Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz için, bebek epeydir baş aşağı pozisyonda zaten, sadece arkasını dönmüş olabileceğini düşünüyorum. Siz gece msj yazarken eşimle uzanmış hareketleri kontrol ediyorduk. Hastaneye gitmedik, hareket ediyor, sadece belirgin bir azalma ve zorlanma var gibi. Bunun da arkasını dönmesinden kaynaklandığını düşünüyoruz ama emin olamayız tabi. Kordon dolandı belki.. Normalde dışa doğru ayaklarını görüyorduk ama dünden beri (şimdi hala) arkaya içe doğru darbe var ama sayısı az, 9.ay için oldukça zayıf, bir anda böyle olması da düşündürüyor beni, çok zor hissediyorum. Bugün de huzursuz olursam gidicez acile. Çok teşekkür ederim tekrar.
ınsallah cumlemız canım yuruyemıyorum hıc yatalak gıbı oldum eşim goturuyo wc felan ınsallah yarın dogururumda kurtulurum
Kızlar nişanım geldi..
Adet ağrısı şeklinde çok hafif ağrım var.
Oğlum geliyor galiba...
Anammm gercektenmi ayyy hadi hayirlisiyla gelsin bebek te nisan gelince bazen 2 3 gn suruyormus dogum
nasıl geldi cnm nişanın, belirgin kanlı mı yoksa leke gibi mi?
Hadi hayirlisiyla ve sağlikla gelsin oğlun
Bakalim hangi gün gelecek paşa
Daha gününe var canım. Niye şimdiden sancı için hap veriyorlar ki? En güzeli zamanını bekleyip kendiliğinden sancı olması değil mi?
Benim bebeğim hala yukarıda. Ama büyüdüğü için çok fazla baskı yapıyor. O yüzden wc sıklığım arttı.
Ayyy hadi bakalım. Gözün aydın şimdiden. Senin 2.bebek miydi? Nişanı tam olarak tarif eder misin?
Hayirlisiyla gelsin minik
İnşallah sağlıkla kucağına almışsındır canım oğlunu.
Hoşgeldin. Bizden de Kasıma giden çok oldu. Hayırlısı ile bebeğini kucağına almanı dilerim.Kızlar merhaba. Beklenen doğum tarihim 30 kasımdı. Kasım annelerinden buraya transfer oldum. Hala beklemedeyiz. Herkes iyidir umarım :)
Hoşgeldin. Bizden de Kasıma giden çok oldu. Hayırlısı ile bebeğini kucağına almanı dilerim.
Hadi bakalım hayırlısı olsun.Bnmde kasiklarim agriyor kafasi asiri baski yapiyor yrn kontrolum var bakalim ne diyecek günüm doldu ; (
Hoşbulduk canım. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza...
Amin inşallah. Senin doktorun günün dolduğu durumda ne yapılacağını söyledi? Kaç gün daha bekleyeceksin?Hoşbulduk canım. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza...
Güzel haberlerini bekliyoruz cnm, saglikli doğumlar....
Sagol tatlim Allah razi olsun
Bol bol salavat getir rabbiyesir ve yahavle oku tatlim hayirli dogumlarİnşallah sağlıkla kucağına almışsındır canım oğlunu.
Doğumamı gidiyorsun canım hayırlı sağlıklı doğumlarSagol tatlim Allah razi olsun
Hayrlı doğumlar tatlım, saglıkla doğur inşınsallah canım yarın hayırlısıyla bı yatımde bakalım ne zaman dogumum olcak
Yok ya ewe gecmemden degil de su teknik arıza oldu ya sitede, ondan sonra bitiremedim sayfalari hep geride kaldm, bu gece bitirmeden uyumıycanm :)Meltem eve gecince bayagi bir geride kaldin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?