2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Ben ugrasmam zaten canim kv ve gorumcem oglene kadar herseyi yaparlar zaten de gerek var mi bi kurabiye borek yeterli olur mu,sehirdisindan gelecdklerde var

Bence yeterli olur gibi akşam yemeği için herkes bir şeyler düşünür :)) hatta biz yakın bir arkadasimiza giderken hastaneye yemek götürmüştuk onlar yesinler diye, biz onları düşündük :)

O bahsettikleri ilac eger kurtaj yapmak icin kullanilan acilmayi sağlayan ilacla ayniysa ve agri esigim düşük diyorsan sezaryen ol canim ben ilk bebegimde kalbi durdugu icin zorunlu kürtaj oldum ve o ilactan verdiler yanimda tecrübeli bi anne daha vardi o hem dogum yapmış hemde kurtaj dogum bundan daha kolay demişti. Gozunu korkutmak gibi olmasin sonuçta mecbur kalınca cekiyosun ama sana garantide vermiyolar yeterli acilma olur diye hem o sancıyı cekim yine sezaryen olmak kötü olur :/

Benimkide az geliyor. Benim kuzuyada aptamil vermişler. Aptamil şekerli diye duydum o yüzden organik diye hip dusunuyorum

Ben ugrasmam zaten canim kv ve gorumcem oglene kadar herseyi yaparlar zaten de gerek var mi bi kurabiye borek yeterli olur mu,sehirdisindan gelecdklerde var
pınar sen sezeryan doğuma karar verdin sanırım canım ne yiyeceklerini sen düşünme inan ben neredeyse herkesi kovacaktım emzirmek istiyorum herkes başımda ayağa kalkmak istiyorum yine hepsi başımda en son lavaboya giricem aa bizde gelelim yardım edelim dediler tabi ben de sigortalar yandı isyan bayrağını bir çektim durdular kısaca yanlıl anlama kuzum ama sen oğluşunu ve kendini düşün bırak herkes kendi midesini kendi düşünsün

Anladım canım dikkat et kendine o zaman bol bol dinlen kısa yürüyüşler yap evin içinde. Yakın zamanda kavusursunuz inşallah bebeginle.
ınsallah cumlemız canım yuruyemıyorum hıc yatalak gıbı oldum eşim goturuyo wc felan ınsallah yarın dogururumda kurtulurum

Ya ne bileyim cok hazirliksiz yakalandim,herseyi kvgil hallederler zaten bu kadar kalabalik olacagimizi dusunmemistim sadece.emzirme olayindada bi tek hastanede gorebilirler zaten memislerimi,kvgil de emebiliyomu diye bakarlar,bebek bakim islerini ogrenene kadar kimseye bisey demiycem sonra kimseyi karistirmiycam.esimde destek olmaya basladi bana K kaplan2535 in yazdiklari da icimi rahatlatti kendimi daha iyi hissediyorum eski endiselerim kalmadi,insallah bosuna stres yspip dert etmisimdir

canım bak boşuna stres yaptın benim eşim doğumdan önce ailem derdi doğumdan sonra sen kzım benim merkeizimsiniz diyor inan herşey çok güzel olacak bu arada ben mahremiyet derdim doğum öncesi ama şimdi herkes herşeyi gördü y bu çok sinir ama bebeğim aç ve ağlrken benden önce koşuyorlardı sen sakın bir şey sorma o çok bilmiş büyüklere iç güdülerinle hallet ben teori ve pratiği birleştirdim çok sevimli anne ve kız olduk sonunda sende öyle yap gerekirse bizlere sor elbet birimnizde vardır sorunu cevabı

Yasmengo41

Kacirmisim bos kaldigimda direk uyuyorum Allahtan bugun biraz uyudu

Dogmadan once planlarim vardi soyle olacak boyle olacak diye ama sipa kendi kurallarini koyuyor ve bize uygulatiyor pasa pasa
Memede uyumak istiyor surekli uyutuyorum yataga birakiyorum aciyor gözünü. Gece boyunca bu dongu devam ediyor.
Emzik vermek istemiyordum ama caresizlikten vercem heralde

Leylacim gozunaydin kizlarimizin dogum gunu ayni oldu sanirim 20 kasim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…