldim.
Canım ben de şimdi topik açmıştım yeniAranızda izmir de olan var mı kızlar ?doktor ve hastane tercihinizi nasıl yaptınız? Ben daha sabit biyere gidemedim.. karar veremedim..
büyüyordur cnm hiiiiç merak etme :)şükür darısı başıma ağlama krizi yaşıyorum nöbet şeklinde bi anda gelip gidiyo, kesesini bile görmedim dha ve hiçbir belirtim yokinşallah oradadır meleğim, sağlıklı sıhhatli büyüyordur..
normal de evim hep toplu durur şimdi oturma odasında battanye yastık yatak odasnda kıyafetler, mutfak tazgahı hep bulaşık... napim kendmi yormak istemiyorm zaten halim yok. boşver önemseme cnm. meleklermiz daha önemli..Icim hiç rahat etmiyor napayım canım :)) yaz temizliğine giriscektim bi hafta sonra falan ama yok ertelemem lazım cunki üç ay önemli dediğin gibi.
allah kolaylık versn cnm ben de bulantı yok da yemekten tiksinme var. yemek türü çorba türü yiyemiyorm bi iki gündür. ancak domates salatalık kıvırcık tuzlayıp yıyebiliyorum. bastırıyo . meyve faln yiyorum.Canım benim bulantım var?cok kotuyum?sadece o var yani.
ayniii bende tuzlu domates salatalik acimm ama yemek yiyemiyorummm midem almiyoallah kolaylık versn cnm ben de bulantı yok da yemekten tiksinme var. yemek türü çorba türü yiyemiyorm bi iki gündür. ancak domates salatalık kıvırcık tuzlayıp yıyebiliyorum. bastırıyo . meyve faln yiyorum.
ben burdayımhanımlar nerelerdesiniz?
nasılsınız?
bebişler nasıl?
aramıza yeni katılanlar hoşgelmiş,
aralık anneleri listemizde ekli olmayanlar bilgilerini özelden iletirlerse listemize ekleyeyim.
listemizi birinci sayfadan takip edebilirsiniz.
ahahaaaben burdayımher zamankı gıbı demirbaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?