- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Sen sezeryan mı oldun canm?sezeryan olan arkadaslar ne zaman kalktiniz agriniz ne zaman gecti. simdi hastanedeyim neler yasadigimi yazacagim sonra cok kötüyüm ama kimildayamiyorum .bebegim Allah a sükür cok iyi. int cekmiyo resim koyamadim olursa aticam hemen
Hadi gözün aydin canm, cok beklemiştin sen, sonunda muradina eriyorsun :))Kızçeler merhaba. Benim gece suyum geldi. 5ten beri hastanedeyiz. Bebeğim kendisi gelmeye karar verdi. Pazartesi suni sancı deneyecektik :) Dualarımızı bekliyoruz. Rabbim günü gelen tüm gebeleri kurtarsın bir an evvel sağlıkla :)
evet ya doğru işte akılsız kafam sanki ha böcek ha kedi ne farkı varsaGömülenler sence ne oluyordur leylacim toprak altinda emin ol onlarida böcekler tirtıklıyordur eskilerden kalma bir inanış işte bizlerde devam ettiriyoruz ya da ettiremiyoruz hem düştüģü yerde fena bir yer deģil bakarsın tıpcı olur kuzun
hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun meltemcim erken gelmesş bir dert geç gelmesş ayrı bir dert bu bebekler insanı çıldırtırKızlar doktordan geldik, bebek kanala inmemiş, sancı da yok
Doktor, 41 sonuna kadar bekleriz, daha beklemeyi tavsiye etmiyorum ama imza vererek bekleyebilirsin dedi. 41 sonuna kadar ins gelir, gelmezse ben de daha beklemeyi tercih etmem sezeryan olurum büyük ihtimal.
Meltemcim bebişin kilosu Nasıl inş gönlünce olsun Dün düşündüm de tek derdim saglıkla doğması işitme görme sarılık süt tüm düşündüklerim bunlar gerisi hayırlısı olsunKızlar doktordan geldik, bebek kanala inmemiş, sancı da yok
Doktor, 41 sonuna kadar bekleriz, daha beklemeyi tavsiye etmiyorum ama imza vererek bekleyebilirsin dedi. 41 sonuna kadar ins gelir, gelmezse ben de daha beklemeyi tercih etmem sezeryan olurum büyük ihtimal.
Keske foto çekip doktoruna atsaydın canm,Kizlar gunaydin sabah tuvalete gittigmde kalkmama yakin pit diye bisey geldi sumuksu biseydi sarimsi egilip inceleyemedigm icin anliyamadm pembeyede cok az caliyrms gibiydi ama bilemiyrm sizce nisan olabilirmi? Bilemedim .
canim takma kafana hayırlısı olsun bekle bakalim oldu oldu olmadı mecbur sezeryan olacan ama yeterki ikinizde sağlikli olun önemli olan bu.Kızlar doktordan geldik, bebek kanala inmemiş, sancı da yok
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.. Rabbim sizlere de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin..
Bende kalp ritim bozukluğu var nabzım çok yükseliyor biran da..
Doktorum normal doğumu başlattığımız da ritim de artış olursa ben sana sormadan bu sefer sezeryana almak zorundayım dedi. Bir de 41 haftam da biteceği için bu zamana kadar açılma ve sancı olmadığı için 12 saat beklememem gerektiğini belirtti. Tüm bu olup bitenleri düşündüm ve bebişi de daha fazla riske atmadan Salı günü 08-12-2015 tarihine sezeryan tarihimizi aldık. Epidural sezeryan ile doğumu gerçekleştirmeyi planlıyoruz.
Umarım herşey yolunda gider ve miniğimi sağlıkla kucağıma alırım..
Sizden dualarınız da bana da yer vermenizi rica edicem. :)
İnşallah doğum sonrası da görüşürüz.. :)
Ne bunaltması dünürüm, paylaşacaksn tabii, söylememiş ol bunu.Oh şükürler olsun cnm, hadi inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna
İnşallah cnm, bileğim beni aksatıyor ciddi anlamda. Nolduysa son 2 aydır oldu cnm, evet ailede sıkıntı var, ama bu bnm pabucumun dama atılması anlamına gelecek bir şey değil, üstelik o sıkıntının yükü de 2 aydır bnm omzumda, ben sesimi çıkarmıyorum, bu yüzden tam tersine huyuma gidilmesi lazım diye düşünürkenben şok, ben manşet!!
Herkesin ailelerden derdi var galiba
Evet kan basıncının fazlalığından olabiliyor sinir sıkışması dedi, ama kalıcı olabilir fln diye niye öyle korkuttu beni bilmiyorum şekerim, inşallah doğumla birlikte geçer gider, yavrumu zor kucaklıycam yoksa bu elle, bu bilekle..
Aah ahAllah büyük.. Sağol cnm.
Sağol kuzum, daraldım iyice de bunalttım okuyanları da burda, kusura bakmayın. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu arada kantaron yağı sanırım göğüs ucu için.
