- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Aylacim sen suni sanci aldin mi ilk doğumda, ya beni brz bilgilendrr msn bu konuda?Git yat canım bekleme suni sancıda okadar kötü değil normal sancıyla aynı suniyi normal sancı olmadığı için veriyorlar ne fazlasını ne eksiğini ikisininde ağrısı aynı git boşuna kendinide bebişide riske sokma
Nasil takip edecekmişsin?Off suyum azalmış doktor takip et dedi şimdi panik oluyorum ya anlamazsam bi terslik olduğunu
Ayy meltwm sorma ben naptim koparsin) bu 300 tl alacaktikya bebek parasi onu sordum kadin bana dedi 140 i arayin o ordan sorulup bilgi alabilirsiniz neyse bende aradim ettim durumu izah ettim adam cikmisti demezmi bana bayan 144 ariyacaksiniz burasi teror ihbar hatti ay ben bi utandim bi utandim ozur dileyip kapatyim ama kipkirmiziydim )
Kuzum allah yardımcin olsun, ağrisiz sızısız bi avazda doğur inşbenim yedigim aciyi meksikalilar bile yemiyor ama nafile yarin bana hap verecekler sancim gelsin diye insallah iyi gecer ilk kez yasiyacagimiz icin sadece merak ve korkuyla hastanede bekliyorum kizlar
Ayy hadi inş canm, gözün aydn şimdidenKızlar nişanım geldi..
Adet ağrısı şeklinde çok hafif ağrım var.
Oğlum geliyor galiba...
Dogru cnm belki 1 gun bile kalmicz en iyisi mevlutte daagitmkBende öyle düşündüm bide genelde hastaneye giden şeyler eve geri geliyor o heyecanla ziyan oluyor yapılanlar mevlid yapicam orda herşeyi yaparım ins
Cnm bnm gozun aydn haberlerni bekliyrzKızlar nişanım geldi..
Adet ağrısı şeklinde çok hafif ağrım var.
Oğlum geliyor galiba...
:) Sağol faniciğim, genele göre çok zayıf ama düne göre gayet iyi. Zar zor derinlerden de olsa 2 saatte bir hareket ediyor kendiliğinden çok şükür. Kelebek gibi sanki ilk aylarımızdaki gibi hani PIRR yapıp kaçıyor. Aslına bakarsan içim huzurlu değil, sen olsan napardın? Sorduğun için çok teşekkür ederim, gördüğün gibi dolmuşum bak konuş konuş bitiremedim, demek içim gerçekten rahat değil ..Canım bugün nasıl oğlunun hareketleri? Dediğin gibi sırtını dönmüş olabilir. Bende ayağı görsem diye bakıyorum bazen ama bizim oğlan ayaklarını saklıyor sanırım. :)
Normal doğuran kaç kişi var canım . Genel hep sezeryan .. Aralık annesi olarak doğuran az kişi olacak galibameltemcivil
En iyisini yaparsin tatlmyok canım daha atmıyorum rıske yarında yatırım derse bu sefer kabul etcem zaten daha direncek halimde kalmadı kendı vucudum düşmeye başladı
Esracim dr lar genelde 41 sonuna kadar bekliyorlArBnmde kasiklarim agriyor kafasi asiri baski yapiyor yrn kontrolum var bakalim ne diyecek günüm doldu ; (
Fena değil dışardan duruşu, içi de kullanışlıysa neden olmasın? Ben de sırt çantası aldım Lullaby marka.Kızlar bebek bakım çantası için nasıl sizce?
ayg elmis gecmis olsun valla okurken kanim cekildiBenim kız 40 çıkana kadar mükemmeldi herşeyi bir çıktı uykusuz geceler birde tam 10 gün kaka yapamadı gitmediğimiz dr kalmadı sadece metsil damla ve zeytinyağı verdiler yok işe yaramadı çocuk çatlıyacak bir dr ameliyat bile demişti popoyu dereceyle uyarıyorduk yok en sonunda kp ve kv minik sabunu kesip popodan ittirdiler anında yaptı hemde ne yapma canbebenin alt açma bezi resmen kakayla doldu sonrasında ne gaz ne kabızlık bir daha hiç yaşamadık
birde siz siz okun ilk dogdugunda pamuk ve suyla alt temizleyinSağol canm paylaş paylaş biz de bişiler öğrenelim :)
Hayrdr gülcüm, noldu?Uyuyamıyorum ya
Evet canim yarin kismetse,sezeryan olucam,normal yapamayacagima karar verdim,hayirlisi artiknicki nick senin doğum yarın mı? Daha günün var aslında. Hayırlısı olsun canım.
Bende sırt cantası aldm, en kullanişlisi bence deKızlar bebek bakım çantası için nasıl sizce?
ayg elmis gecmis olsun valla okurken kanim cekildi
Ya korkularimi yaratmak istemiyorum herkes korkutuyor
Kirki ciksin degisir ded egisir
Yaww degismeyeni yokmu yani
Yada dogdugunda aglayipta kirki cikinca duzeleni yapmiyormu kimseeeee
Ay haksizmiyim ya send e
birde siz siz okun ilk dogdugunda pamuk ve suyla alt temizleyin
Benim gibi unibaby yenidogan alip
Bebisin altini silim derken tahris edip
Bide alt acmayi geciktirip
Popislerini kizartmayin(
2,5 saati gecmesin acin altini muhakak
Ay hayırlısıyla doğumun olur inşallah birden heyecan yaptımKızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
Hastane ve doktorum evimden 1.5 saat uzaklıkta. Doktorumla telefonda görüştüm.
Bebeğin hareketlerini takip et. Suyun gelirse sancın sıklaşırsa bu gece gel dedi.
Yarın öğlen gel yatışını yapalım dedi.
Duş aldım bel ve kasık ağrılarım geçti. Şuanda bekliyorum..
Nişan konusunda da açık pembe bir kaç damla geldi önce. Sonra baya devam etti kanama şeklinde. Ama rengi kırmızı değil pembe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?