- 18 Aralık 2008
- 3.806
- 696
- 698
Moral veriyorsun gercekten canım çok saol,annem bile sen doğuramazsın diyor moralim bozuluyor,hangisi hayırlıysa oyle doğar inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moral veriyorsun gercekten canım çok saol,annem bile sen doğuramazsın diyor moralim bozuluyor,hangisi hayırlıysa oyle doğar inş
ayy insan herseyi deniyor valla
karesi ?? Cikilcak ? Sanirim otomatik duzeltme kurbani oldun anlamadim bisi :)
valla egitimden cok deneyim oldu bende 18 gun :)) duyduklarim bunlar paylasiyorum kuzum ise yarayanlari
senin bebiste pirti bol bol yapiyormu ? Emzirdikten sonra sirtina vurup gegirmesini sagliyormusun ? Rahatca gegiriyormu ?
ayy allahım ben bunu okumamıs olayım, üstüne bok mu fıskırıyo![]()
teşekkür ederiz nilay teyzesi bütün bebekler çok tatlıMaşallah.Çok tatlı canım nil. Bayıldım.
![]()
bizi haberdar et muhakkak güzel haberlerini bekliyoruz Gülay cımÇok sağol canım dinleyeceğini biliyorum
Bebeğin kilosu iyi canim 3 kg ondan yana kaygım yok baska sorunlar cikmasin yeter.
Yarın tekrar gidicem bakalim ne diyecek hangi güne doğacak bebeğim cok sabirsizim![]()
Massallah pasaya cnm ohh kokla teyzesnin yerine mis kokulumuEveeet oglusumun resmini hiç sakinmam ama maşallah diyin.![]()
Oy olurum seni verrne gulen yuze bak yaaa saka gibi ay cok heyecan yaptim ya masallah subhanallah vnm Mevlam sagliklada buyutmeyi nasip etsin insallah sana oyyy iyyEveeet oglusumun resmini hiç sakinmam ama maşallah diyin.![]()
sen doğurmadınmııııııOy olurum seni verrne gulen yuze bak yaaa saka gibi ay cok heyecan yaptim ya masallah subhanallah vnm Mevlam sagliklada buyutmeyi nasip etsin insallah sana oyyy iyy
Yok yaa gelmedi daha beyefendi duruyoruz yerimizde anca nolcak tospa gibi evde dolanip duruyorum ,)kız
sen doğurmadınmıııııı
Çok güzel anlatmışsınrica ederim canım. ben ilk doğumumdada hiç korkmadım desem yeridir. evet doğum yapmak, vajinal yoldan bir bebek dünyaya getirmek, sancı çekmek fikri biraz ürkütücü gelebilir ama hastanede o sancıları çekerken ve doğururken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. bir anda olup bitiveriyor. normal doğum yapan kadınlar sanki dünyayı kurtarmış gibi acı ve eziyet hikayeleri anlatıyor. sadistçe bir keyif alıyorlar. ama işin özü bu değil. şimdi bana ilk doğumunu baştan sona anlat desen anlatamam
silindi gitti. amaannenlere sor ilk günki gibi anlatırlar. çünkü sadece akıllarında acının kalmasını odaklamışlar. benim için oğluma kavuştuğum en özel gündü
![]()
Aslında senin beklenen tarihin aralığın başıymış. Kasım olma ihtimali yüksekmiş yani.Bende Kasım olmasıni hiç istemedim neden bilmiyorum, cok az kaldı artık, Allah yardımcımız olsun inşallah![]()
Yok cnm aksine bebek gelişimi 2 hafta ileri olduğunu söyledi acaba doğumdan 2 gün sonra yok amerikaya gidiyor o yüzden ne olur olmaz garanti olsun diyemi yapıyor. Sorucam kendisine ama dediğim gibi yaptıran varmı daha önce bu iğneden bilgi almak istedim sanırım benden başka kimse yokŞimdiden sana hayırlı doğumlar dilerim. Erken doğum riski olduğunda bebek için ciğer geliştirici iğne yapılıyor. Bebek erken doğduğunda nefes alması kolay olsun diye. Fakat anladığım kadarıyla senin 38.haftada sezeryanın olacak ki erken değil. Normali böyle zaten. Acaba doktorun garantiye mi almak istedi? Ya da bebeğinin gelişimi biraz geri miydi? Neyse doktorun öyle dediyse bir bildiği vardır.
Hadi bakalım. Bir bebeğimiz daha olacak. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Oooo senin kız ne güzel şimdiden sözünü dinliyor. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
ama daha var canımmm yaaaaYok yaa gelmedi daha beyefendi duruyoruz yerimizde anca nolcak tospa gibi evde dolanip duruyorum ,)
Valla sorma yaa bende cok ozledim evde cok sklmaya basladim 2. Hafta ama oturup kalkamiyorumda agriyor heryerim tursumu kurcam kendiminama daha var canımmm yaaaa
olsun dikkat et kendineee
özledik seni deli kız
Ay masallahYasmengo 43825492 .!.:Eveeet oglusumun resmini hiç sakinmam ama maşallah diyin.![]()
Ozaman ben yiyimkızlar, acı yemekler ve acı şeyler yemek doğumu başlatıyor bilginize. bilimsel bir gerçek![]()
insallah bende güzel haberler vericem cnm yarin bi gideyim bakalim:)bizi haberdar et muhakkak güzel haberlerini bekliyoruz Gülay cım
Masallah cnm ogluşuna rabbim böyle hep guldursün insallahEveeet oglusumun resmini hiç sakinmam ama maşallah diyin.![]()