2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sezeryan olan arkadaslar ne zaman kalktiniz agriniz ne zaman gecti. simdi hastanedeyim neler yasadigimi yazacagim sonra cok kötüyüm ama kimildayamiyorum .bebegim Allah a sükür cok iyi. int cekmiyo resim koyamadim olursa aticam hemen
Sen sezeryan mı oldun canm?
Suni sanci falan vereceklerdi, işe yaramadi mi?

Hadi gözün aydin canm, cok beklemiştin sen, sonunda muradina eriyorsun :))

evet ya doğru işte akılsız kafam sanki ha böcek ha kedi ne farkı varsa
evet ya ahstanede düştü gerçekten bizde o niyetle attık bahçeye umarım tutar

hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun meltemcim erken gelmesş bir dert geç gelmesş ayrı bir dert bu bebekler insanı çıldırtır

Meltemcim bebişin kilosu Nasıl inş gönlünce olsun Dün düşündüm de tek derdim saglıkla doğması işitme görme sarılık süt tüm düşündüklerim bunlar gerisi hayırlısı olsun

Kizlar gunaydin sabah tuvalete gittigmde kalkmama yakin pit diye bisey geldi sumuksu biseydi sarimsi egilip inceleyemedigm icin anliyamadm pembeyede cok az caliyrms gibiydi ama bilemiyrm sizce nisan olabilirmi? Bilemedim .
Keske foto çekip doktoruna atsaydın canm,
Naptn gttin mi hastaneye?

canim takma kafana hayırlısı olsun bekle bakalim oldu oldu olmadı mecbur sezeryan olacan ama yeterki ikinizde sağlikli olun önemli olan bu.
Allah gönlüne gore versin cnm üzme kendini

Hayırlisi olsun tatlm, sen ve bebek sağlkla tamamlayın doğum sürecini inş

Ne bunaltması dünürüm, paylaşacaksn tabii, söylememiş ol bunu.

Canm bebek ındi mi kanala, nasil emnsn normal olacagndan?

Benm doktorum da "kesin olmamakla beraber, ilişki sırasında salgılanan hormonun ile yaradığı düşünülüyor" dedi.

Ay super bunlari duyunca yerimde duramiyorum bir an once pazartesi olsun allahin izniyle ya ))

Oooo hadi bakalım. Allah yardımcın olsun. Nişan tam olarak nasıldı? Tarif edebilir misin? Sana kolay bir doğum diliyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz. huzurluvemutlu

canım önce sarı renk sümüksü bişey geldi, ondan 4 saat sonra falanda kahverengi bir leke geldi, cok tuhaftı, panik yapmamaya calıstım, sadece dogumun habercisi çünkü, şimdi de kasıklarda ağrı var, ama dayanılmayacak gibi değil, sıklaşmadan doktora gitmek istemiyorum, hastanede daha panik oluyo insan..

folik
Sorunu cevaplamayı unuttum.
Evet kelebek uç aldım. (Aventin) Ayrıca göğüs kalkanı da aldım. Emzik olarak avent soothie aldım.
soothie emziği nereden aldın cnm? bi de uyku arkadaşlı mı aldın yoksa ikili pakette satılandan mı ?
Teşekkürler leyloş, sayenizde hafifledim biraz, daha iyi hissediyorum, söylediklerinde de çok haklısın .
Eşimin ailesi öyle cnm, Anadolu insanı, çıkar nedir bilmezler.. Sağol, her şey güzel olur inş.
Ne bunaltması dünürüm, paylaşacaksn tabii, söylememiş ol bunu.

sen kontrol nasıl geçti ondan haber ver, sana bakmaya girmiştim tam

Hay allahım ya Şu ınsanlarin anlayıssız sekilde "ben de ben de" demesi beni cok sinir ediyor. Hadı kızın kücük anliyorum da, kv anlayıssız, eşin de kucuk cocuk gibi sürekli karar değiştirmiş. En son dediğin en mantikli cevap olmus walla, sen al bebegi onlar hastanede kalsin ya da eşin cok merakli otel odasi tutmaya, bi oda tutsun alsin anasini kızını bacısını hep beraber kalsinlar da rahatlasinlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…