- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
Harika bayıldım küçük prens konseptineBizim hastane süsleri bitti sayılır. Kurabiyeleri de yaptık. Bir de bir ara gidip çikolata alacağım, tamamdır :)
İşte bizim cicilerimiz :) MAgnetlerimiz, takı yastığımız, kapı süsümüz
ben ne çok şey kaçırmışım ya sen demi doğum yaptın ohhh çok az kişi kaldı neredeyse doğum yapmayan bu arada beim kızımda memede uyuyor sanırım kokumuzdan dolayı bu durumu alıştılar ben çok da memnunum ama böyle olmasından
Kızlar şimdi geldim doktordan 3.400 kilosu catı biraz dar ama genede normali bekleriz dedi doktor ama cumartesi ye göre suyu azalmış perşembe hazırlıklı gel dedi 2 gün takipteyim eger haraket lerde azalma olursa hemen gidicez
benim yedigim aciyi meksikalilar bile yemiyor ama nafile yarin bana hap verecekler sancim gelsin diye insallah iyi gecer ilk kez yasiyacagimiz icin sadece merak ve korkuyla hastanede bekliyorum kizlarAnamm icim yanar benm perisan olurum yanarim kiz midem yanar)
Neden sancu icin hap veriyorlar?benim yedigim aciyi meksikalilar bile yemiyor ama nafile yarin bana hap verecekler sancim gelsin diye insallah iyi gecer ilk kez yasiyacagimiz icin sadece merak ve korkuyla hastanede bekliyorum kizlar
Ben geceleri 3 veya 4 kez tuvalete kalkıyorum. Tuvalete gidince sancılarım artmıyor. Tam tersine sancımda dolayı uyanıp tuvalete gidiyorum. Bence de doktoruna güvenmek en güzeli. Normal ya da sezeryan farketmez artık. Hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alalım.Bir de tuvalete gittikten sonra tetikleniyor o sancılar. Gece on kere tuvalete gittiğim düşünülürse uyku muyku kalmıyor tabi. Umarım sizinki de böyle değildir.
Bebeğimin ne kadar daha kilo alacağını kestiremiyoruz işte. Kemik yapım nedeniyle 3800 ve üstünde doktor zorlanacağımı söyledi. Aslında normal doğumu destekleyen biri, o yüzden kararı ona bırakacağım. Bir de bebeğin keyfi yerindeyken 39. hafta tamamlanmadan sezaryen önermiyoruz diyor. 1 haftada 250 gram alır mı bilmiyorum.
Oyy maşallah kuzucuğa, ne sevimli. Allah uzun, sağlıklı, huzurlu ömürler versin. O gülücüklü ağzını, minik burnunu öpün benim için de. Darısı başımıza...
Ben de ayni kasiklarim filan agriyor tuvalete gidince rahatliyorum.Ben geceleri 3 veya 4 kez tuvalete kalkıyorum. Tuvalete gidince sancılarım artmıyor. Tam tersine sancımda dolayı uyanıp tuvalete gidiyorum. Bence de doktoruna güvenmek en güzeli. Normal ya da sezeryan farketmez artık. Hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alalım.
Hapmi nasil gecmiki daha 4 gnn var cok gecikmedin neden erkenden vericekmisler cnm bi sebebi varmibenim yedigim aciyi meksikalilar bile yemiyor ama nafile yarin bana hap verecekler sancim gelsin diye insallah iyi gecer ilk kez yasiyacagimiz icin sadece merak ve korkuyla hastanede bekliyorum kizlar
Anammm gercektenmi ayyy hadi hayirlisiyla gelsin bebek te nisan gelince bazen 2 3 gn suruyormus dogumKızlar nişanım geldi..
Adet ağrısı şeklinde çok hafif ağrım var.
Oğlum geliyor galiba...
folikcim canım işine karışmak gibi olmasın ama benimde doğum yapmadan önce bebeğin hareketleri çok azalmıştı ve ben uyumuştur diye düşündüm ertesi günde dünyaya geldi keşke dr gitmesen bile telefonda sorsan senin de için rahat eder
Bebeklerimiz büyüdükleri için yerleri daraldı. Hareketleri azaldı. Benim bebeğimin de öyle. İçine sinmiyorsa doktora git tabii.
