2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bizim hastane süsleri bitti sayılır. Kurabiyeleri de yaptık. Bir de bir ara gidip çikolata alacağım, tamamdır :)
İşte bizim cicilerimiz :) MAgnetlerimiz, takı yastığımız, kapı süsümüz
Harika bayıldım küçük prens konseptine hepsini kendin mi yaptın cnm benim Kızımın halen Takı yastığı yok

Bende oyle arada bakiyorum . dogum iznine ayrilip evde keyif yapip forumda takilacaktim :) ama sadece 1 gun sonra geldi bebis
Memede uyumasi problem degilde yataga birakinca aciyor gözünü benim kizimda cok minik dogdu 2675 di 2500 e dustu sonra aldi yine 100 gr . kirilcak gibi

Nasıl hayırlısı ıse oyle olsun cnm, gerekliyse sezeryan ol saglikla bebişine kavus

Ben geceleri 3 veya 4 kez tuvalete kalkıyorum. Tuvalete gidince sancılarım artmıyor. Tam tersine sancımda dolayı uyanıp tuvalete gidiyorum. Bence de doktoruna güvenmek en güzeli. Normal ya da sezeryan farketmez artık. Hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alalım.

Ben de ayni kasiklarim filan agriyor tuvalete gidince rahatliyorum.
Bu bebekler iyice asagi indigi icin oluyor sanirim

benim yedigim aciyi meksikalilar bile yemiyor ama nafile yarin bana hap verecekler sancim gelsin diye insallah iyi gecer ilk kez yasiyacagimiz icin sadece merak ve korkuyla hastanede bekliyorum kizlar
Hapmi nasil gecmiki daha 4 gnn var cok gecikmedin neden erkenden vericekmisler cnm bi sebebi varmi

Bebeklerimiz büyüdükleri için yerleri daraldı. Hareketleri azaldı. Benim bebeğimin de öyle. İçine sinmiyorsa doktora git tabii.

Cnm güzel haberlerini bekliyorum eğer bugün de az olursa gir mutlaka Allah korusun ikinizi de

Dünürüm minik minik de olsa hareket ediyosa korkma, bişicikler olmaz

Benimki de öyle suyu azalmış dedi doktor ondandır

Hepinize tekrar teşekkür ederim kızlar, bugün gündüz daha hareketliydi, ama darbeler derinden derinden geliyordu dünkü gibi, sanırım arkasını döndü. yoksa hareket sayısı bugün düne göre normal şükürler olsun. kontrolümüz cuma gün, o güne kadar yine farklı bişey hissedersem giderim, yoksa beklemeyi düşünüyorum. sağolun

bir sorun yoktu cnm her şey yolundaydı, umarım hala öyledir.

Ben hep geç uyanılır diye düşünmüştüm .. Son 1 günüm kalıyor geriyr. Acaba sezeryanı sabah mı olmak daha iyi yoksa akşama doğru mu

Canim alttan ilacla dogum baslatma guzel bir yontem. Ama surmature gidiyor gibisin bebegin kakasini yapma ihtimali de var. Ama nst takibi yapilacagi icin kontrol altinda olursun. Bence baslat dogumunu ilerlemezse zaten sezeryan

Elifcim direnme doktora tatlim, iki doğum yapmiş olabilirsin ama allah korusun bak bunda farki bi durum cıkabilr, riske atma kendini de bebegi de Hastaneye git

Bende bugün evime geldim gece kayınvalideler gelecek memleketlerinden.. Aylardır annemlerdeyim.. Annemden ayrılmak o kadar zor geldi ki sanki çok uzaklara gitmiş gibiyim. Ağladım annemde ağladı. Sanki bir daha göremeyecekmişim gibi geldi. Halbu ki araba ile 5 dk mesafedeler. Eşime sarıldım agladım o da bana sarılıp agladı. Gözyaşım kalmadı artık her gğn duygusala bağlamaktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…