• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydınnnnn 1 aralık nihayettt:anneadayı:
Her ne kadar arada aralık görünümlü kasım ayı annesi dense de bize zorunda kaldığımız için olduğunu hatırlatır hala burda kalıp ısrarla kasım annelerine gitmediğimizi belirtirim :KK19:
@nilbebekveannesi di mi ama cnm :KK15:
Bende Kasım olmasıni hiç istemedim neden bilmiyorum, cok az kaldı artık, Allah yardımcımız olsun inşallah :nazar::nazar::nazar:

Izinli olmak evde kalmak ne güzelmiş :) birazdan temizlikçi ablayla annem gelip evi bir güzel derleyip toplayacaklar , bana da bebişim gelene kadar Yatıp dinlenmek kalacak :)

Bizim hastane süsleri bitti sayılır. Kurabiyeleri de yaptık. Bir de bir ara gidip çikolata alacağım, tamamdır :)
İşte bizim cicilerimiz :) MAgnetlerimiz, takı yastığımız, kapı süsümüz :nazar:

Canım hepsi çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın. :)

Kızlar ben artık çok zorlanıyorum isyan etmek istemiyorum bu günleri bi daha yaşayamıcamı zannederdim hep dua ettim sonunda bu günleri gördüm ama bugün öğleden sonradan beri çok kötüyüm resmen burnumdan soluyorum karnım çok gergin oğlum çok hareket ediyor canım yanıyor birde alttan çok vuruyor evin içinde yürüyomiyorum tuvalete gitmeye bıktım sancı değil ama çok ağrım var sırtım belim miğdem bulanıyo bugün çok dayanılmaz yatıyorum nefes alamıyorum uykum var çarşamba gittiğimde sezeryan olabilirmiyim diye sorucam bebeğimin gelişimi tamsa kaburgam heryerim batıyor birde beyaz kıvamlı akıntım çoğaldı
Ay canım geçmiş olsun annelik hiç kolay değilmiş walla sağlıkla kucagimiza alırız ins benimde beyaz akintim çoğaldı neden acaba

efe keremin annesi efe keremin annesi sıcak banyo rahatlatır belki sırtını falan denedin mi canım.bel ağrısı bende de var dr normal diyor zaten ne desem normal normal ama ağrı anormal onu napicaz bilmiyorum
Ya o durum bendede var neler denemedim gecnedi korolmaya suca resmen sezeryan olmayi bile dusundum o derece yanii vok fena oldum bakalim bnm dr da ayni ya herseye normal duyor uyuz edyor beni

Bir anda geliyormus sancilar bakarsin bu aksam dogumun baslar. Merdiven inip cikmak yuruyus yapmak cimelip kalkmak tetikliyormus
İnşallah canım, yürüyüş yapıyorum hergün ama hiç bir belirti yok, ama kızım çok hareketli... Perşembeye kadar olmazsa doktorum suni sancı verelim dedi.. inşallah olur perşembe ye kadar..

Günaydın kızlar. Zaman Aralık annelerinin zamanıdır artık. =) Allah hepimizi sağlıkla sıhhatle miniklerimize kavuştursun.

Ben de 38+2'deyim. 10 gündür özellikle geceleri feci adet sancıları gibi sancılarım oluyor, uyuyamıyorum. Dün doktora gittim, açılma yok, NST'de her şey normal ama rahimde kasılma yok. Tombalağımın keyfi yerinde, kısaca sanırım gelmeye hiç niyeti yok. Doğum pozisyonunu almış, kilosu 3550 gr olmuş. Hızla da kilo almaya devam ediyor. Ağırlığından karnım sürekli yer çekimiyle savaşıyor. Gerçekten çok zormuş son haftalar. Normal doğum istiyordum, ama iri bir bebek olacak diyor doktorum, 3800'ü geçmesine rağmen gelmemekte diretirse sezaryen öneriyor. Hem çok sabırsızım, hem de kafam karışık.

Ya canım çok sıkılmaya başladı canım benim anlayamadığım bişi var şimdi benim 12 gibi az az sancım başladı çok şiddetli değilmiş saat 5 te doktora gittim 50 lerde filan çıktı eve gidip şiddetlenmesini beklicek sin dediler 5 ten beri 8 dk 3 dk 5 dk arası değişen sancılarım başladı ve baya hissetmeye başladım ama saat 10 oldu hala ayni tekrar gitsem mi acaba 5 dk dan aşağı düşmüyor zaten baştan beri o civarlarda sadece şiddetlendi biraz daha
canım belkide doğumunu yaptın ama yine de yazayım. düzensiz sancıların var sanıyorum doğum bu akşam gerçekleşmemiş de olabilir. suyun ve nişanın gelmedi sanırım. zaten asıl sancılar geldiğinde anlarsın kendini çok belli eder. tek yapman gereken nefesini kontrol edip sancıyı uzaklaştırmak, yürümek (kendini yormadan) ve açılma için çömelmek. gerisi gelir. ama dediğim gibi doğuma ne zaman gidersin bilemiyorum. sancılar düzensiz ve sancı totalin az gibi geldi bana. allah kurtarsın inşallah:KK200:

Back
X