• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Moral veriyorsun gercekten canım çok saol,annem bile sen doğuramazsın diyor moralim bozuluyor,hangisi hayırlıysa oyle doğar inş
:KK200: rica ederim canım. ben ilk doğumumdada hiç korkmadım desem yeridir. evet doğum yapmak, vajinal yoldan bir bebek dünyaya getirmek, sancı çekmek fikri biraz ürkütücü gelebilir ama hastanede o sancıları çekerken ve doğururken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. bir anda olup bitiveriyor. normal doğum yapan kadınlar sanki dünyayı kurtarmış gibi acı ve eziyet hikayeleri anlatıyor. sadistçe bir keyif alıyorlar. ama işin özü bu değil. şimdi bana ilk doğumunu baştan sona anlat desen anlatamam:KK48: silindi gitti. amaannenlere sor ilk günki gibi anlatırlar. çünkü sadece akıllarında acının kalmasını odaklamışlar. benim için oğluma kavuştuğum en özel gündü:nazar::KK200:

ayy insan herseyi deniyor valla :KK43:

karesi ?? Cikilcak ? Sanirim otomatik duzeltme kurbani oldun anlamadim bisi :)

valla egitimden cok deneyim oldu bende 18 gun :)) duyduklarim bunlar paylasiyorum kuzum ise yarayanlari

senin bebiste pirti bol bol yapiyormu ? Emzirdikten sonra sirtina vurup gegirmesini sagliyormusun ? Rahatca gegiriyormu ?

Ooo yıkıyor ortalığı ben öyle pirtlayamam özellikle altını açınca daha fazla pirtliyor. Geyirmeyide beni ugrastirmiyor etmemeyi bırakınca gaaark yapıyor uyuyor

Çok sağol canım dinleyeceğini biliyorum :KK19:
Bebeğin kilosu iyi canim 3 kg ondan yana kaygım yok baska sorunlar cikmasin yeter.
Yarın tekrar gidicem bakalim ne diyecek hangi güne doğacak bebeğim cok sabirsizim:rolleyes:
bizi haberdar et muhakkak güzel haberlerini bekliyoruz Gülay cım

Eveeet oglusumun resmini hiç sakinmam ama maşallah diyin. :KK46:

Eklentiler

• 20151130_233247.webp
    20151130_233247.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 191
  • 20151130_235924.webp
    20151130_235924.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 180
:KK200: rica ederim canım. ben ilk doğumumdada hiç korkmadım desem yeridir. evet doğum yapmak, vajinal yoldan bir bebek dünyaya getirmek, sancı çekmek fikri biraz ürkütücü gelebilir ama hastanede o sancıları çekerken ve doğururken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. bir anda olup bitiveriyor. normal doğum yapan kadınlar sanki dünyayı kurtarmış gibi acı ve eziyet hikayeleri anlatıyor. sadistçe bir keyif alıyorlar. ama işin özü bu değil. şimdi bana ilk doğumunu baştan sona anlat desen anlatamam:KK48: silindi gitti. amaannenlere sor ilk günki gibi anlatırlar. çünkü sadece akıllarında acının kalmasını odaklamışlar. benim için oğluma kavuştuğum en özel gündü:nazar::KK200:
Çok güzel anlatmışsın :KK68:

Şimdiden sana hayırlı doğumlar dilerim. Erken doğum riski olduğunda bebek için ciğer geliştirici iğne yapılıyor. Bebek erken doğduğunda nefes alması kolay olsun diye. Fakat anladığım kadarıyla senin 38.haftada sezeryanın olacak ki erken değil. Normali böyle zaten. Acaba doktorun garantiye mi almak istedi? Ya da bebeğinin gelişimi biraz geri miydi? Neyse doktorun öyle dediyse bir bildiği vardır.

Hadi bakalım. Bir bebeğimiz daha olacak. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Oooo senin kız ne güzel şimdiden sözünü dinliyor. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Yok cnm aksine bebek gelişimi 2 hafta ileri olduğunu söyledi acaba doğumdan 2 gün sonra yok amerikaya gidiyor o yüzden ne olur olmaz garanti olsun diyemi yapıyor. Sorucam kendisine ama dediğim gibi yaptıran varmı daha önce bu iğneden bilgi almak istedim sanırım benden başka kimse yok

ama daha var canımmm yaaaa
olsun dikkat et kendineee
özledik seni deli kız
Valla sorma yaa bende cok ozledim evde cok sklmaya basladim 2. Hafta ama oturup kalkamiyorumda agriyor heryerim tursumu kurcam kendimin ;))) tos tos nefes aliyorum hatta alamiyorum diyebilirim gelsin ya illa son gununu beklemesin sipa

Back
X