- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
soothie emziği nereden aldın cnm? bi de uyku arkadaşlı mı aldın yoksa ikili pakette satılandan mı ?
Teşekkürler leyloş, sayenizde hafifledim biraz, daha iyi hissediyorum, söylediklerinde de çok haklısın .
Eşimin ailesi öyle cnm, Anadolu insanı, çıkar nedir bilmezler.. Sağol, her şey güzel olur inş.
sen kontrol nasıl geçti ondan haber ver, sana bakmaya girmiştim tam
Hayirlisi olsun insallah hakkinda uzulme. Daha neler yapacaklari belli olmaz saglikla gelsin de gerisi halolur :)Kızlar doktordan geldik, bebek kanala inmemiş, sancı da yok
Doktor, 41 sonuna kadar bekleriz, daha beklemeyi tavsiye etmiyorum ama imza vererek bekleyebilirsin dedi. 41 sonuna kadar ins gelir, gelmezse ben de daha beklemeyi tercih etmem sezeryan olurum büyük ihtimal.
Zaten 40 dan sonra 2 günde bir kontrole geleceksin dedi dr, kaka yapar die snrm sürekli kontrol edecek, herkes 42 hatta 43 e kadar bekliyor, ben de 41 sonuna kadar bekler daha uzatmamÖyle bi durumda ben de beklemem cnm, hatta ben 41. haftayı da bekleyecğimi sanmıyorum, direk kendi rızamla 40 sonunda sezeryan olabilirim gelmezse..
Peki tatlm, gözlemle bakalim İnş kisa zamanda gelirYok cnm gitmedim internette diyrki kanli olmadkca skinti yok bnde gitmedim doktru aramadmda cnku cins bnm doktr yoktr bisey diyip gelme dick diye aramadmda sancim fln olursa gidicm
Amin canm amiiiiinnnn :)inan bende çok sevindim, artık zamanım baya daralmıştı, pazartesi suni sancı verecekti doktor, inşallah gerek kalmayacak kendiliğinden gelecek kızım.. Allah hepimize en doğal yolu nasip etsin, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah....
Bu konuyu ben bilmiyrm ama pınar (meltemim sen bilirsin, soothie emzik ile oioi uyku arkadaşı aynı emzik mi değil mi? oioi'de marka olarak lansinoh diyor ama
bu arada kaç kilo olmuş prenses? her şey yolunda mı?
2 tam hafta daha var, bekliycez bakalimHayirlisi olsun insallah hakkinda uzulme. Daha neler yapacaklari belli olmaz saglikla gelsin de gerisi halolur :)
Bana boy söylemiyor hiç 3200 doğar demişti önceden 3400 dedi iki gün önce benimki tombik olacak galiba aynen sağlıklı olsunlar tüm testleri temiz çıksın inşaallahKılo aynı canm 2950 gr, boyu 50 idi 51 cm olmus, dr 3200 gr falan doğar dedi, kilosu boyu iyi yanı,
Doğru soyluyosun canm, artık sağlkli olsun da napalım.
Ins cnm sizinkilere yamuk atick heralde gelick erkndn ins kardesimde bnden hbr bekliyr cocuk universitede uzakta ne zmn gelck diyr ona gore gelick rehin oldu orda bekliyr garibimPeki tatlm, gözlemle bakalim İnş kisa zamanda gelir
Benim de pazartesi 40 bitiyor doktor 41i beklicez dedi2 tam hafta daha var, bekliycez bakalim
canım rica ederim. inan pozitif düşünmek lazım. eğer sezeryanda olacaksak onuda pozitife çevirmek çok önemli. sezeryanda hayatın sonu değil. ilk bebeğim doğduğunda ağlamadı resmen uyuyor gibiydi ve çok sakindi. buna benim sakinliğim neden oldu eminim. kolik ağrıları, gece ağlamaları bilmem. ben inanıyorum ki sakin bir hamilelik sakin bir doğum çocukların psikolojileri üzerinde çok etkili. ben ıkınırken dahi bağırıp ağlamadım. nefesle çıkışını izledim. mükemmel bir duyguyduNe kadar güzel pozitif birisin. Böyle kişilerin yorumunu okudukça çok mutlu oluyorum.
