2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aaa evet yaa sarma da iyi fikir ama bugunden soylemem lazim o zaman kvgile.oglene dogru soylemeyi dusunuyoruz telas yapmasinlar,beni strese sokmasinlar diye.bende sabah icini kvgil hazirlasinlar pide yaptiralim diye dusundum,5 kilo da yogurt yapmistim dun ondanda ayram yaparlar

Bence pide daha pratik canım tabi yine sen bilirsin.hayırlı dogumlarin olur ins güzel haberlerini bekliyoruz ay çok heyecanlandım

Ayyy süpermişşş eşin yaa kahkaha attm çok severim bi de o filmi kibar feyzoest. cnm bnm hepimiz güzelizz sefamızzz olsun

Doğum yapan anneler ultrasondaki görüntüsüyle ne kadar benziyordu bebisler. Bu aralar çok merak ediyorum bunu :)

@nilbebekveannesi D Dekalpy @Yasmengo41
Aklıma gelenleri etiketlemeye çalıştım. :)
Cnm bizimki 6.aydan itibaren bir kez bile yüzünü göstermedi maalesef

Bebeğim bu hafta kilo almamış
Cnm o ölçümlere çok takılma en son bnm bebiş de 3300 görünüyodu ama 3 kg doğdu yani ölçümler çok farklı oluyo bi öncekini fazla ölçmüştür muhtemelen o yüzden aynıdır.

Aralık annesi olunmaz Aralık annesi doğulur :) gitsen de göndermeyiz denizcim bebek bizim bebek anne bizim anne :)
Hiiiiii cnmmm bnmm oleyy oleyyyh

Yarin ogleden sonra 4-5gibi olucam sanirim tam saat vermedi doktorum.spinal olacak,sende spinaldin sanirim degil mi,bana tavsiye etmek istedogin biseyler var mi,cok korkuyorum da
Ben genel anestezi istedim cnm, hayırlısıyla kolaylıkla atlaatırsın inş dualarımız seninle

Cnm benim çok kalabalık geçti gelen giden dr çok kızdı bebeğin oksijeni için dönüşümlü ve az az durulcak dedi sonra da dışarı çıkıp herkesi uyarmış öyle pideler fln odada hele o kdr kişi o topa girme bence sen çikolata kurabiyeni götür kısa kısa durur giderler yemekleri de cafeteryalarda yer içerler duranlar.
Zaten emin ol ilk gün rüya gibi geçiyo 2 saatte bir emzircen wc sıkıntın olcak muayeneler olcak yani zaten sen istemicen o kdr kişi. Bir de geç olcakmış senin zaten bnm sbh 8 di gün hiç bitmedi bana yorgunluktan bittim

Leylacım memede doyunca hemen uyuyolar ama ben biraz durup hemen yatağa koyuyorum eğer yatağa alıştırmazsan memede uyutursan hep öyle alışıyolarmış çok zor oluyomuş ilerde

Canım genel anesteziden sonra uyanma süreci ne kadar sürdü.. Bebiş bizden önce odaya gidiyor dimi.. Eşime diyorum ilk sen al kucağına.

Sgk nurco bilgi peşinde :))

Sgk nurco bilgi peşinde :))
Ayy meltwm sorma ben naptim koparsin ) bu 300 tl alacaktikya bebek parasi onu sordum kadin bana dedi 140 i arayin o ordan sorulup bilgi alabilirsiniz neyse bende aradim ettim durumu izah ettim adam cikmisti demezmi bana bayan 144 ariyacaksiniz burasi teror ihbar hatti ay ben bi utandim bi utandim ozur dileyip kapatyim ama kipkirmiziydim )

Canım genel anesteziden sonra uyanma süreci ne kadar sürdü.. Bebiş bizden önce odaya gidiyor dimi.. Eşime diyorum ilk sen al kucağına.
Cnm bende eşime söyledim bebek çıkar çıkmaz peşine takılmış zaten fotolarını çekmiş sonra beebgi almış hemşireler ben odaya geçince getirdiler, 40-45 dk toplamda sürüyor sanırım bunun 10 dksı ztn içerde hazırlıklar vs yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…