2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Daha önce bu iğneyi olanlar fardı forumda yalnış hatırlamıyorsam yasmengo nikli biride yaptırmıştı erken doğum yapan bir kaç kişi he birde fcede nesrin çoruh var oda yaptırmıştı diye hatırlıyorum bir orda sor istersen

Ooo yıkıyor ortalığı ben öyle pirtlayamam özellikle altını açınca daha fazla pirtliyor. Geyirmeyide beni ugrastirmiyor etmemeyi bırakınca gaaark yapıyor uyuyor
Gegirtmiyordum bende pirt yapinca
Ama gegirtmeliymisiz ya
Bide herkez 15 gundens onra.degisir dedi

Saolun kızlar da ben erken doğum yapmıyom onu anlamadım neyse yinede çok saolun bakalım doktorum ne diyecek

Kizlar simdi aradim 170 i bu maasi nasil alcam napcam diye sordum kadin dediki once hastaneye sgk ile anlasmasi varmi yokmj diye sorcaksiniz eger varsa dogumdan sonra dogum olduguna dair rapor girmelerini soyleyeceksiniz ve isyerine ekrsna dusecek onlarda sgk ya bildiri yapacaklar dedi 20ile 45 gn icinde sonuclanacak ve raporu isyeri parca parca girrrse sen maasi parca parca alicaksin 4 ay snnda girerse toplu alcaksin dedi isyeri parca parca girecegi icin sknti yok sizde sorun isyerine oyle girsin Hee yok eger hastanenin anlasmasi yoksa Dogum raporundan 2 adet alip imzalaticak birini sgk ya birinide isyerine gotrceksiniz o sekilde yapilacak dedi
Baska bir evraga felan gerek yok dedi

Gegirtmiyordum bende pirt yapinca
Ama gegirtmeliymisiz ya
Bide herkez 15 gundens onra.degisir dedi
Benim kız 40 çıkana kadar mükemmeldi herşeyi bir çıktı uykusuz geceler birde tam 10 gün kaka yapamadı gitmediğimiz dr kalmadı sadece metsil damla ve zeytinyağı verdiler yok işe yaramadı çocuk çatlıyacak bir dr ameliyat bile demişti popoyu dereceyle uyarıyorduk yok en sonunda kp ve kv minik sabunu kesip popodan ittirdiler anında yaptı hemde ne yapma canbebenin alt açma bezi resmen kakayla doldu sonrasında ne gaz ne kabızlık bir daha hiç yaşamadık

Bir de tuvalete gittikten sonra tetikleniyor o sancılar. Gece on kere tuvalete gittiğim düşünülürse uyku muyku kalmıyor tabi. Umarım sizinki de böyle değildir.
Bebeğimin ne kadar daha kilo alacağını kestiremiyoruz işte. Kemik yapım nedeniyle 3800 ve üstünde doktor zorlanacağımı söyledi. Aslında normal doğumu destekleyen biri, o yüzden kararı ona bırakacağım. Bir de bebeğin keyfi yerindeyken 39. hafta tamamlanmadan sezaryen önermiyoruz diyor. 1 haftada 250 gram alır mı bilmiyorum.
Eveeet oglusumun resmini hiç sakinmam ama maşallah diyin.
Oyy maşallah kuzucuğa, ne sevimli. Allah uzun, sağlıklı, huzurlu ömürler versin. O gülücüklü ağzını, minik burnunu öpün benim için de. Darısı başımıza...

E
Saolun kızlar da ben erken doğum yapmıyom onu anlamadım neyse yinede çok saolun bakalım doktorum ne diyecek
rken diye değil bazı bebişler 38 de bile küvez ihtiyacı duyabiliyor dr riske atmak istememiş gibime geliyor solunum sıkıntısı olmasın diye heralde hayırlısı artık

Kızlar şimdi geldim doktordan 3.400 kilosu catı biraz dar ama genede normali bekleriz dedi doktor ama cumartesi ye göre suyu azalmış perşembe hazırlıklı gel dedi 2 gün takipteyim eger haraket lerde azalma olursa hemen gidicez

Cnm güzel haberlerini bekliyorum eğer bugün de az olursa gir mutlaka Allah korusun ikinizi de

Yasmengo41 maşallah oğlunaaa 41 kere

nicki nick ayy çok güldümm
ben bilmem artıkkk dışlanmış olduk bi ara bizim kızlar kasım sonu güzeli oldu hehe
Yarın kaçta doğum cnm gece dua edicem sizin için spinal mi genel mi karar vwrdin mi?

Benimde suyum.azalmis artik su içmekten midwm.bulanmaya başladı zorla su iciyom sonunda ise yaramis.biraz yükselmiş.suyu.değeri bende Pers.günü gotcem.tekrar bol.bol.su icmwn lazim

Gul_ay01 güzel dünürümm koymuş yine fotoları maşallahh
Valla gelin görümce duru olcaklar diren Gülaycım
Teşekkur ederim canim benim sana ve kızına yetişemeyiz artik guzellik konusunda:)
Eşimde bazen şakasina akrabalarin yeni doğmuş erkek bebekkerini kucağına aliyor bak diyor 10 gün sonra seni buralarda görmim kötü olur ha verirsin baslik parasi olur,ee köyün en güzel kızının kızı diyor şaban repliğiyle hoş güzellik falan kalmadida bir umut doğum sonrasini bekliyorum

Dünürüm minik minik de olsa hareket ediyosa korkma, bişicikler olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…