ben de okudum ve kendim yaşamış kadar rahatladım, umarım anlatabileceğimiz güzel hikayelerimiz olur.Aaaa çok sevindim.Bebekten henüz bakamadım.Bakayım canım hemen.
Doğum hikayemi de uykulu uykulu yazmıştım , düzenlemeler yaptım , güncelleyeceğim. :)
Sizin doğumlarınız daha güzel olsun.
Evet aslında daha var ama insan sabırsızlanıyor işte :) İnşallah canım kolay olur :)Hoşgeldin canım. Senin beklenen doğum tarihin aralığın sonu. Daha vaktin var, : kalmış değilsin. Rahat ol.
İnşaallah sağlıkla kolayca bebeğini kucağına alırsın. Korkacak birşey yok. Emin ol ki herşey çok güzel olacak.
Tarih belli olmuş. Gözün aydın canım. Dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Ne demek kusura bakmayınHiç duymamış olalım. Bu forumun amacı birbirimize destek olmak. Sıkıntılarımızı paylaşmak. Anlat ki rahatlayasın. Biz dinlemekten şikayetçi değiliz.
Kantaron yağı için de teşekkürler. Ben göğüs ucu için lansinoh aldım. Ayrıca kantaron yağı da alsam mı?
Aramızda 1 gün var. Benim de perşembe doluyor. O gün doktorum kontrole tekrar çağırdı. O zamana kadar doğmamış olursa ne yapacağımızı konuşuruz dedi. Ben de ne sancı ne nişan ne su gelmesi ne açıklık var. Fakat dünkü kontrolümde bebeğimin kanala indiğini öğrendim. Senin kontrolün ne zamandı? Kanala inmiş mi bebeğin?
Tırnakları bizde kesmemiştik taki yarı kırkından sonra hava alsın diye eldivenini çıkartıp yüzünü çizene kadar sonra kimseye demeden kesmiştim ilk tırnakları ile saçı duruyor hala göbeğimizde duruyor on yıldır ne yapsam bilemedim
Teşekkürler. İnşallah canım.Aaaa çok sevindim.Bebekten henüz bakamadım.Bakayım canım hemen.
Doğum hikayemi de uykulu uykulu yazmıştım , düzenlemeler yaptım , güncelleyeceğim. :)
Sizin doğumlarınız daha güzel olsun.
Oooo hadi bakalım. Allah yardımcın olsun. Nişan tam olarak nasıldı? Tarif edebilir misin? Sana kolay bir doğum diliyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz.kızlar 40+2 deyim. dun gece nişanım geldi nıhayet... dun geceden beri hafif sağ kasığımda ağrılar basladı. sabah doktora gittim, 2 parmak açılmam varmış, sancılar dayanılmayacak şiddette olmadıgı ıcın ben evde cekmek ıstedım, sancılar sıklaşırsa veya suyun gelirse hemen gel dedi.. çok şukur kızım kendiliğinden gelecek insallah, yoksa pazartesi suni sancı vereceklerdi, benim gibi bekleyen tum arkadasların Allah yardımcısı olsun, Insallah tum bebişler sağlıklı bi şekilde gelir...
1 paket mi aldın canım? Ben normal doğum bekliyorum. Normal doğumda daha çok kanama oluyormuş. 1 paket yeterli olur mu acaba?Kullaniliyor canim,3.gunden itibaren cok gerek kalmiyor ama ben bitene kadar kullanicam cok rahat.ped kaydimi aktimi derdi yok
betülcüm inan buna benzer şeyleri bende yaşadım annem ilgisiz ablalrım yardım etmedi diye o kadar içerledimki bebek ütüsünü bile zorla yaptırdım anneme ama bebek doğunca inan durum değişiyor senden önce koşuyorlar bence seninde öyle olacak sakın sıkma canını sen üzülme gerisi boş ve anlamsızBelki de bu yüzden bu hafta illallah geldi, artık doğurup kendi çekirdek ailemi mi kurmak istiyorum acaba.. Ondan bi doğurma hevesine kapıldım heralde. Dediğin gibi en yakını acıtıyor insanı. Anlam veremiyorum ailemin ilgisizliğine, kayıtsızlığına.. 2 haftadır aramayan annem dün aramış kontrol nasıl geçti diyor, kontrol bugün değil ki yarın dedim, perşembe demiştin diyor, hiç perşembe gitmedim ki anne hep cuma dedim, yarın çıkınca ara o zmn dedi. kafayı yicem.. herkese, her şeye böyle duyarsız olsa alınmıycam ama resmen zurnanın zırt deliğiyim şu an onlar için. neyse..
iyi ki varsın leyloş
Öyle maalesef cnm.. Bnm ailemin 4. bebeği, eşimin ailesinin ise 8. Sence hangi taraf daha çok doymuştur toruna? Ama işte eşimin ailesi İNSAN. Başım kalabalık diyor annem, o insanların işi gücü yok mu sanki? Eltim, kayınvalidem gelmek için can atıyolar da sırayla gelirsek işe yararız, hep beraber oraya doluşmanın anlamı yok, annenden sonra gelelim biz diyolar. Gelip gelmeyeceğini bilmiyorum dedim. Olgun insan kayınvalidem, anladı bi sevimsizlik olduğunu da kurcalamadı. Hiçbişey düşünüp üzülme kızım sen dedi, su akar yolunu bulur dedi, sen gel demiyosun o da gelicem demiyo heralde dedi.. Mahcup oldum. Kendi anneme gitcek misin diye sormayı uygun bulmamış haklı olarak, konuyu açıp öğrenmeye çalışmış çaktırmadan, bugün haber verdi sağolsun, sen arayıp doğuma giriyorum dediğinde atlayıp gelecekmiş dediNeyse ya diyecek çok şey var da...
