Bende bugun son kontrolumu oldum sancim cikti ama ben hissetmiyorum :)Arkadaşlar son nstmi oldum. Bir sıkıntımız yokmuş şükür. 11 aralık sabah 6'da yatışımız yapılacak.
Heyecan dorukta
Gözün aydın canımArkadaşlar son nstmi oldum. Bir sıkıntımız yokmuş şükür. 11 aralık sabah 6'da yatışımız yapılacak.
Heyecan dorukta
Canım gözün aydınCnm bende ayın 11 inde sabah 6 da ordayım bakalım kim önce doğuracak :) görüşürüz umarım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Cnm allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Bu arada çok tatlıymış 41 kere maşşalllah kuzuyakizlar biz dogduk,3700 gr 47 cm killi tuylu bir oglum oldu.agrim var insallah yakin zamanda gecer
Amin rabbim hepimize hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanım gözün aydın
Sağlıkla al bebişini kycağına inşallah
Doktorda randevun vardi gittinmi ne dedi doktorun?Erkek bebekler geç doğar diyor herkes. Benimki bu kadar gecikince bu kez de aceba erkek mi soruları başladı. Her şeyi pembe pembe. Kafayı yerim herhalde. Biz en iyi birbirimizi anlarız arkadaşım haklısın. Depresyona girdim. Devamlı uyumak istiyorum. Hakkımızda hayırlısı.
hayırlısıyla kucağına al inşallh prensesiniArkadaşlar son nstmi oldum. Bir sıkıntımız yokmuş şükür. 11 aralık sabah 6'da yatışımız yapılacak.
Heyecan dorukta
evet ya benimkli minnoş oldu seninki tosbik oldu pınarcım aman önemli değil maşallah bebeklerimize sağlıklı olsunlarda önemli olan bu diyorum ben artık en başında çok üzüldüm ama yapılacak bir şey yok maalesefSeninkine yarmagul olacak derken benimki olmus,bude guya minyon olacak demisyi doktorumseninde emzirirken bebegin cektigi zamsnlar canin aciyor mu
canım ben ilaç kaşığı aldım mama takviyes,n, onunla yapıyorum keşeke sende yavaş yavaş kaşıkla vermeye başlasanÇok sağol tatlım. Sıvı tuketimime çok dikkat ediyorum. Biberonun kolayligina iki günde alışmış sıpa. Meme emmek zor geliyor. Bugun uc saatte bir hastaneye gittim. Iki cuk cuk yapıyor en fazla. Annemde eve bi gelsin alistiririz onu diyor. Merakla bekliyoruz keratayi
canım seni doğumamaı alacaklarÇok sıkıcı böyle beklemek
canım ya sters olma gelirler bebekler yeterki zamnında gelsinler erken gelmeleride güzdl omuyor sabırlı ol bebekelre ne yapacaklarını biliyorlarBen hala dogurmadim bak aralik bebisi olduk ne zaman gelcek iyice stres olduk hepimizi
Evet cnmmcanım seni doğumamaı alacaklar
evet tek doz epidural yapıldı umarım senin de acısız olur benim gibi şanslı olursun öteki türlü bayağı can yakıcıymışHem canın tatlı hem de canın çok yanmamış. Ne güzel. İnşaallah biz de senin gibi kolay acısız doğumlar yaparız. Epidural oldun mu?
sağlıkla kavuşun bebeğinle bu harika bir gün hiç bir anını unutma herşeye değer birgün bence hayal gibiEvet cnmm
bebekle ilgili paylaşımın minimum olması gerektiği konusunda sanki destek olmaz gibi geliyordu ama öyle değilmiş benden daha korumacı bir babaymış meğer süper bir babamız var yani"Dokunanı yakarım" süpermiş.
Eşle ilgili doğum öncesi kaygılar derken neyi kastettin?
bak sana demiştim günden güne fark edecek bu bebekelr tam boncuk ya kıyamam ben o efe bebeğe sen sabırlı bak herşey daha güzel olacak ayşecim efe bebek yeşil kakadan sarı kakaya geçti miAyyy aynen ole leylacım boncuk boncuk bakıyor kuzum. Bugün nolduysa emdi kuzum. Biraksalar daha emcekti. Kan alcaz diye aldılar kuzumu
Oyy oy bekle bekle daraldim bgnde skntidan lahmacun yaptim 2 tepsi birde ayva tatlisi yaptim banamisin demedi simdide dolaniyorumAynen canım bizde de durum aynı bekliyoruz şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?