- 5 Nisan 2015
- 722
- 797
- 103
- 31
Bebisin cikmis hastaneden sanirim . masallah kuzuya . bizimkide cikti cok şükür ve kok sokturuyor. Once uyanmiyordu simdi uyumuyor
Kasım 25 de çıktı canım yazmıştım buraya kacirmissin. Benimkide ilk geldiğinde uyanmiyordu orda az az besliyorlar eve geldi 5 günde kök döktürüyor bize
Surekli emmek istiyor
Ben ugrasmam zaten canim kv ve gorumcem oglene kadar herseyi yaparlar zaten de gerek var mi bi kurabiye borek yeterli olur mu,sehirdisindan gelecdklerde var
O bahsettikleri ilac eger kurtaj yapmak icin kullanilan acilmayi sağlayan ilacla ayniysa ve agri esigim düşük diyorsan sezaryen ol canim ben ilk bebegimde kalbi durdugu icin zorunlu kürtaj oldum ve o ilactan verdiler yanimda tecrübeli bi anne daha vardi o hem dogum yapmış hemde kurtaj dogum bundan daha kolay demişti. Gozunu korkutmak gibi olmasin sonuçta mecbur kalınca cekiyosun ama sana garantide vermiyolar yeterli acilma olur diye hem o sancıyı cekim yine sezaryen olmak kötü olur :/Kızlar Selam
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. 39+5 ile yola devam etmekteyim. Doktorum 41+0'a kadar bekleyeceğimizi söyledi normal
doğum için. Haftaya perşembe son. Bana sunduğu açılman olmaz ise rahim ağzına ilaç yerleştirip 12 saat bekletip rahim ağzının açılmasını sağlarız ve suni sancı veririz. Ama gerek yok beklemeyelim dersen epidural sezeryana alalım.
İlacın etkisini göstermesi için 12 saat beklemek zorundayız. Oldu ki ben dayanamadım 6-7 saat sonra sezeryana da alırız dedi. Ailem hiç riske girme canını yakma direk sezeryan ol diyor. Eşim de normal doğumu başlatalım dayanamıyorum dersen alsınlar diyor. Benim fikrimi sorarsanız çok fikirsizim.
Siz olsanız ne yapar ne düşünür nasıl hareket edersiniz ?
Benimkide az geliyor. Benim kuzuyada aptamil vermişler. Aptamil şekerli diye duydum o yüzden organik diye hip dusunuyorumnicki nick canim öncelikle sağlıkla kucağına aalırsın inş bebeğini bence hastanede yeterli çikolata ve hediye ya da tatlı yaptırıp meyve suyu ile ikram et.
Spinal den hiç korkma ben korktum başaağrısıvs olur diye herkeste olmuyor sukur
Zaten dogumdan sonra söylüyorlar her ihtimale karşı nescafe ve çağ icmeni oneriyorlar cnm
remya hastanede kizima aptamil verdiler sezeryan olduğum için hemen gelmedi sutum evde de aptamil verdim bikac gün cnm
pınar sen sezeryan doğuma karar verdin sanırım canım ne yiyeceklerini sen düşünme inan ben neredeyse herkesi kovacaktım emzirmek istiyorum herkes başımda ayağa kalkmak istiyorum yine hepsi başımda en son lavaboya giricem aa bizde gelelim yardım edelim dediler tabi ben de sigortalar yandı isyan bayrağını bir çektim durdular kısaca yanlıl anlama kuzum ama sen oğluşunu ve kendini düşün bırak herkes kendi midesini kendi düşünsünBen ugrasmam zaten canim kv ve gorumcem oglene kadar herseyi yaparlar zaten de gerek var mi bi kurabiye borek yeterli olur mu,sehirdisindan gelecdklerde var
sağlıkla gelsin kuzu oğlan annesini hep mutlu etsin yarın kaçta aşacaklar pınar sezaryana pınarcımLeylos yarin geliyor damadin
ınsallah cumlemız canım yuruyemıyorum hıc yatalak gıbı oldum eşim goturuyo wc felan ınsallah yarın dogururumda kurtulurumAnladım canım dikkat et kendine o zaman bol bol dinlen kısa yürüyüşler yap evin içinde. Yakın zamanda kavusursunuz inşallah bebeginle.
Amin canim hepimizin insallah.Tam saat soylemedi canim ogleden sonra cikis saatime yakin dedi.4-5 gibi olur diye dusunuyorumsağlıkla gelsin kuzu oğlan annesini hep mutlu etsin yarın kaçta aşacaklar pınar sezaryana pınarcım
Kac gundur bekledogin kabahat zaten canim,insallah enfeksiyon falan yasamazsinizınsallah cumlemız canım yuruyemıyorum hıc yatalak gıbı oldum eşim goturuyo wc felan ınsallah yarın dogururumda kurtulurum
Tatlim doğummu var yarın inşaallahLeylos yarin geliyor damadin
canım bak boşuna stres yaptın benim eşim doğumdan önce ailem derdi doğumdan sonra sen kzım benim merkeizimsiniz diyor inan herşey çok güzel olacak bu arada ben mahremiyet derdim doğum öncesi ama şimdi herkes herşeyi gördü y bu çok sinir ama bebeğim aç ve ağlrken benden önce koşuyorlardı sen sakın bir şey sorma o çok bilmiş büyüklere iç güdülerinle hallet ben teori ve pratiği birleştirdim çok sevimli anne ve kız olduk sonunda sende öyle yap gerekirse bizlere sor elbet birimnizde vardır sorunu cevabıYa ne bileyim cok hazirliksiz yakalandim,herseyi kvgil hallederler zaten bu kadar kalabalik olacagimizi dusunmemistim sadece.emzirme olayindada bi tek hastanede gorebilirler zaten memislerimi,kvgil de emebiliyomu diye bakarlar,bebek bakim islerini ogrenene kadar kimseye bisey demiycem sonra kimseyi karistirmiycam.esimde destek olmaya basladi bana K kaplan2535 in yazdiklari da icimi rahatlatti kendimi daha iyi hissediyorum eski endiselerim kalmadi,insallah bosuna stres yspip dert etmisimdir
ınsallah canım yarın hayırlısıyla bı yatımde bakalım ne zaman dogumum olcakKac gundur bekledogin kabahat zaten canim,insallah enfeksiyon falan yasamazsiniz
canım bak boşuna stres yaptın benim eşim doğumdan önce ailem derdi doğumdan sonra sen kzım benim merkeizimsiniz diyor inan herşey çok güzel olacak bu arada ben mahremiyet derdim doğum öncesi ama şimdi herkes herşeyi gördü y bu çok sinir ama bebeğim aç ve ağlrken benden önce koşuyorlardı sen sakın bir şey sorma o çok bilmiş büyüklere iç güdülerinle hallet ben teori ve pratiği birleştirdim çok sevimli anne ve kız olduk sonunda sende öyle yap gerekirse bizlere sor elbet birimnizde vardır sorunu cevabı
Evet canim insallah oyle olacak,yolun sonuna geldimTatlim doğummu var yarın inşaallah
Cnm hayırlısı olsun genel anestezi miEvet canim insallah oyle olacak,yolun sonuna geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?