2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

İyi cici annesi :) 2950 gr 51 cm :)
Kafası hala asagi donuk ama kanala inmemiş, 41 hafta sonuna kadar bekliycez bakalim :)

Hayirlisi olsun insallah hakkinda uzulme. Daha neler yapacaklari belli olmaz saglikla gelsin de gerisi halolur :)

Öyle bi durumda ben de beklemem cnm, hatta ben 41. haftayı da bekleyecğimi sanmıyorum, direk kendi rızamla 40 sonunda sezeryan olabilirim gelmezse..
Zaten 40 dan sonra 2 günde bir kontrole geleceksin dedi dr, kaka yapar die snrm sürekli kontrol edecek, herkes 42 hatta 43 e kadar bekliyor, ben de 41 sonuna kadar bekler daha uzatmam

Amin canm amiiiiinnnn :)

meltemim sen bilirsin, soothie emzik ile oioi uyku arkadaşı aynı emzik mi değil mi? oioi'de marka olarak lansinoh diyor ama
bu arada kaç kilo olmuş prenses? her şey yolunda mı?
Bu konuyu ben bilmiyrm ama pınar ( nicki nick ) biriyle konusurken okumustum yazdıklarını Sanrm bizim denizdi ( D Dekalpy ) Bazılarinda soorhie imiş bazılarinda değşlmiş, kızlar görünce bu iletiyi sana kesin yazarlar dünürüm.
Kilosu gecen hafta ile aynı, 2950 gr, ama dr iyi dedi, zaten normal doğum isteyenlerin bebeği cok kılolu olmasin daha iyi dedi

Kılo aynı canm 2950 gr, boyu 50 idi 51 cm olmus, dr 3200 gr falan doğar dedi, kilosu boyu iyi yanı,
Doğru soyluyosun canm, artık sağlkli olsun da napalım.
Bana boy söylemiyor hiç 3200 doğar demişti önceden 3400 dedi iki gün önce benimki tombik olacak galiba aynen sağlıklı olsunlar tüm testleri temiz çıksın inşaallah

canım rica ederim. inan pozitif düşünmek lazım. eğer sezeryanda olacaksak onuda pozitife çevirmek çok önemli. sezeryanda hayatın sonu değil. ilk bebeğim doğduğunda ağlamadı resmen uyuyor gibiydi ve çok sakindi. buna benim sakinliğim neden oldu eminim. kolik ağrıları, gece ağlamaları bilmem. ben inanıyorum ki sakin bir hamilelik sakin bir doğum çocukların psikolojileri üzerinde çok etkili. ben ıkınırken dahi bağırıp ağlamadım. nefesle çıkışını izledim. mükemmel bir duyguydu allah bir avazda kurtarsın normal doğum bekleyen tüm arkadaşlarımı..
Denemediğim bı o kaldi, onu da deneyeyım :))

Canm bebek ındi mi kanala, nasil emnsn normal olacagndan?

Benm doktorum da "kesin olmamakla beraber, ilişki sırasında salgılanan hormonun ile yaradığı düşünülüyor" dedi.
canım pozitif olumlamayı kullanıyorum. bebeğim 32.haftadan beri kafa aşağı duruyor. ve ben pozitif olumlamamla kanala ineceğini hayal ediyorum. bir bakıma hypnobirthing uyguluyorum bedenime. ha inmez de sezeryan olursam onada razıyım bebeğin kanala inmesi için göbek dansı yapıyorum. oryantal yani. doktorum öneriyor. benim doktorum hypnobirthingci olduğu için çok rahatız böyle şeylerde.. bu arada ilk bebeğimde dönmemişti, tam doğum esnasında döndü. bırak kanala girmeyi dönmemişti bile

Sizinle tarihlerimiz ayni. benim de temizligim dun bitti. bugun de besigini kurucz

Sezaryan olan arkadaslar sutum gelmiyor. Gogsumun ucu cok cikmiyorda tutamiyor cocuk. Sutunuzu neyle arttirdiniz napmaliyim

selam kızlar cok sukur taburcu oldum sonunda kızımda bende cok ıyyız Allaha sukurler olssun butun geçmişi okuyamıyorum dua eden arkadaslarım arayıp soran herkeze cok tşk ederım ıyıkı varsınız
kız bu sana benziyooo maşallah sağlıkla büyüt kuzuyu

gercekten oryantal careyse ben de yapayim

Slm kızlar kızım dünyaya geldi çokk şükür iyiyiz normal doğuma almışlardı beni alttan muayene etmek için bakınca doktor bebeğin kaka yaptığını anladı acil sezeryana aldılar
canım geçmiş olsun. kızın sağlıklı ya gerisi teferruat. maşallah çok güzel kız olacak. tipe bak ne tatlı

Teşekkürler canım. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Ben süt sağma makinesi almadım. İhtiyaç olursa sonra alacağım. O yüzden de araştırmadım.
Canim bende almamistim gerekirse alayim diye simdi lazim oldu arkadasim verdi
sagolsun,bence sen simdiden arastir gerekirse ne alacagini bilirsin ilk gunler alismak zor oluyor emmeye ve emzirmeye.insallah ileri zamanlarda ihtiyac duymayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…