O zmn bu gece sallayalım istanbulu dünür
ayy zuhal gömmek mi lazımmış yaa bizimkızın göbeği ege üniversitesinte tartılırken düştü eşimde üni. hastanesinin bahçesine attı umarım kediler kuçular yememiştir yaaBizim de duruyor kıyamamiştım biryere gömmeye 9 yıldır ilk saçı,göbeği ilk emziği dün çıkardım artık kardeşininkilerle beraber bir yere gömeriz gòbeğini dedim kızıma ama sonra nette bir yazı okudum evde saklanınca eve bağlı oluyorlarmış
bir paket can bebenin hasta bezini koydum ve tam yeterli geldikızlar çantanıza hasta bezi kaç adet koydunuz ?
bende markette canped gördüm ondan alsammı diye düşünüyorum onların kilot şeklınde giyileni varmış siz ondan mı aldınızbir paket can bebenin hasta bezini koydum ve tam yeterli geldi
evet canım kilot şeklinde olanından aldım ama large almıştım biraz büyük oldu eğer çok kilolu değilsen medium beden al daha rahat oluyorbende markette canped gördüm ondan alsammı diye düşünüyorum onların kilot şeklınde giyileni varmış siz ondan mı aldınız
teşekkür ederim canım kilolu değilim medium alayım benevet canım kilot şeklinde olanından aldım ama large almıştım biraz büyük oldu eğer çok kilolu değilsen medium beden al daha rahat oluyor
Ayni ya bekle bekle tospa gibi sistim iyice daraldim gelsin artik valla heryerim sisyi pistiValla ole bu sabah nisan gibi bisey geldi ama nisanmi bilmiyrm cnm belkide diyrm inadi kirildi kizin yada avutuyrm kndimicok diyos agliyos sizliyos ams icraat yok
Cnm ben içeri girince 5 dk fln ayıktım hazırlıkları yaptılar ben girdikten 10-15 dk içinde bebegi çıkarmışlar dışarı yarım saat sonra da ben çkmışım 45 dk sürüyor sanırım toplamda. Ben skıntı yaşamadım uyanırken, hemen odaya aldılar emzirmeye başladım muhabbete başladım
tatlım senin neren ağrıyor böyler ya ben bile dayanamadım senin ağrına dr sordunmu bu ağrının bir ilacı yokmuymuş yaaAyni ya bekle bekle tospa gibi sistim iyice daraldim gelsin artik valla heryerim sisyi pisti
Gömülenler sence ne oluyordur leylacim toprak altinda emin ol onlarida böcekler tirtıklıyordur eskilerden kalma bir inanış işte bizlerde devam ettiriyoruz ya da ettiremiyoruz hem düştüģü yerde fena bir yer deģil bakarsın tıpcı olur kuzunayy zuhal gömmek mi lazımmış yaa bizimkızın göbeği ege üniversitesinte tartılırken düştü eşimde üni. hastanesinin bahçesine attı umarım kediler kuçular yememiştir yaa
Belki de bu yüzden bu hafta illallah geldi, artık doğurup kendi çekirdek ailemi mi kurmak istiyorum acaba.. Ondan bi doğurma hevesine kapıldım heralde. Dediğin gibi en yakını acıtıyor insanı. Anlam veremiyorum ailemin ilgisizliğine, kayıtsızlığına.. 2 haftadır aramayan annem dün aramış kontrol nasıl geçti diyor, kontrol bugün değil ki yarın dedim, perşembe demiştin diyor, hiç perşembe gitmedim ki anne hep cuma dedim, yarın çıkınca ara o zmn dedi. kafayı yicem.. herkese, her şeye böyle duyarsız olsa alınmıycam ama resmen zurnanın zırt deliğiyim şu an onlar için. neyse..
iyi ki varsın leyloş
Öyle maalesef cnm.. Bnm ailemin 4. bebeği, eşimin ailesinin ise 8. Sence hangi taraf daha çok doymuştur toruna? Ama işte eşimin ailesi İNSAN. Başım kalabalık diyor annem, o insanların işi gücü yok mu sanki? Eltim, kayınvalidem gelmek için can atıyolar da sırayla gelirsek işe yararız, hep beraber oraya doluşmanın anlamı yok, annenden sonra gelelim biz diyolar. Gelip gelmeyeceğini bilmiyorum dedim. Olgun insan kayınvalidem, anladı bi sevimsizlik olduğunu da kurcalamadı. Hiçbişey düşünüp üzülme kızım sen dedi, su akar yolunu bulur dedi, sen gel demiyosun o da gelicem demiyo heralde dedi.. Mahcup oldum. Kendi anneme gitcek misin diye sormayı uygun bulmamış haklı olarak, konuyu açıp öğrenmeye çalışmış çaktırmadan, bugün haber verdi sağolsun, sen arayıp doğuma giriyorum dediğinde atlayıp gelecekmiş dediNeyse ya diyecek çok şey var da...
O zmn bu gece sallayalım istanbulu dünür
Kantoron yağini ne yaptm tatlm?Doğum sonrası iyi ki aldım dediklerim
Silikon göğüs ucu
Avent koruyucu kalkan
Depend hasta külodu
Emzirme yastığı
Kantoron yağı
Hayırlısı canım gelir o zamana kadar merak etme daha 2 hafta var en kötü ihtimal suyun gelir suni sanci yersin normal dogum için iyi duşün iyi olsun meltemcinKızlar doktordan geldik, bebek kanala inmemiş, sancı da yok
Doktor, 41 sonuna kadar bekleriz, daha beklemeyi tavsiye etmiyorum ama imza vererek bekleyebilirsin dedi. 41 sonuna kadar ins gelir, gelmezse ben de daha beklemeyi tercih etmem sezeryan olurum büyük ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?