Son 5 günüm kala "hypnobirthing" böyle bir yöntemi duydum.
Çok çok haklısınzonox cuğum. Psikoloji çok önemli. Pozitif olalım, herşey güzel olsun.
Denemediğim bı o kaldi, onu da deneyeyım :))
Canm bebek ındi mi kanala, nasil emnsn normal olacagndan?
canım pozitif olumlamayı kullanıyorum. bebeğim 32.haftadan beri kafa aşağı duruyor. ve ben pozitif olumlamamla kanala ineceğini hayal ediyorum. bir bakıma hypnobirthing uyguluyorum bedenime. ha inmez de sezeryan olursam onada razıyımBenm doktorum da "kesin olmamakla beraber, ilişki sırasında salgılanan hormonun ile yaradığı düşünülüyor" dedi.
saolasın canım profılıme koydum kızımın resmını cok sınırlıyız baksanaOlsun be canim belli olmuyor bu isler.gule gule buyut elif evayi.fotografini istiyoruz musait olunca
Sizinle tarihlerimiz ayni. benim de temizligim dun bitti. bugun de besigini kuruczMerhaba aralık anneleri :) bende aralık annesiyim aranıza yeni katıldım :) ilk bebeğim olacak inşallah. Normal doğum istiyorum ama korkuyorumtemizliğim daha dün bitti beşiği de ondan sonra hazırladık. Biraz sona mı kaldım ki temizlik ve beşik konusunda
kız bu sana benziyoooselam kızlar cok sukur taburcu oldum sonunda kızımda bende cok ıyyız Allaha sukurler olssun butun geçmişi okuyamıyorum dua eden arkadaslarım arayıp soran herkeze cok tşk ederım ıyıkı varsınız
gercekten oryantal careyse ben de yapayimcanım rica ederim. inan pozitif düşünmek lazım. eğer sezeryanda olacaksak onuda pozitife çevirmek çok önemli. sezeryanda hayatın sonu değil. ilk bebeğim doğduğunda ağlamadı resmen uyuyor gibiydi ve çok sakindi. buna benim sakinliğim neden oldu eminim. kolik ağrıları, gece ağlamaları bilmem. ben inanıyorum ki sakin bir hamilelik sakin bir doğum çocukların psikolojileri üzerinde çok etkili. ben ıkınırken dahi bağırıp ağlamadım. nefesle çıkışını izledim. mükemmel bir duyguyduallah bir avazda kurtarsın normal doğum bekleyen tüm arkadaşlarımı..
canım pozitif olumlamayı kullanıyorum. bebeğim 32.haftadan beri kafa aşağı duruyor. ve ben pozitif olumlamamla kanala ineceğini hayal ediyorum. bir bakıma hypnobirthing uyguluyorum bedenime. ha inmez de sezeryan olursam onada razıyımbebeğin kanala inmesi için göbek dansı yapıyorum. oryantal yani. doktorum öneriyor. benim doktorum hypnobirthingci olduğu için çok rahatız böyle şeylerde.. bu arada ilk bebeğimde dönmemişti, tam doğum esnasında döndü. bırak kanala girmeyi dönmemişti bile
canım geçmiş olsun. kızın sağlıklı ya gerisi teferruat. maşallah çok güzel kız olacak. tipe bak ne tatlıSlm kızlar kızım dünyaya geldi çokk şükür iyiyiz normal doğuma almışlardı beni alttan muayene etmek için bakınca doktor bebeğin kaka yaptığını anladı acil sezeryana aldılar
ayyy masallah ,sana benziyor sankisaolasın canım profılıme koydum kızımın resmını cok sınırlıyız baksana
Canim bende almamistim gerekirse alayim diye simdi lazim oldu arkadasim verdiTeşekkürler canım. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Ben süt sağma makinesi almadım. İhtiyaç olursa sonra alacağım. O yüzden de araştırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?