Cnm güzel haberlerini bekliyorum eğer bugün de az olursa gir mutlaka Allah korusun ikinizi de
Dünürüm minik minik de olsa hareket ediyosa korkma, bişicikler olmaz
Benimki de öyle suyu azalmış dedi doktor ondandır
bir sorun yoktu cnm her şey yolundaydı, umarım hala öyledir.folik, hareketlerinde belirgin azalma varsa bence bekleme doktora gitmek için. tabi içinde bulunduğun tedirginlikte bebeğine yansıyor ve hareketini kısıtlıyor olabilir. doğuma yaklaştıkça hareketleri azalır zaten. 2 saatte 1 hareket etmeli yani günde 10 12 sayılabilir hareketi olmalı. bu arada bir sorun mu vardı gebelikle ilgili, ben bayağıdır yokum kaçırmışım?
nasıl geldi cnm nişanın, belirgin kanlı mı yoksa leke gibi mi?Kızlar nişanım geldi..
Oğlum geliyor galiba...
Ya senin korku son gün oldu:)) bende en başından beri var.Korktum valla ne yalan soyliyimbiraksam pazartesi alacakti dedim,bundan da cok korkuyorum da yapacak bisey yok
Hadi hayirlisiyla ve sağlikla gelsin oğlunKızlar nişanım geldi..
Oğlum geliyor galiba...
Ben hep geç uyanılır diye düşünmüştüm .. Son 1 günüm kalıyor geriyr. Acaba sezeryanı sabah mı olmak daha iyi yoksa akşama doğru muCnm bende eşime söyledim bebek çıkar çıkmaz peşine takılmış zaten fotolarını çekmiş sonra beebgi almış hemşireler ben odaya geçince getirdiler, 40-45 dk toplamda sürüyor sanırım bunun 10 dksı ztn içerde hazırlıklar vs yapılıyor
Canim alttan ilacla dogum baslatma guzel bir yontem. Ama surmature gidiyor gibisin bebegin kakasini yapma ihtimali de var. Ama nst takibi yapilacagi icin kontrol altinda olursun. Bence baslat dogumunu ilerlemezse zaten sezeryanKızlar Selam
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. 39+5 ile yola devam etmekteyim. Doktorum 41+0'a kadar bekleyeceğimizi söyledi normal doğum için. Haftaya perşembe son. Bana sunduğu açılman olmaz ise rahim ağzına ilaç yerleştirip 12 saat bekletip rahim ağzının açılmasını sağlarız ve suni sancı veririz. Ama gerek yok beklemeyelim dersen epidural sezeryana alalım.
İlacın etkisini göstermesi için 12 saat beklemek zorundayız. Oldu ki ben dayanamadım 6-7 saat sonra sezeryana da alırız dedi. Ailem hiç riske girme canını yakma direk sezeryan ol diyor. Eşim de normal doğumu başlatalım dayanamıyorum dersen alsınlar diyor. Benim fikrimi sorarsanız çok fikirsizim.
Siz olsanız ne yapar ne düşünür nasıl hareket edersiniz ?
Gözün aydınSlm kizlar eve geldik sezeryandan dolayi dikis agrilarim var bebis iyi allah hepinizi kurtarsin bu mesakatli isten...
Allahtan ümit kesilmez deyip bekliycez artık olmaZsa da sezeryan olacagiz napalimSorma cnm sorma okadar agri sanci var sirtim kopcak ama acilma 1mm bile yok okadar yani ne akinti ne kan ne bisi yok bacim yok nede kanala adim atmis okadarsa hareketli ama cikmaya niyeti yok delirtti gece beni
kızlar artık direnmıycem yarın doktorum tekrar yatıs derse kabul etcem bekledıkce ben kotu olmaya basladım sol tarafımda gogsumde bı agrı var kalbımmı ciğerimmi çözemedım gecede genzımden kan geldı ne olcaksa hastanede olsun dıyorum artık sunı sancıyada razı olcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?