2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim benim yaaa iyiki varsiniz gercekten.daha dun neler konusuyorduk simdi neler konusuyoruz Allah herkese bu duygulari nasip etsin insallah

ben ne çok şey kaçırmışım ya sen demi doğum yaptın ohhh çok az kişi kaldı neredeyse doğum yapmayan bu arada beim kızımda memede uyuyor sanırım kokumuzdan dolayı bu durumu alıştılar ben çok da memnunum ama böyle olmasından

Hastane ziyareti zaten kısa olmaz mi. Yemek ikram etmen gereksiz olabilir bence. Zaten ameliyatli olacaksın bebegine odaklanacaksin. Yanında kısa bir süre durup gitmeleri lazım, benim fikrim.
Aynen bende ole dusunuyorum çok bisi yapmana gerek yok ben bi çikolata yada lokum goturcem yaninada bi meyve suyu tamamdir

Canim benim yaaa iyiki varsiniz gercekten.daha dun neler konusuyorduk simdi neler konusuyoruz Allah herkese bu duygulari nasip etsin insallah
pınar ya bebeişim daha doğmamış olsaydı seni ziyarete gelr,dim hastaneye ama nasip kısmet işte daha sonra buluışur tanışırız inşallah

Elifin sesi solugu cıkmıyo, 12 aralıklılardan o doğurmus olabilir walla :)
elifeva

Git yat canım bekleme suni sancıda okadar kötü değil normal sancıyla aynı suniyi normal sancı olmadığı için veriyorlar ne fazlasını ne eksiğini ikisininde ağrısı aynı git boşuna kendinide bebişide riske sokma

yok kararlıyım artık normal sancım var %80 lerdeydı dun nstede doktora dıcem bu sefer dogurtsun benı dha gucum kalmadı kendı saglıgım bozuldu

Canım ben hastane çikolata muffin birde kurabiye hazırlıcam birde a101den donut aldım çikolatalı kek şerbeti hastane veriyor uzaktan gelicekler var evimde çok yakın hastaneye evdekiler içinde dört kilo sarma sardım buzluğa gül böreği yaptım paçanga böreği yaptım yine evede kurabiye kek hazırlıcam evde artık kim olursa hazırlayıp koysun sezeryan olursam evde anneme bir tencere kur fasulye pilav yaptırıcam gelen giden yesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…