- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Canim benim yaaa iyiki varsiniz gercekten.daha dun neler konusuyorduk simdi neler konusuyoruz Allah herkese bu duygulari nasip etsin insallahcanım bak boşuna stres yaptın benim eşim doğumdan önce ailem derdi doğumdan sonra sen kzım benim merkeizimsiniz diyor inan herşey çok güzel olacak bu arada ben mahremiyet derdim doğum öncesi ama şimdi herkes herşeyi gördü y bu çok sinir ama bebeğim aç ve ağlrken benden önce koşuyorlardı sen sakın bir şey sorma o çok bilmiş büyüklere iç güdülerinle hallet ben teori ve pratiği birleştirdim çok sevimli anne ve kız olduk sonunda sende öyle yap gerekirse bizlere sor elbet birimnizde vardır sorunu cevabı
Maşallah maşallah Ne güZel de gülmüş fındık :)Eveeet oglusumun resmini hiç sakinmam ama maşallah diyin.
ben ne çok şey kaçırmışım ya sen demi doğum yaptın ohhh çok az kişi kaldı neredeyse doğum yapmayan bu arada beim kızımda memede uyuyor sanırım kokumuzdan dolayı bu durumu alıştılar ben çok da memnunum ama böyle olmasından@Yasmengo41
Kacirmisim bos kaldigimda direk uyuyorum Allahtan bugun biraz uyudu
Dogmadan once planlarim vardi soyle olacak boyle olacak diye ama sipa kendi kurallarini koyuyor ve bize uygulatiyor pasa pasa
Memede uyumak istiyor surekli uyutuyorum yataga birakiyorum aciyor gözünü. Gece boyunca bu dongu devam ediyor.
Emzik vermek istemiyordum ama caresizlikten vercem heralde
Aynen bende ole dusunuyorum çok bisi yapmana gerek yok ben bi çikolata yada lokum goturcem yaninada bi meyve suyu tamamdirHastane ziyareti zaten kısa olmaz mi. Yemek ikram etmen gereksiz olabilir bence. Zaten ameliyatli olacaksın bebegine odaklanacaksin. Yanında kısa bir süre durup gitmeleri lazım, benim fikrim.
pınar ya bebeişim daha doğmamış olsaydı seni ziyarete gelr,dim hastaneye ama nasip kısmet işte daha sonra buluışur tanışırız inşallahCanim benim yaaa iyiki varsiniz gercekten.daha dun neler konusuyorduk simdi neler konusuyoruz Allah herkese bu duygulari nasip etsin insallah
Hoşgeldin Aralık.. Bana oğlumu getir:)
Dün gece belim ve kasıklarıma bi sancı girdi. Sancı anında karnım taş kesiliyordu. Takip ettim sancı aralıkları çok düzensizdi.
Bir anda sevindim ama doğum sancısı başladı diye:)
Bizim 12 Aralık grubundan doğuran yok galiba. Suni sancıya kalmadan doğurmak istiyorum kendi sancımla. Sürekli pozitif doğum hikayeleri okuyup kendimi cesaretlendiriyorum.
Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin inşallah hepimize..
Bnde cikolata sadece cnm abartmaya gerek yok aslnda aklmda lohusa serbetide vardi ama caydim abartmaya hic grek yokAynen bende ole dusunuyorum çok bisi yapmana gerek yok ben bi çikolata yada lokum goturcem yaninada bi meyve suyu tamamdir
sagol tatlim,spinal olacak herhalde o şokla sormayi unuttumCnm hayırlısı olsun genel anestezi mi
Sagol tatlim yaa gelmis kadar oldun,dusunmen yeterdi,bahar gelsin toplanicaz birgun insallahpınar ya bebeişim daha doğmamış olsaydı seni ziyarete gelr,dim hastaneye ama nasip kısmet işte daha sonra buluışur tanışırız inşallah
Meltem eve gecince bayagi bir geride kaldin sen
Git yat canım bekleme suni sancıda okadar kötü değil normal sancıyla aynı suniyi normal sancı olmadığı için veriyorlar ne fazlasını ne eksiğini ikisininde ağrısı aynı git boşuna kendinide bebişide riske sokmakızlar artık direnmıycem yarın doktorum tekrar yatıs derse kabul etcem bekledıkce ben kotu olmaya basladım sol tarafımda gogsumde bı agrı var kalbımmı ciğerimmi çözemedım gecede genzımden kan geldı ne olcaksa hastanede olsun dıyorum artık sunı sancıyada razı olcam bakalım
yok kuzum daha dogurmadım yarın buyuk ıhtımal yatcam bakalım ne zaman gelcek benım zıllı
yok kararlıyım artık normal sancım var %80 lerdeydı dun nstede doktora dıcem bu sefer dogurtsun benı dha gucum kalmadı kendı saglıgım bozulduGit yat canım bekleme suni sancıda okadar kötü değil normal sancıyla aynı suniyi normal sancı olmadığı için veriyorlar ne fazlasını ne eksiğini ikisininde ağrısı aynı git boşuna kendinide bebişide riske sokma
Bende sadece çikolata yaptiricam az mi olur diyiyodumBnde cikolata sadece cnm abartmaya gerek yok aslnda aklmda lohusa serbetide vardi ama caydim abartmaya hic grek yok
inşallah canım ya bahar gelsin de bebeklerimizin büyüdüğünü görelim artık ebnim kızım küçük ya sanki hep böyle kalacakmış gibi geliyorSagol tatlim yaa gelmis kadar oldun,dusunmen yeterdi,bahar gelsin toplanicaz birgun insallah
Canim maşallah iyi bile dayandin ins doğumun kolay oluryok kararlıyım artık normal sancım var %80 lerdeydı dun nstede doktora dıcem bu sefer dogurtsun benı dha gucum kalmadı kendı saglıgım bozuldu
Hareketlerine dikkat et cnm bol su içOff suyum azalmış doktor takip et dedi şimdi panik oluyorum ya anlamazsam bi terslik olduğunu
Canım ben hastane çikolata muffin birde kurabiye hazırlıcam birde a101den donut aldım çikolatalı kek şerbeti hastane veriyor uzaktan gelicekler var evimde çok yakın hastaneye evdekiler içinde dört kilo sarma sardım buzluğa gül böreği yaptım paçanga böreği yaptım yine evede kurabiye kek hazırlıcam evde artık kim olursa hazırlayıp koysun sezeryan olursam evde anneme bir tencere kur fasulye pilav yaptırıcam gelen giden yesin diyeKizlar ben hastaneye pek gelen giden olmax haber vermeyiz diyordum da bayagi kalabalikt olacaga benziyoruz,vaktim daraldi,bide ogleden sonra olacak sezaryan bizim arkadaslar falan oglen gelecekler aksama kalirlar ufak tefek ikramliklar yeterli olmaz,evde yakin ne yapabiliriz bu konuda?bide cikolata yaptirdim sadece birde kokulu tas baska odayi hastane susleyecek ben ne yapabilirim baska.acil onerilerinizi bekliyorum
Anlarsın canım niye anlamayasin panik olma bol bol su ic ins sorun olmazOff suyum azalmış doktor takip et dedi şimdi panik oluyorum ya anlamazsam bi terslik olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?