2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aaaa çok sevindim.Bebekten henüz bakamadım.Bakayım canım hemen.
Doğum hikayemi de uykulu uykulu yazmıştım , düzenlemeler yaptım , güncelleyeceğim. :)
Sizin doğumlarınız daha güzel olsun.
ben de okudum ve kendim yaşamış kadar rahatladım, umarım anlatabileceğimiz güzel hikayelerimiz olur.

Evet aslında daha var ama insan sabırsızlanıyor işte :) İnşallah canım kolay olur :)

Bizim de duruyor kıyamamiştım biryere gömmeye 9 yıldır ilk saçı,göbeği ilk emziği dün çıkardım artık kardeşininkilerle beraber bir yere gömeriz gòbeğini dedim kızıma ama sonra nette bir yazı okudum evde saklanınca eve bağlı oluyorlarmış

Aaaa çok sevindim.Bebekten henüz bakamadım.Bakayım canım hemen.
Doğum hikayemi de uykulu uykulu yazmıştım , düzenlemeler yaptım , güncelleyeceğim. :)
Sizin doğumlarınız daha güzel olsun.
Teşekkürler. İnşallah canım.

Oooo hadi bakalım. Allah yardımcın olsun. Nişan tam olarak nasıldı? Tarif edebilir misin? Sana kolay bir doğum diliyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Kullaniliyor canim,3.gunden itibaren cok gerek kalmiyor ama ben bitene kadar kullanicam cok rahat.ped kaydimi aktimi derdi yok
1 paket mi aldın canım? Ben normal doğum bekliyorum. Normal doğumda daha çok kanama oluyormuş. 1 paket yeterli olur mu acaba?

betülcüm inan buna benzer şeyleri bende yaşadım annem ilgisiz ablalrım yardım etmedi diye o kadar içerledimki bebek ütüsünü bile zorla yaptırdım anneme ama bebek doğunca inan durum değişiyor senden önce koşuyorlar bence seninde öyle olacak sakın sıkma canını sen üzülme gerisi boş ve anlamsız
kimsede gelmeyebilir çok da umursama dediğin gibi kendi çekirdek aileni kurdunmu gerisi boş ben her zaman eşime biz yatağa iki kişi giriyoruz ne senin ailen ne benim ailem burada bu yatakda değilse biz aileyiz derim sende öyle düşün bugün sana yarın onlara yardım gerekli belki çıkar larla dolu bir cümle ama işin gerçeği maalesef bu

ayy zuhal gömmek mi lazımmış yaa bizimkızın göbeği ege üniversitesinte tartılırken düştü eşimde üni. hastanesinin bahçesine attı umarım kediler kuçular yememiştir yaa

bende markette canped gördüm ondan alsammı diye düşünüyorum onların kilot şeklınde giyileni varmış siz ondan mı aldınız
evet canım kilot şeklinde olanından aldım ama large almıştım biraz büyük oldu eğer çok kilolu değilsen medium beden al daha rahat oluyor

D Dekalpy cnm.genel anestzi olmusun sanirim ne kdr süre sonra ayildin

Ay kizlar doktora sormayi unuttum bilen varsa soylesin genel anestezide ne kdr sonra ayiliyoruzz

Gunaydinnn guzel hatunlarimmmmm
Cnm ben içeri girince 5 dk fln ayıktım hazırlıkları yaptılar ben girdikten 10-15 dk içinde bebegi çıkarmışlar dışarı yarım saat sonra da ben çkmışım 45 dk sürüyor sanırım toplamda. Ben skıntı yaşamadım uyanırken, hemen odaya aldılar emzirmeye başladım muhabbete başladımhatta ameliyathaneden çıkarken daha yeni ayılmışken eşimin ağlamaktan yumuk yumuk olmuş gözlerini gördüm bebişi sordum hemen her şeyi net hatırlıyorum elimi tuttu asansöre geçirdiler fln

Kızlar doktordan geldik, bebek kanala inmemiş, sancı da yok
Doktor, 41 sonuna kadar bekleriz, daha beklemeyi tavsiye etmiyorum ama imza vererek bekleyebilirsin dedi. 41 sonuna kadar ins gelir, gelmezse ben de daha beklemeyi tercih etmem sezeryan olurum büyük ihtimal.

ayy zuhal gömmek mi lazımmış yaa bizimkızın göbeği ege üniversitesinte tartılırken düştü eşimde üni. hastanesinin bahçesine attı umarım kediler kuçular yememiştir yaa
Gömülenler sence ne oluyordur leylacim toprak altinda emin ol onlarida böcekler tirtıklıyordur eskilerden kalma bir inanış işte bizlerde devam ettiriyoruz ya da ettiremiyoruz hem düştüģü yerde fena bir yer deģil bakarsın tıpcı olur kuzun

Maşallah kayınvalidene canm, cok daygıdeger bi insanmiş Bu devirde böyle kayınvalideye denk gelmek cok zor.
Annen de inş kısa zamanda senn bu donemde ona ne kadar ihtiyacn oldugunu anlar da yannda olur ya da anlamasini beklmeden kendin konuyu acmalisin Belki farkında değil olayn tam olarak. Sıkma canini ne de olsa annen, herşey düzelir.

Hayırlısı canım gelir o zamana kadar merak etme daha 2 hafta var en kötü ihtimal suyun gelir suni sanci yersin normal dogum için iyi duşün iyi olsun meltemcin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…