Denemediğim bı o kaldi, onu da deneyeyım :))zaten şekeri olanlar yememeli canıım. ama perineden zarar gelmez inan :))
Kızlarr son haftamdayım bebek kendi gelmicek diye ödüm kopuyor hiç bi belirtide yokönümüzdeki cuma 40 hafta doluyor. Umarım bu hafta artık gelir
Canm bebek ındi mi kanala, nasil emnsn normal olacagndan?sıcak duş, baharatlı yemekler, yürüyüş en az 40 dk. yere çömelip kalkmak (squat) burundan nefesini 4 sayıda içeri çekip ağızdan çooook yavaş 8 sayıda y a da daha fazla sayıda vermek :)
pozitif doğum hikayen için teşekkürler KEVOK. doğum bahsedildiği gibi öcü değil :)) sancılarda çekilmeyecek kadar beter değil. benim de 2. normal doğumum olacak. 3 de yapsam yine normal yaprdım
Benm doktorum da "kesin olmamakla beraber, ilişki sırasında salgılanan hormonun ile yaradığı düşünülüyor" dedi.ben de hypnobirthing deneyeceğim. ama şunu söylemeliyim, stres bebeğin gelmesini inanılmaz etkiliyor. sakin olmalıyız. benim ilk oğlum 40+3 te geldi. inan o güne kadar neden gelmiyor vs.. diye hiç hayıflanmadım. gezmeme tozmama baktım :)
bence en güzeli komedi filmleri izlemek, eşinle romantik zamanlar yaşamak vs hatta cinsel anlamda uyarılmak bile iyi geliyor doğumun başlamasına
Ay super bunlari duyunca yerimde duramiyorum bir an once pazartesi olsun allahin izniyle yaCnm ben içeri girince 5 dk fln ayıktım hazırlıkları yaptılar ben girdikten 10-15 dk içinde bebegi çıkarmışlar dışarı yarım saat sonra da ben çkmışım 45 dk sürüyor sanırım toplamda. Ben skıntı yaşamadım uyanırken, hemen odaya aldılar emzirmeye başladım muhabbete başladımhatta ameliyathaneden çıkarken daha yeni ayılmışken eşimin ağlamaktan yumuk yumuk olmuş gözlerini gördüm bebişi sordum hemen her şeyi net hatırlıyorum elimi tuttu asansöre geçirdiler fln
Aynen bende oyleyim pazartesi buda gitcem ben sanirim bu hafta doğum yaparim.inş.Arkadaslar bugun dr kontrolum vardi 1cm aciklik ve rahim agzinda yumusama var dedi bu hafta icinde dogum olabilir dedi boyle olup ta acaba kac gunde dogum olur ki
soothie emziği nereden aldın cnm? bi de uyku arkadaşlı mı aldın yoksa ikili pakette satılandan mı ?folik
Sorunu cevaplamayı unuttum.
Evet kelebek uç aldım. (Aventin) Ayrıca göğüs kalkanı da aldım. Emzik olarak avent soothie aldım.
Teşekkürler leyloş, sayenizde hafifledim biraz, daha iyi hissediyorum, söylediklerinde de çok haklısın .betülcüm inan buna benzer şeyleri bende yaşadım annem ilgisiz ablalrım yardım etmedi diye o kadar içerledimki bebek ütüsünü bile zorla yaptırdım anneme ama bebek doğunca inan durum değişiyor senden önce koşuyorlar bence seninde öyle olacak sakın sıkma canını sen üzülme gerisi boş ve anlamsız
kimsede gelmeyebilir çok da umursama dediğin gibi kendi çekirdek aileni kurdunmu gerisi boş ben her zaman eşime biz yatağa iki kişi giriyoruz ne senin ailen ne benim ailem burada bu yatakda değilse biz aileyiz derim sende öyle düşün bugün sana yarın onlara yardım gerekli belki çıkar larla dolu bir cümle ama işin gerçeği maalesef bu
Eşimin ailesi öyle cnm, Anadolu insanı, çıkar nedir bilmezler.. Sağol, her şey güzel olur inş.Maşallah kayınvalidene canm, cok daygıdeger bi insanmiş Bu devirde böyle kayınvalideye denk gelmek cok zor.
Annen de inş kısa zamanda senn bu donemde ona ne kadar ihtiyacn oldugunu anlar da yannda olur ya da anlamasini beklmeden kendin konuyu acmalisin Belki farkında değil olayn tam olarak. Sıkma canini ne de olsa annen, herşey düzelir.
Ne bunaltması dünürüm, paylaşacaksn tabii, söylememiş ol bunu.
Canımcım suit oda tuttuğun zaman ikinci kişiye bişey demiyolar onu biliyorum benimde eşim başta ben kalmıcam dedi bende annem bırakmayı düşünmüyordum ailecek olalım diyordum o öyle deyince anneme dedim sen yanımda kalıcan ona göre gel zaten annem diğer planı bilmiyordu yani başından kalıcaktı şimdi eşim tutturdu bende kalıcam kızda kalmak istiyor meraklı kv dede istiyor pek işe yaramıyor kendisi çünkü her hastaneye gittiğimizde bir bakıyorum beni bırakıp herkes kv ile ilgileniyo yüksek tansiyon var sözde panik atakta varmış ben hep diyorum eşime ananla hiçbirşekilde gitmem hastaneye en son akşam ben oğlumu alıp geliyim eve siz hepiniz yatın hastanede
Aynen bende oyleyim pazartesi buda gitcem ben sanirim bu hafta doğum yaparim.inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?