Daha önce bu iğneyi olanlar fardı forumda yalnış hatırlamıyorsam yasmengo nikli biride yaptırmıştı erken doğum yapan bir kaç kişi he birde fcede nesrin çoruh var oda yaptırmıştı diye hatırlıyorum bir orda sor istersenYok cnm aksine bebek gelişimi 2 hafta ileri olduğunu söyledi acaba doğumdan 2 gün sonra yok amerikaya gidiyor o yüzden ne olur olmaz garanti olsun diyemi yapıyor. Sorucam kendisine ama dediğim gibi yaptıran varmı daha önce bu iğneden bilgi almak istedim sanırım benden başka kimse yok
Hiç acı yiyemem ama denicem artık ne bu iğnelere dayananiliyprum ne başka şeyekızlar, acı yemekler ve acı şeyler yemek doğumu başlatıyor bilginize. bilimsel bir gerçek
Gegirtmiyordum bende pirt yapincaOoo yıkıyor ortalığı ben öyle pirtlayamam özellikle altını açınca daha fazla pirtliyor. Geyirmeyide beni ugrastirmiyor etmemeyi bırakınca gaaark yapıyor uyuyor
Anamm icim yanar benm perisan olurum yanarim kiz midem yanartabi yiyebilirsin zararı olmaz. hypnobirthing kitabında okudum. özellikle acı yenirmiş geciken doğumlarda. meksika ve acı italyan yemekleri yiyin yazıyordu.
Oy maşallah sübhanallahEveeet oglusumun resmini hiç sakinmam ama maşallah diyin.
Saolun kızlar da ben erken doğum yapmıyom onu anlamadım neyse yinede çok saolun bakalım doktorum ne diyecekDaha önce bu iğneyi olanlar fardı forumda yalnış hatırlamıyorsam yasmengo nikli biride yaptırmıştı erken doğum yapan bir kaç kişi he birde fcede nesrin çoruh var oda yaptırmıştı diye hatırlıyorum bir orda sor istersen
Benim kız 40 çıkana kadar mükemmeldi herşeyi bir çıktı uykusuz geceler birde tam 10 gün kaka yapamadı gitmediğimiz dr kalmadı sadece metsil damla ve zeytinyağı verdiler yok işe yaramadı çocuk çatlıyacak bir dr ameliyat bile demişti popoyu dereceyle uyarıyorduk yok en sonunda kp ve kv minik sabunu kesip popodan ittirdiler anında yaptı hemde ne yapma canbebenin alt açma bezi resmen kakayla doldu sonrasında ne gaz ne kabızlık bir daha hiç yaşamadıkGegirtmiyordum bende pirt yapinca
Ama gegirtmeliymisiz ya
Bide herkez 15 gundens onra.degisir dedi
Bir de tuvalete gittikten sonra tetikleniyor o sancılar. Gece on kere tuvalete gittiğim düşünülürse uyku muyku kalmıyor tabi. Umarım sizinki de böyle değildir.Benim de geceleri adet sancısı gibi sancılarım oluyor. 4 kg.ın üstünde olursa sezeryan oluyor diye biliyorum. Ayrıca 38.haftadan sonra bebekler fazla kilo almıyormuş. O yüzden sezeryanı 38.haftada yapıyorlar. Senin bebeğin 3800 ü geçebilir. Ama sezeryan gerekli değil bence. Yine de doktorun en iyisini bilir.
Oyy maşallah kuzucuğa, ne sevimli. Allah uzun, sağlıklı, huzurlu ömürler versin. O gülücüklü ağzını, minik burnunu öpün benim için de. Darısı başımıza...Eveeet oglusumun resmini hiç sakinmam ama maşallah diyin.
rken diye değil bazı bebişler 38 de bile küvez ihtiyacı duyabiliyor dr riske atmak istememiş gibime geliyor solunum sıkıntısı olmasın diye heralde hayırlısı artıkSaolun kızlar da ben erken doğum yapmıyom onu anlamadım neyse yinede çok saolun bakalım doktorum ne diyecek
Cnm güzel haberlerini bekliyorum eğer bugün de az olursa gir mutlaka Allah korusun ikinizi deKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz için, bebek epeydir baş aşağı pozisyonda zaten, sadece arkasını dönmüş olabileceğini düşünüyorum. Siz gece msj yazarken eşimle uzanmış hareketleri kontrol ediyorduk. Hastaneye gitmedik, hareket ediyor, sadece belirgin bir azalma ve zorlanma var gibi. Bunun da arkasını dönmesinden kaynaklandığını düşünüyoruz ama emin olamayız tabi. Kordon dolandı belki.. Normalde dışa doğru ayaklarını görüyorduk ama dünden beri (şimdi hala) arkaya içe doğru darbe var ama sayısı az, 9.ay için oldukça zayıf, bir anda böyle olması da düşündürüyor beni, çok zor hissediyorum. Bugün de huzursuz olursam gidicez acile. Çok teşekkür ederim tekrar.
Benimde suyum.azalmis artik su içmekten midwm.bulanmaya başladı zorla su iciyom sonunda ise yaramis.biraz yükselmiş.suyu.değeri bende Pers.günü gotcem.tekrar bol.bol.su icmwn lazimKızlar şimdi geldim doktordan 3.400 kilosu catı biraz dar ama genede normali bekleriz dedi doktor ama cumartesi ye göre suyu azalmış perşembe hazırlıklı gel dedi 2 gün takipteyim eger haraket lerde azalma olursa hemen gidicez
MasallahEveeet oglusumun resmini hiç sakinmam ama maşallah diyin.
Hak ettin canım sen çikolatayı.. Darısı meltemin başına.. O da çok savaştı yememek için..meltemcivil
Teşekkur ederim canim benimGul_ay01 güzel dünürümm koymuş yine fotoları maşallahh
Valla gelin görümce duru olcaklardiren Gülaycım
Iyiyim ben canim,bu seferde sezaryan korkusu sardi icimi,esimde cok heyecanli,son kontrollerimi yaptim cantalari kontrol ettim,bir kac arkadasima haber verdim,cikolatalarimi siparis ettim,son hazirliklarimi tamamliyorum
Dünürüm minik minik de olsa hareket ediyosa korkma, bişicikler olmazTeşekkür ederim kızlar, dünden beri oldukça gerginim ve bebek her zaman gün boyu hunharca tepiniyor normal şartlarda, bilhassa akşam yemeğinden sonra coşardı. Ama birden bıçak gibi kesildi bugünyani tamamen hareketsiz değil ama adeta eli ayağı bağlanmış gibi, sanki zorla hareket etsem etmesem mi der gibi bi havası var sabahtan beri. Yarım saat önce birkaç tane hurma yedim ama aynı.. Teşekkür ederim desteğiniz için. İlk kez böyle oldu, alışık değilim bu haline.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?